SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Ziyaretçi

/ #1472 Re: Allah hepimizin yardımcısı olsun...

2014-01-18 08:18

Teşekkürler arkadaşlar...ilk sınavla beraber yaklaşık 1000 tl yi buluyor,her gidişte yol parası,otel derken bi de şimdi çocuk var,nasıl çalışıcam nasıl gidicem gözümde büyüyor,daha kitaplara bakmadım bir de o kısmı var...herşeyi unuttum,derhaneye başlıcam...tabi çalışmamak,unutmak,çocuk yapmak vs... benim seçimim ama şu dosya yakma olayıyla kendime güvenim sıfır oldu ve herşeyi boşverdim...belki klasik olucak ama inanın son sınavı nasıl yapamadım hala inanamıyorum,günlerce maliyetle yattım kalktım,resmen ders veriyordum ve o en kolay sınavda resmen saçmaladım,otobüsle dönerken yol boyu ağladım,inanamadım,1 hafta çalışsam yeter artarmış ama dedim ya stresten heyecandan saçmaladım,soruyu anlamamışım bile...sonuç olarak bunu hakettiğimizi asla düşünmüyorum,tek dersten 2 yıl beklemek zaten yeterli bir ceza... tabi kii bu da uzun bir süre ama en azından tek dersten girseydik...insana bildiklerini unutturuyorlar,meslekten soğutuyorlar,kendi adıma bu süre olmasaydı şu anda herşeyim farklı olucaktı,çalışıyor olucaktım ama elimden sadece hayırlısı buymuş demek ki demekten başka birşey gelmiyor..en başta dediğim gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bütün dersleri tek seferde verebileceğimiz sınavlar çıkarsın karşımıza,ne diyiim!!bu haksızlığa sebep olanları da allaha havale ediyorum...hoş sınavı kazananlar,kendi arkadaşlarımız bile belgeyi alınca o kadar sınav hakkı veriyorlar,çalışıp alsaydınız diyebiliyorlar,demeseler de imalar havada uçuşuyor... başta ki adamlar böyle düşünmüş çok muuu...