SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

Ziyaretçi

#618 Konu

2012-11-28 11:59

Arkadaşlar Gazetelerin köşe yazarlarına da mail atalım onlarıda bilgilendirelim, onlardan her hangi biri yazısında gündeme alırsa daha fazla dikkat çeker ve bu haksızlık çabuk çözülür gibim geliyor.

Yanıtlar

BATMAZ

#622 Re: Konu

2012-11-28 17:25:12

#618: - Konu

ÖNCELİKLE BİR FİKİR BEYAN ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BU SÖYLEDİKLERİNİZİ DEFALARCA YAZDIM BURAYA.GAZETELERİN KÖŞE YAZARLARINA-550 MİLLETVEKİLİNE-BAKANLARA-BAŞBAKANA-CUMHURBAŞKANINA-GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINA-EMAİL-FAKS-TWİTTER DEN YAZIN DİYORUM,BEN HER GÜN BU İŞE EN AZ 2 SAATİMİ AYIRIYORUM,İRTİBATA GEÇTİĞİMİZ KİŞİLERİ VE YA KURUMLARI DA BU PLATFORMDA PAYLAŞIYORUZ.SEVİNDİĞİM KONU ŞU;BU ÇALIŞMALARIMIZ VE MÜCADELEMİZ SES GETİRDİ VE SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR.ÜZÜLDÜĞÜM KONU İSE BU HAKLI DAVAMIZDA MÜCADELE EDEN KİŞİ SAYISI O KADAR AZ Kİ 5-10 KİŞİYİ GEÇMİYOR.HERKES MAĞDURİYETTEN ŞİKAYETÇİ AMA GELİN BİR OLUP ANKARAYA GİDELİM DESEK ARKAMIZDA KAÇ KİŞİYİ BULURUZ BUNDAN PEK EMİN DEĞİLİM.AKLIMA NASRETTİN HOCANIN FIKRASI GELDİ,Aksak Timur, Nasreddin Hocanın köyüne uğrar.Köylü padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konukseverliğe karşılık; "Köyünüze bir fil hediyem olsun" der ve gider.Fil bu zamanla bağ bahçe koymaz her yanı talan eder.Köylü ne yapsın çaresiz padişahın hediyesi diye ses çıkaramaz.
Hocaya:
-Hocam perişan olduk bizi kurtar.Biz bu file bişey yapsak padişah kellemizi alır derler.
Hoca:
-Benimle gelin padişaha durumu arz edeyim der.Köylüyü arkasına alır huzura çıkar.
Timur:
-Hoca niye geldin? Filim nasıl? diye sorar.
Hoca:
-Padişahım bu filiniz derken bi bakar korkudan arkasında kimse kalmamış herkes kaçmış.Padişah:
-Eeeee ne olmuş file?
Hoca:
-Padişahım hediyeniz olan filden çok memnun kaldık.
Yalnız kalıyor bir tane daha istiyoruz der.

BİZİM HİKAYE DE BUNA BENZİYOR BİRAZ...

SAYGILARIMLA..