SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

DEMEDİ DEMEYİN

#911 NURETTİN CANİKLİ

2013-04-07 20:08

Bakın değerli Meslek mensubu arkadaşlarım,bazı meczuplar burada yorum yapıp insanların kafasını karıştırmaya çalışıyor.Kimsenin kafası karışmasın doğru olan şu;Nurettin Canikli hayatını bu davaya adamış,nedir bu dava?YMMM leri devletin bürokratları formalite bir sınavla almak bu alacakları YMMM ler elbetteki AKP li olacak.Birinci amaç bu,ikinci amaç SMMM leride devletin ataması,hiç bir AKP li SMMM adayı Yeterlilik sınavından kalmaz,tek dersten kalan bir tane AKP li bulamazsınız,burada yorum yazan sözüm ona AKP yi destekleyenler meslek mensubu değildir hepsi birer meczuptur.Bu iş bu kadar basittir,bizim yapmamız gereken derslerimizi bir an önce vermek ve bu AKP belasından bir an önce kurtulmaktır.Hiç kimse 1 ay'ı beklemesin,bu bir aldatmacadır,kesinlikle böyle bir durum yok.Bunlar oyalamadır.

Yanıtlar

Sinem

#916 Re: NURETTİN CANİKLİ

2013-04-08 20:12:20

#911: DEMEDİ DEMEYİN - NURETTİN CANİKLİ

Gözlerimizi açtığınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.Ben bir kaç gündür burada yazılanlara seyirci kalıyorum ve uzun zamandır yazmıyorum.Şunu belirtmeliyim ki önümüzdeki sorunun kaynağının Türmob olduğunu zannediyordum ama şimdi kesinlikle inanıyorum ki asıl en gel Akp hükümetidir.Mektup kampanyası başlatıldığında 10 Akp millet vekiline mektup yazdım,hatta başbakana ve cumhurbaşkanına yazdım,nurettin canikli bey'e faks çektim ama hiç birinden şimdiye dek cevap alamadım.Şimdi tüm kalbimle inanıyorum ki günümüzün FİRAVUNLARI bellidir.Bu kadar hissiz,bu kadar vicdansız,bu kadar inançsız olabileceklerine inanamazdım ama şimdi inanıyorum ve bunlarla aynı havayı soluduğum için kendimden iğreniyorum.Hakları gasp edilen tüm dostlara Allah sabır versin diyorum.