SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

TAKVA SAHİBİ

2013-04-03 20:32

nedir bu Adalet ve Kalkınma Partisinden istediğiniz?Nur hanım ne güzel anlatıyor sıcak samimiyetini.Bende sizleri anlayamıyorum.Sayın Başbakanımız ve Değerli AK Partili Millet vekillerimiz bu sorunu çözeceğine bende yürekten inanıyorum.Adalet ve Kalkınma Partisine alerjisi olanlar bir ay sonra sizin yorumlarınızı merakla bekliyorum.Bu kadar bağnaz olmayın lütfen.Ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisine lütfen haksızlık yapmayın bizim mağduriyetimizi bilen,gören ve çözecek olan tek partidir.Nur hanıma inanıyorum ve bir ay daha bekleyin diyorum.Hayal kırıklığı yaşamayacağımıza yürekten inanıyorum.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#897 Re:

2013-04-04 07:13:32

#895: TAKVA SAHİBİ -

Biz bu 1 ayları çok duyduk,1 ay geçtikten sonra buradan kaybolup gidersiniz,arkanızdan yorum yapılır ve sizler bir köşede kıs kıs gülersiniz,Başbakan değil mi ki bu gün söylediğini bir sonraki gün yalanlayan hadi oradan akp nin dalkavukları,ben kafamı ortaya koyarım ki 1 ay sonra hiç birşey olmayacak daha doğrusu akp oldukça mağdurlar ezilmeye devam edecek,bunun aksi bu güne kadar olmadı.İnsanların kafasını karıştırmayın artık,biz kimin ne olduğunu biliyoruz.Yaptığınız çok ayıp insanları umutlandırıp sonrada ortadan kayboluyorsunuz sizde hiç mi utanma yok,birde Takva Sahibi diye takma ad kullanıyorsunuz,sizin takvanızda kabenizde Tayyip Erdoğandır bunu bilmeyen yok.