SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Yaşar ne Yaşamaz

#926 Ne Yaman adammışsın !!! Sen bre NURETTİN !!!

2013-04-10 18:25

Yorumları okuyunca Bu Nurettin'i çok merak ettim ve Google den adını yazıp görsellere tıkladım,keşke bakmaz olaydım.Yahu arkadaş bu adamdan gerçekten de adalet çıkmaz.Hepinizin bu adamı Googleden aramasını ve görsellere bakmasını rica ediyorum,o zaman işi gücü bırakıp ders çalışmaya başlarsınız ya da bu adam YMMM olduğu için belkide bu mesleği bırakırsınız.Ben bu adama beddua etmiyorum,zaten Yüce ALLAHIM ona yapmış yapacağını.Bu yazıyı yazarken bile kesinlikle doğru söylüyorum dudağım uçukladı.Hümanist arkadaşım konuya farklı bir bakış getirmiş,kesinlikle diyalektiğe aykırı bir tespit değil,hepinize katılıyorum bu Akp olduğu sürece bu ülkede Adalet tecelli etmez.Bende Hakkımı helal etmiyorum bunlara.Yüce RABBİM bu Yakarışlarımızı En kısa zamanda duyar İNŞALLAH.Ne Diyeyim ALLAH YAR ve YARDIMCIMIZ olsun
birol

2013-04-11 06:39

Arkadaşlar bilen varsa yazsın.sınav başvurusu 3 iş günü sonra bitecek başvursam ve olmazya tek ders sıvavı verildi yararlanabiliyormuyum yoksa başvuru olduğu için yeni dönememi tabiyiz

Ziyaretçi

#928 Konu

2013-04-11 07:36

Arkadaşlar Benim aldığım duyuma göre yeni yönetmeliğin yayınlanmasına engel olan İstanbul Meslekte Birlik Grubuymuş. Bu grupta tanıdığı olan varsa irtibata geçerek aslını öğrenirse veya yönetmeliğin yayınlanmasını sağlarsa herkes onlara teşrekür eder.
Ziyaretçi

#929 AKP-MESLEKTE BİRLİK-NURETTİN CANIKLI

2013-04-11 10:50

#928: - Konu

BUNLARIN HEPSİ AYNI KAFADAN OLDUĞU İÇİN BİZLER BİRŞEY YAPAMAYIZ,ADAMLARIN KEYFİYETİNE KALMIŞIZ ANLAYACAĞINIZ.EEEE BUNLARDA DA VİCDAN OLMADIĞI İÇİN BU İŞ YATAR.

İyimser

#930 Kötümser Olmayalım

2013-04-11 15:12

Ben yinede Tek Derse Af sınavı çıkarılması konusunda iyimserim.Belki çoğunuz haklı olabilirsiniz bunu kısa zamanda anlayacağız ama ben yinede iyimserim çünkü Hiç bir insan bu kadar Katı yürekli olamaz.Muhakkak bir yerlerinde insani olan damar vardır.Ha birde şu var,bizim isteğimiz çok normal bir şey.Ha tekdersten kalmış kişiyi 2 yıl beklet sonra 7 dersten sınava tabi tut,ya da şimdiye kadar tüm derslerini vermiş ruhsat almış insanları aynı sınava tekrar tabi tut ikisinin arasında bir fark yok ki.Sonuçta 2 yıl içinde teoriyi unutuyorsunuz.Bu gün Tüm doktorları tıp sınavına soksanız acaba bir kişi bile geçebilir mi?Ya da Sayın Nurettin CANİKLİ yi sınava soksanız 1 tek dersi bile verebilir mi?Bunu anlayacaklarını umuyorum,eğer anlamaz ve diretirlerse çok ayıp etmiş olurlar.Bu kadar insan hak mağduruyken kimse kafasını rahat bir şekilde yastığa koyamaz.Ben buna inanıyorum...
Murat

#931 Re: Kötümser Olmayalım

2013-04-11 16:17

#930: İyimser - Kötümser Olmayalım

Alınma ama bence siz iyimser değil UYU-MSAR sınız.Yanılmıyorsam Af sınavları en son 2002 ye kadar vardı ama ne hikmetse ondan sonra bu af sınavları kaldırıldı.Tam 12 yıldır SMMM adaylarına ek sınav hakkı tanımıyorlar ve gün geçtikçe hem sınavı zorlaştırıyorlar hem de tek dersten kalanlara hiç ama hiç acımıyorlar,vurun kahpeye misali.12 yıldır kim hükümet Akp değil mi?Doktor olmak için liseden sonra 6 yıl okunuyor,uzmanlık için bir 2 yıl daha okunuyor ve toplamda 8 yılda doktor oluyorsun.SMMM olabilmek için liseden sonra 4 yıl üniversite 1 yıl hazırlık etti mi size 5 yıl,en az 1 yıl staja başlama sınavı etti sana 6 yıl,3 yılda staj etti 9 yıl,en az 2 yılda yeterlilik sınavı için alnının damarını çatlat etti size 11 yıl.Bu en iyi ihtimal eğer olurda bir hastalığınız ve ya bir cenazeniz denk geldi mi bu süre 15-16 yıla çıkıyor.Şimdi size soruyorum siz hangi iyi niyetten bahsediyorsunuz?Bu uygulama dünyanın neresinde var?Afrikada bile olsa yer yerinden oynardı,Akp ve kurmayları Cahiliye döneminden kaldıkları için onlara daha din iman gelmedi,bunu anlayamıyor musunuz?Ben mücadele etmeyin demiyorum elbette ki edelim,bu güne kadar da hep birşeyler karaladık ve yetkililere ulaştırmaya çalıştık,her zaman olduğu gibi hem kulakları tıkalı hem de kalpleri mühürlü.Görüyorsunuz işte TÜRKİYENİN dört bir tarafında hukuksuzluklar yaşanıyor,bu hükümet ve bürokratları kime yaşama şansı veriyor ki bizlere versin.Kendi yandaşlarını bile ezen geçen bir anlayış bizi boğar öldürür,bizim sığınağımız Evreni yaratan YÜCELER YÜCESİ ALLAHTIR,Ama bazılarının Allah diye tapındığı aslında Şeytandır.

Bizim yapmamız gereken bence şu;yine yazıp çizmemiz bu işin peşini bırakmamamız ama bu zaman içerisinde de ders çalışmaya artık başlamalıyız.Herkes hakkım helal olmasın diye sitemlerde bulunuyor,bence beddua etmenizde bir sakınca yok ama siz hakkınızı helal etsenizde YÜCE ALLAH bunları emin olun affetmeyecek,siz kalbinizi serin tutun ve hatta size destek için bende bir bela okuyup yazımı sonlandırayım,SMMM Adayları olarak bizim hakkımızı yiyenlerin ALLAH binlerce kez belasını versin...Aminnnnnn....

Ziyaretçi

2013-04-12 11:11

arkadaşım dosyanı açtır ve sınava gir salaklık etme bu adamlardan merhamet bekleme bunlar yakında sınavlarıda kendi bünyelerine alırlar ( yani türmobun elinden alırlar) o zaman dıp dızlak ortada kalırsın saygılarımla hepinize allah sabır versin zor iş vessalam
AMİNNNN...

#933 BELA

2013-04-13 13:09

Eni sonu bu dersleri vereceğiz ama son nefesime kadar diyorum ki bizim önümüze engel Olan Tüm Milletvekili-bakan-başbakan-cumhurbaşkanı-bürokrat kim varsa hepsinin Allah burunlarından fitil fitil getirir inşallah,umarım onlarda son nefeslerini verirlerken bizi düşürdükleri durum akıllarına gelir ve neden çektiklerini anlarlar,hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.Allah hepsinin belasını versin.
Enayi Değiliz.

#934 Enayi miyiz?

2013-04-16 10:41

tek dersten kalmasaydınız sizde,size af gelirse eşitlik nerde kalır.AK Partiye dil uzatıyorsunuz,AK Partinin işi gücü yok sizin Af sınavınızla mı ilgilenecek,çalışın geçin kardeşim iyi be siz buradan ne isterseniz olsun istiyorsunuz.AK Parti sizin emireriniz mi?Biz çalıştık geçtik sizde çalışın hadi öyle bedavaya Mali Müşavir olunmuyor,size af çıksa biz enayi konumuna düşeriz,bu da AK Partiye yakışmaz.

Ziyaretçi

#935 Re: Enayi miyiz?

2013-04-16 11:46

#934: Enayi Değiliz. - Enayi miyiz? 

lan dallama sen neden özel smmm sınavı için sesin çıkmadı lise mezunu mali müşavir olurken neden sesiniz çıkmadıda şimdi gelip burda parazitlik yapıyorsun daha fazla insanların asabını bozmadan defol git burda

GRS

#936 Re: Enayi miyiz?

2013-04-16 12:26

İnsan ancak bu kadar terbiyesiz, ukala ve kuş beyinli olabilir. Aslında yazdıklarınla sen kendinin ne mal olduğunu söylüyorsun. Yorum yapmaya bile değmesin asalak..

DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR

#937 Re: Re: Enayi miyiz?

2013-04-16 14:12

#936: GRS - Re: Enayi miyiz? 

AK Parti bu güne kadar ne yaptıysa doğru yapmıştır,siz tembel tembel oturuyorsunuz sonrada burada yorum yapıyorsunuz,sizin haklılığınız olsaydı eğer AK Parti konuyu çözerdi,demekki haksızsınız,öyle üç kuruşa 5 köfte yok.7 dersi vermeyen Malimüşavir olamaz,iyi be bu belgeyi herkese versinler,eee o zaman zaten bu işin ehemmiyeti kalmaz.Biz belge almayın demiyoruz ama hak edin.AK Partiye ve Meslekte Birlik grubuna laf söylemeyin,çamur at izi kalsın değil mi sizin karakteriniz.Siz bu kafayla Malimüşavir olamazsınız,sınavlardaki soruları yapamıyorsanız gidin başka iş yapın arkadaş.Demekki sizin kaderiniz bu,herkesin alnına bu meslek yazılmıyor,demekki başka işler yapmanız gerekiyor.Ekmeğinizi başka yerlerde arayın,bu ülke bolluklar ülkesi.AK Partiye de şükredin.

Ziyaretçi

2013-04-16 15:53

Ak partiye şükredilmez neidiğü belirsiz. Şükür allaha dır.

Ziyaretçi

2013-04-16 15:55

Evet şükür allaha yapılır.
DESTEK KITALARI

#940 KISMET MESELESİ

2013-04-16 17:57

#937: DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR - Re: Re: Enayi miyiz?

Bende sizin görüşünüze katılıyorum.Bunlar ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ Çekemeyen Bir yere gelememiş olan insanlardır.Tüm dünyayı dize getirmiş bir Partiye şükredilir.Konuyu saptıranlara ALLAH izan versin.Dünyanın en zengin Ülkeleri arasına girmişiz bunlar şükredeceklerine başarısızlıklarını Çok değerli Sayın NURETTİN CANİKLİ bey'e ve ADALET VE KALKINMA PARTİSİNDE arıyorlar,yuhhhh artık.Biraz İmanlı ve Vicdanlı olun.Arkadaşımız doğru söylüyor illada MALİMÜŞAVİR mi olacaksınız?Olmuyorsa olmuyor yani,bu biraz kapasite meselesi ve birazda çalışmakla ama en önemlisi bu iş kısmet işi eğer olmuyorsa boş yere direnmeyin olamazzzzzz....

Ziyaretçi

#941 Re: KISMET MESELESİ

2013-04-16 18:42

#940: DESTEK KITALARI - KISMET MESELESİ

yukardaki soruma hala cevap yazamadın çünkü sen sadece burnuyun ucunu görüyorsun özel smmm nedemek ve nasıl böyle uydurukta bir sınav çıkardılar bizler 4 yıllık üniversite mezunlarıyız mali müşavir olamıyorsak lise mezunları nasıl özel smmm sınavlarıyla nasıl müşavir oluyorlar bana o kuş beyninle açıklarmısın açıklayamazsın çünkü sende akp lisin akp kendi yandaşlarına yarayacak işler yapıyor yakında apoyu kodeste çıkaracak kanun çıkarır bunada destek olmazsan namertsin ona kanun çıkıyorda bu kadar insanın ne günahı var ülkeyimi sattılar vatana ihanetmi ettiler kaçakcılıkmı yaptılar herkese af varda bu kadar zor durumda olan binlerce kişiyemi yok biraz adaletli düşünürsen haklının yanında yer alırsın kaldıki senin burda ne işin var bizlerin muhatabı olan gelsin bizlere cevap versin

Ziyaretçi

#942 yalakalıkta bir yere kadar

2013-04-16 18:56

ne kadar yalaka köpek var mış lan yalaka kalemşörler madem belgeyi aldınız ne işiniz var burda madem akp adaletli nerde deniz feneri,nerde şehitlerin hakları,nerde özel smmm sınavı dünyada sadece Türkiye'de ilkokul mezunu smmm olmuştur.bir gecede 1000 kişiyi ymm yapmak mı adalet yoksa 30 bin şehiti unutup apo ya namaz kıldırıp melek yapmak mı adalet yada abd taşeronu olup irana vurmak mı adalet.

Ziyaretçi

#943 şükür

2013-04-16 18:57

ben her gece Allah'a şükrediyorum akp nin gerçek yüzünü bana gösterdi diye.

Ziyaretçi

#944 nurettin

2013-04-16 18:59

arkadaşlar bu tipleri dikkate almayın herhalde nurettin aldı haberi saldı bu yalamaları çayıra bunlarada kızmamak lazım ne de olsa av köpeği bunlar görevini yapıyor.benden size tavsiye daha fazla saldırın inadına saldırın birileri duydu ve ses verdi.

Ziyaretçi

#945 .....

2013-04-16 19:01

bir yalaka arkadaş demiş ki akp nin işi gücü yokda sizinle mi uğraşacak.Bak bu sefer doğru söylemiş akp apo dan fırsat bulup milletin dertleriylemi uğraşacak.çok ayıp çok
NUR

#946 Günaha Girme

2013-04-16 20:51

#945: - .....

Ona buna sataşıp eline ne geçecek,eline geçen sadece Günahtır.Bende Tek dersten kaldım ve Sebat ediyorum bende TÜRMOB dan müstaribim.Bütün suç TÜRMOB ve yöneticilerinin,başımıza ne tür bela geldiyse TÜRMOB getirdi.AK Parti ile ilgisi yok,Saygı değer Nurettin CANİKLİ beyle bir ilgisi yok,boşuna beddua etmeyin bu beddualar size geri döner.Türkiyede adaleti ve huzuru tesis eden Sayın TAYYİP ERDOĞAN çok değerli büğüyümüzdür,lütfen yazılarımızı daha çok dikkatli yazalım,başımızı boşu boşuna belaya sokmayalım.Biraz itaat etmeyi öğrenin bu sizlere çok şey kazandıracaktır.Mürşid-i ilmi yadetmeyenin sonu kor ateşle yanan cehennemdir.İmanlı günler hepinize..

Ziyaretçi

#947 Re: Enayi miyiz?

2013-04-17 07:46

Ne alakası var şimdi bu yaptığınız yorumun? İnsanlar ek sınav hakkı istiyor, sınav yapmadan geçirin bizi demiyorlar ki...

Ziyaretçi

#948 Re: Günaha Girme

2013-04-17 07:55

#946: NUR - Günaha Girme 

ya bırakın bu yalakalığı haklının yanında yer almasını öğrenin

Ziyaretçi

#949 Konu

2013-04-17 11:49

Arkadaşlar 2-3 yılda bir yeni vergi affı çıkıyor yine ama bizim derdimizi anlayan yok.
ASLI

#950 umudumuzu kaybetmeyelim

2013-04-17 17:01

arkadaşlar 27 şubatta türmob tan davanın son durumu ile ilgili bilgi talebinde bulunmuştum bu gün Yücel beyden cevap geldi sizlerle paylaşmak istedim herşey bitmiş değil umutsuzluğa kapılmayalım saygılar

Sayın; Aslı

İlgi: 27.02.2013 tarih ve 143. referans no’lu bilgi edinme başvurunuz.

İlgi’de kayıtlı bilgi edinme başvurunuz ile TÜRMOB’un 20. Olağan Genel Kurulu’nda kabul edilen ancak Maliye Bakanlığı’nca uygun bulunmadığından yayımlanmayan Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik ile ilgili açılan davanın son durumu hakkında bilgi istenilmiştir.

Anılan dava, haline Danıştay’da incelenmekte olup, hangi tarihte sonuçlanacağı konusunda bir öngörüde bulunmak mümkün değildir.

Anılan değişiklik metni, TÜRMOB Yayınları’nın 447 sayılı “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanun ve Yönetmelikler” adlı yayınında mevcuttur.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla,

Yücel AKDEMİR
Genel Sekreter
Referans No :
İstenilen Bilgi ve Belgeler : Türmobun yeni sınav yönetmeliği ile ilgili açmış olduğu davanın son durumu hakkında bilgi alabilirmiyim ve bu yönetmeliğin bir kopyasını göndermeniz mümkünmüdür Saygılarımla ------------------------------------------------------------ TÜRMOB Bilgi Edinme Servisi , www.turmob.org.tr