SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

Ziyaretçi

2012-11-01 14:48

İyi olmuş diyen mahlukat bozuntusu yaratık, sana sesleniyorum. Kim olduğunu bilmiyorum ama bilsem bu sözünü sana inan yuttururdum. Sen mademki belgeni aldın defol git burdan. İşini yapmaya başla. Niye burayla uğraşıyon. mesleğinle alakalı uğraşacak bi halt bulamadın mı yoksa? Basit bi yaratık olmasan sen gider özel smmm yada mesleğin diğer sorunlarıyla uğraşırdın. Burdan kime düşmansınki buraya saldırıyon. Tek dersten ek sınava girerek belge almak istemenin senin sınavlara girmenle alakası ne? Şunu bil ki bence sen aldın belgeyi astın duvara ve sadece bekliyorsun. Senin gibi bencilleri kimse muhasebeci olarak tutupda başına bela etmez. Çünkü niyetin bozuk. Aynı bozukluğu mükellefede yapar sen ve senin gibiler.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#437 Re:

2012-11-01 15:21:27

#434: -

bende 1 sene önce aldım aynı sınavlara girdik ve hepsini çatır çatır geçtik sayın yaratık olmayan şahıs

bana cevap verene dek gidip biraz kafanızı kullanında derslerden geçin

ben çalışyorum süper zeka şahıs rahat ol hem iş yapıp hemde burdan yazabiliyorum

senin gibi sınavdan kalıp ağlamıyorum 1 dersi 5 defasında veremiyosan ölene dek sen bir STAJYER olmaya mahkumsun