SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

TAKVA SAHİBİ

#907 Re:

2013-04-06 12:36

#903: 6 -

neden bu sıfatı kullanmayacakmışım,sende olmayan Takva başkalarında var diye mi?Herkes Takva sahibi olabilir yeterki imanı tam olsun,ben yorum yaptım ama herkes benimle dalga geçiyor işte sizin Takvanız bu,başka birşey söylemeye gerek yok.Buradaki insanların mağduriyetini Adalet ve Kalkınma Partisi duydu,Nur hanım ne güzel anlatmış ve bizlere açıklamış daha ne sorguluyorsunuz.Adalet ve Kalkınma Partisi adil bir partidir ve bu tür rahatsızlıklara duyarlı olan bir kuruluştur,bende bu sorunun 1 ay gibi bir sürede çözüleceğine inanıyorum.Bu partinin içerisinde İman etmiş insanlar var,Türmobun yapmış olduğu haksızlığı elbette AK Parti yöneticileri çözecek.Mahkeme sonucundan bahsediyorsunuz,neden peki bu güne kadar bu dava mahkemelik olmadı?Bir düşünün bakayım,kelamımı daha fazla uzatmayayım bu işi en kısa sürede Yine Adalet ve Kalkınma Partisi çözecek.Buna tüm muhabbetimle inanıyorum ve sizleride bu imana davet ediyorum.

Yanıtlar

HAKLI AMA MAĞDUR

#909 Re: Re:

2013-04-06 19:33:04

#907: TAKVA SAHİBİ - Re:  

Eyyyy takva sahibi alim insan!diyelim ki sizin dediğiniz tarihte bu olay çözülmedi,o zaman ne diyeceksiniz?burada hala yorum yapmaya devam edecek misiniz?Ben kafamı ortaya koyarım ki siz yalan söylüyorsunuz,burada farklı tartışmalar çıkarmak istiyorsunuz,Bizim önümüzdeki en büyük engel zaten AKP ve AKP bürokratlarıdır.Sizin gibilerin yüzünden haklılar eziliyor,olur ya bir ay sonra dediğiniz gibi af sınavı çıkarsa yemin ederim ki hem sizden özür dileyeceğim hemde AKP den ve hatta oyumu gidip AKP ye vereceğim,peki sizin dediğiniz çıkmazsa siz ne yapacaksınız?Yalan söylemeye devam mı edeceksiniz yoksa kuyruğu kıstırıp buradan kaçacak mısınız? 

Ziyaretçi

#910 Re: Re:

2013-04-07 11:14:26

#907: TAKVA SAHİBİ - Re:  

ne zaman akp gider bu sorun o zaman çözülür.1 ay sözü aynı şeye benziyor analar ağlamasın sözüne eeee tamam analar ağlamasın ne yapalım? verin vatanı gitsin.şeytanla bile görüşebilecek insanlar müslüman olamazlar.bu iş mahkemede biter.