SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

İyimser

#930 Kötümser Olmayalım

2013-04-11 15:12

Ben yinede Tek Derse Af sınavı çıkarılması konusunda iyimserim.Belki çoğunuz haklı olabilirsiniz bunu kısa zamanda anlayacağız ama ben yinede iyimserim çünkü Hiç bir insan bu kadar Katı yürekli olamaz.Muhakkak bir yerlerinde insani olan damar vardır.Ha birde şu var,bizim isteğimiz çok normal bir şey.Ha tekdersten kalmış kişiyi 2 yıl beklet sonra 7 dersten sınava tabi tut,ya da şimdiye kadar tüm derslerini vermiş ruhsat almış insanları aynı sınava tekrar tabi tut ikisinin arasında bir fark yok ki.Sonuçta 2 yıl içinde teoriyi unutuyorsunuz.Bu gün Tüm doktorları tıp sınavına soksanız acaba bir kişi bile geçebilir mi?Ya da Sayın Nurettin CANİKLİ yi sınava soksanız 1 tek dersi bile verebilir mi?Bunu anlayacaklarını umuyorum,eğer anlamaz ve diretirlerse çok ayıp etmiş olurlar.Bu kadar insan hak mağduruyken kimse kafasını rahat bir şekilde yastığa koyamaz.Ben buna inanıyorum...

Yanıtlar

Murat

#931 Re: Kötümser Olmayalım

2013-04-11 16:17:04

#930: İyimser - Kötümser Olmayalım

Alınma ama bence siz iyimser değil UYU-MSAR sınız.Yanılmıyorsam Af sınavları en son 2002 ye kadar vardı ama ne hikmetse ondan sonra bu af sınavları kaldırıldı.Tam 12 yıldır SMMM adaylarına ek sınav hakkı tanımıyorlar ve gün geçtikçe hem sınavı zorlaştırıyorlar hem de tek dersten kalanlara hiç ama hiç acımıyorlar,vurun kahpeye misali.12 yıldır kim hükümet Akp değil mi?Doktor olmak için liseden sonra 6 yıl okunuyor,uzmanlık için bir 2 yıl daha okunuyor ve toplamda 8 yılda doktor oluyorsun.SMMM olabilmek için liseden sonra 4 yıl üniversite 1 yıl hazırlık etti mi size 5 yıl,en az 1 yıl staja başlama sınavı etti sana 6 yıl,3 yılda staj etti 9 yıl,en az 2 yılda yeterlilik sınavı için alnının damarını çatlat etti size 11 yıl.Bu en iyi ihtimal eğer olurda bir hastalığınız ve ya bir cenazeniz denk geldi mi bu süre 15-16 yıla çıkıyor.Şimdi size soruyorum siz hangi iyi niyetten bahsediyorsunuz?Bu uygulama dünyanın neresinde var?Afrikada bile olsa yer yerinden oynardı,Akp ve kurmayları Cahiliye döneminden kaldıkları için onlara daha din iman gelmedi,bunu anlayamıyor musunuz?Ben mücadele etmeyin demiyorum elbette ki edelim,bu güne kadar da hep birşeyler karaladık ve yetkililere ulaştırmaya çalıştık,her zaman olduğu gibi hem kulakları tıkalı hem de kalpleri mühürlü.Görüyorsunuz işte TÜRKİYENİN dört bir tarafında hukuksuzluklar yaşanıyor,bu hükümet ve bürokratları kime yaşama şansı veriyor ki bizlere versin.Kendi yandaşlarını bile ezen geçen bir anlayış bizi boğar öldürür,bizim sığınağımız Evreni yaratan YÜCELER YÜCESİ ALLAHTIR,Ama bazılarının Allah diye tapındığı aslında Şeytandır.

Bizim yapmamız gereken bence şu;yine yazıp çizmemiz bu işin peşini bırakmamamız ama bu zaman içerisinde de ders çalışmaya artık başlamalıyız.Herkes hakkım helal olmasın diye sitemlerde bulunuyor,bence beddua etmenizde bir sakınca yok ama siz hakkınızı helal etsenizde YÜCE ALLAH bunları emin olun affetmeyecek,siz kalbinizi serin tutun ve hatta size destek için bende bir bela okuyup yazımı sonlandırayım,SMMM Adayları olarak bizim hakkımızı yiyenlerin ALLAH binlerce kez belasını versin...Aminnnnnn....