SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

EVRİM

2012-11-10 20:34

oda ile dün görüştüğümde hiç bir bilgilerinin olmadığını bizim daha çok konu hakkında bilgi sahibi olduğumuz;ayrıca mahkeme gibi bir halde kendilerini arayıp haber verileceğini aktardılar benim görüşmem yönetmeliği talep etmek üzreine idi.Yönetmelikte geçen 7 maddeden 5 i kabul edilmiş diğerleri edilmemiş neler olduğunu görelim istiyorum arkadaşlar var olan bir durum var ortada kamu oyu baskısını bizim kanalımızla yaratmaya çalışıyorlar gibi ama olsun eğer bir şeyler çözülecekse biz baskı yapmaya hazırız arkadaşlar yalnız bireysel çabalarınızı ayrı ayrı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu konuda sayın batmaz beyden başka bir de mali müşavir stajyerleri adlı kişiden başka bir çaba gösteren göremiyorum bakım 859 kişilik bir imzamız mevcutken baskıyı biraz daha arttıralım ve aslında çok öncesinden almamız gereken bu belgeyi alalım saygılar..

Yanıtlar

Ziyaretçi

#524 Re:

2012-11-11 17:24:49

#523: EVRİM -

arkadaşlar durumumuzu sayın başbakandan başkası çözemez gelin hep birlikte başbakanımıza durumumuzu belirten bir mektup yazalım vede imza kampanyasının çıktısını ekleyelim ak parti genel merkezi ankara bu adrese gönderin üşenmeyin bu günler son günlerimiz olabilir