SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

MECİT

/ #919 İSYAN !!!

2013-04-09 14:36

Ben en son 2011 de sınavlara girdim ve tek dersten kaldım,şu anda bir büroda 700.tl ye çalışıyorum,sigortam yok,yol param yok,yemek param yok.3.000.tl lik kredi kartım vardı şimdi o da yok,icralık oldum.3 yıl boyunca sigorta paramı yatırmak için bir ordan bir burdan borç harç aldım ve hala herkese borçluyum.Staj başlatma ve Yeterlilik sınavı için yaklaşık 30.000.tl harcadım.Eğer şu an elimde belgem olsaydı 1.500-2.000.tl ye bir firmada çalışacaktım ama belgem olmadığı için çalışamıyorum.Aşağı yukarı herkes benim durumumla aynı,bizi bu durumlara düşürenlerin ALLAHI KİTABI var mı?Hiç mi İnsanlık görmediniz ya,sizin yaptığınız resmen hırsızlık,benim hakkımı,geleceğimi çaldınız.Sizler nasıl yaratıklarsınız.Tek ders diyorum ulan tek ders,siz kimlere af sınavı çıkarmadınız?ÖSS-ÖYS-LGS-KPSS Sorularını çalıp yandaşlarına verenler sizler nasıl insansınız.İçeriye gasp-hırsızlık-adam kaçırma-adam yaralama-dolandırıcılık suçundan giren 20.000 bin kişiyi daha 3 ay önce salıverenler siz nasıl insansınız.
ALLAH HEPİNİZİN BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN REZİLLER SİZİ.