SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

6

2013-04-05 13:13

sakın bir daha takva sahibi ismini kullanma. takvayı karıştırma. çünkü takvaya yazık edersin. sen takva sahibi falan değilsin. takva sahibi bir insan çıkıp da ben takva sahibiyim demez. takvayı allah bilir ki takva dediğin yüce mertebe allahla kul arasında sadece ve sadece allah için yerine getirilen güzel davranışlar olup gizli tutulur. önce takvanın ne olduğunu iyi öğren ondan sonra konuş. allahı kitabı takvayı şunu bunu ortaya koyup da çuvalla para kazanmak için memleketin kanını sömüren, satan, peşkeş çeken çookkk yaratıklar biliyorum ben. akp liysen zaten senin işin tıkırında demektir. sadece öylesine laf olsun diye birkaç bişeyler yazıp akp yi savunuyorsun. 1 aya kadar af çıkabilir inanırım ama bu mahkeme kararı neticesinde hallolacak demektir ve sen hiç mahkemenin üzerine basmadan akp halletti diyeceksin bunları biliyoruz. yapma bunları, hiç kimse yapmasın. yazık olur insanlara. çünkü ben de dahil herkez yarım ekmek için çabalıyoruz.

Yanıtlar

TAKVA SAHİBİ

#907 Re:

2013-04-06 12:36:06

#903: 6 -

neden bu sıfatı kullanmayacakmışım,sende olmayan Takva başkalarında var diye mi?Herkes Takva sahibi olabilir yeterki imanı tam olsun,ben yorum yaptım ama herkes benimle dalga geçiyor işte sizin Takvanız bu,başka birşey söylemeye gerek yok.Buradaki insanların mağduriyetini Adalet ve Kalkınma Partisi duydu,Nur hanım ne güzel anlatmış ve bizlere açıklamış daha ne sorguluyorsunuz.Adalet ve Kalkınma Partisi adil bir partidir ve bu tür rahatsızlıklara duyarlı olan bir kuruluştur,bende bu sorunun 1 ay gibi bir sürede çözüleceğine inanıyorum.Bu partinin içerisinde İman etmiş insanlar var,Türmobun yapmış olduğu haksızlığı elbette AK Parti yöneticileri çözecek.Mahkeme sonucundan bahsediyorsunuz,neden peki bu güne kadar bu dava mahkemelik olmadı?Bir düşünün bakayım,kelamımı daha fazla uzatmayayım bu işi en kısa sürede Yine Adalet ve Kalkınma Partisi çözecek.Buna tüm muhabbetimle inanıyorum ve sizleride bu imana davet ediyorum.