SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

Ziyaretçi

2012-11-01 16:13

arkadaşlar, evet hepimiz insanız, hepimiz hata yapabiliriz, yada hepimizin kafa yapısı aynı olmayabilir. kimimiz geçebilir, kimimiz kalabilir, ama şu var ki bir tarafta bedavadan smmm olmuş şahıslar var bir tarafta da tek dersten son anda kalmış kişiler var. kalan arkadaşlara geçmiş olsun. üzülmeyin. allah bir kapıyı kapar başka bir kapıyı açar, nasibinizde varsa smmm olmak mutlaka olursunuz. bende bir smmm olarak iyi olmuş diyen arkadaşa diyorum ki: Kendini bişey sanma deveden büyük fil var. ağlayan insanlara kulak veremiyorsan, iyi olmuş diyebiliyorsan, utanmadan güle güle diyebiliyorsan senin beyninde bir sorun, aşamadığın bir kompleks, beş para etmeyen bir ciğerin var demektir. Belgeni aldıysan burdaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsan olabilirsin. ama aşağılayıcı konuşursan aşağılık duruma düşersin. daha fazla aşağılık duruma düşmemek için burdan bir an önce git ve işine gücüne bak. daha yenisin, uğraşacağın işin yoksa bile yapacağın çok şey var. kendini büyük görmek istiyorsan meslektaşlarınla uğraş, onlara rakip ol ama burda millete sataşırsan bu senin olgunluğunu değil basitliğini gösterir.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#442 Re:

2012-11-01 16:17:07

#441: -

senin mali müşavir olmandan bile şüpheliyim

benim derdim bu eleme sistemi olmazsa eğer ozaman 100.000 kişi basvurduysa

100 bin tane mali müşavirmi olsun.benim derdim bu bilmeden etmeden zırvalama cahillik abidesi

ben kimseyi küçük görüp dalga geçmiyorum kanun var sınav böle olcak diye her dersten 5 defada

gecemiceksen olma mali müşavir bukadar basit

ozaman sizin gibi düşünürsek herkes doktor avukat mühendis olsun negüzel valla

hepiniz eziksiniz bişey olamamışınız sadece ağlayıp mali müşavir olmaya çalışın byeee