SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
NUR |
#951 Re: Re: Günaha Girme2013-04-17 20:25Size göre haklının yanında yer almam gerekiyor öyle mi?Siz haklı mısınız?Eskilere atfediyorsunuz,yok lise mezunu almış,yok ilkokul mezunu almış bu belgeyi,ne oldu zorunuza mı gitti?Onlar insan değiller mi?İnsan olmak için Üniversite mezunu mu olmak gerekiyor.Siz üniversite mezunu olmuşsunuz ne işe yarıyor,daha girdiğiniz sınavları veremiyorsunuz.Burada size ve sizin gibilere laf yetiştiremem,buna zamanımda yok maalesef.Ya bu deveyi güdersiniz ya da bu mesleği bırakırsınız.Türmob bu seçimi kaybetsin bakalım ne yapacaksınız,şimdi konuşuyorsunuz ama yarın konuşamayacaksınız.Bu güne kadar hep siz konuştunuz bundan sonra biz konuşacağız siz dinleyeceksiniz. |
GÜNEŞ |
#952 Re: umudumuzu kaybetmeyelim2013-04-18 06:48#950: ASLI - umudumuzu kaybetmeyelim Aslı Hn. Paylaşımınız için çookk teşekkür ediyorum. Ben de benzer bir bilgi edinme formunu Maliye Bakanlığına gönderdim. Cevap bekliyorum. Tahmini olarak 03.05.2013 tarihinde cevap alabilirmişim. Aynı şekilde cvap gelince burada paylaşırım. Umarım iyi sonuçlar alırız. |
Ziyaretçi |
#9532013-04-18 07:18HADİ BAKALIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN..BAKALIM MAHKEMEDEN NE ÇIKACAK ? BÜYÜK İHTİMALLE LEHİMİZE ÇIKACAK GİBİ, ÇÜNKÜ HAKİM 2000 YILINDAKİ AF SINAVINI VE ÖZEL SMMM SINAVINI DA DİKKATE ALARAK DEĞERLENDİRME YAPACAK GİBİME GELİYOR..BİRAZ DAHA SABIR,BEKLEYELİM GÖRELİM... |
Ziyaretçi |
#954 Re: Re: Re: Günaha Girme2013-04-18 07:57#951: NUR - Re: Re: Günaha Girme ne kadar zavallı biri olduğunu gösteriyorsun biz burda kimsenin insanlığına tek kelime ettikmi sadece ilkokul mezunları eğer smmm oluyorsa 4 yıllık mezunlar neden olmasın gayemiz mücadelemiz bu ama sen bu nüansı anlayacak kapasitede değilmişsin senin gibi smmm olacaksak hiç olmayalım daha iyi zamanım yok diyorsun ama bakıyorum ilgi alanına girmeyen konularla ilgileniyorsun bana sorarsan sen smmm değilsin sadece düzenin uşağısın daha fazla kendini düşürme git ne uşaklık yapacaksan yap burda insanlar onuruyla birşeyler elde etme gayretiindeler daha fazla insanları germe vede çok ağar yazdırma altında kalkamazsın |
Sinem |
#955 Re: Re: Re: Günaha Girme2013-04-18 08:02#951: NUR - Re: Re: Günaha Girme Bu meslek sizin gibilere kaldıysa eyvah eyvah.Organlarınızın yeri değişmiş galiba.Burada mağdur olmuş yüzlerce kişi derdini anlatıyor ama siz başka yerlerinizden anlıyorsunuz.Saçma sapan yorumlarınız var,sadece sizin değil sizin gibi birkaç kişi daha var.Haktan hukuktan bahsedeceksek sizin gibilerin bu belgeyi almamanız gerekiyor.Kaderden girmiş Takvadan çıkmışsınız,dediğim gibi bu laflarım size ve sizin gibi yorum yapanlara,şimdi tek tek sizlere yorum yazamam.Bir partinin arkasına takılmışsınız ne hukuk tanıyorsunuz ne insan hakları.Bütün değerleri siz ve sizler gibi düşünenler yerle bir etti.Sizleri asıl rahatsız eden şey,buradaki mağdurların haklarını helal etmemeleri.Siz bu Bedduaları duydukça kuduruyorsunuz çünkü biliyorsunuz ki ALLAH hepinizin belasını verecek.Kul hakkı yiyen AKP ve yandaşları bunun bedelini İLAHİ adalette verecek.Sizin Takvalarınız tümüyle yalan dolan,zihniyetiniz bozuk.Günaha biz mi giriyoruz yoksa emeğimizi,zamanımızı ve paralarımızı çalan sizler mi?Bende diyorum ki kim kimin hakkını yiyorsa ALLAH YÜZBİNLERCE kez belasını versin. |
GÜNEŞ |
#956 danıştay a bilgi edinme yazısı2013-04-18 09:21aynı şekilde bir bilgi edinme formmu nu da DanıştayQ a gönderdim. Sizlerde gönderirseniz belki daha hızlı bir sonuç çıkar yoğun baskıdan ötürü diye düşünüyorum. Hadi ele ele verip bir de bu yöntemlerle bastıralım |
Ziyaretçi |
#957 Re: danıştay a bilgi edinme yazısı2013-04-18 11:23#956: GÜNEŞ - danıştay a bilgi edinme yazısı güzel fikir haydi hep beraber danıştaya bilgi edinme hakkımızı kullanalım |
Ziyaretçi |
#9582013-04-18 11:25nasıl olacak ki o ? nasıl ?? |
YUKSEL |
#959 Re: danıştay a bilgi edinme yazısı2013-04-18 12:27#956: GÜNEŞ - danıştay a bilgi edinme yazısı Güzel bir fikir. Bende şimdi Danıştaya Bilgi Edinme kapsamında başvuru yapacağım. |
GÜNEŞ Ziyaretçi |
#9602013-04-18 13:43Danıştayın internet sitesine girin soltarafta bilgi edinme modülü var, oraya tıklayın, açılan sayfada bilgi edinme formu bulunuyor, onu doldurup bilgiedinme@danistay.gov.tr adresine mail atacaksınız. |
GÜNEŞ |
#961 dilekçem gelir idaresi başkanlığında2013-04-18 14:15Arkadaşlar Maliye Bakanlığına gönderdiğim bilgi edinme yazıma karşılık dilekçemin gelir idaresi başkanlığına gönderildiğini yazan cevap geldi. Gelişmeleri paylamaya devam edeceğim. |
Ziyaretçi |
#962 Re: dilekçem gelir idaresi başkanlığında2013-04-18 14:28#961: GÜNEŞ - dilekçem gelir idaresi başkanlığında Maliye bakanlığına mı gönderdiniz yoksa Danıştay'a mı?Anlamadım,ben az önce sizin dediğiniz gibi Dilekçeyi yazdım ve Danıştay bilgiedinme adresine email attım. |
GÜNEŞ |
#963 Re: Re: dilekçem gelir idaresi başkanlığında2013-04-18 14:35#962: Ziyaretçi - Re: dilekçem gelir idaresi başkanlığında Danıştaya bugün gönderdim. Maliye bakanlığına geçen hafta göndermiştim. |
ASLI |
#964 Re: Re: umudumuzu kaybetmeyelim2013-04-18 14:42#952: GÜNEŞ - Re: umudumuzu kaybetmeyelim
bu yazıda maliye bakanlığına yolladığım 5 formdan birinin gelen cevabı en son yazıların da ekleyecek bir şeyin olmadığını incelemelerin devam ettiğini yazmışlar fakat ben yinede göndermeye devam edeceğim bu arada danıştay aklıma gelmemişti hatırlattığınız için teşekkürler hemen şimdi orayada yolluyorum ben bu davanın lehimize sonuçlanacağına inanıyorum T.C. MALİYE BAKANLIĞIGelir İdaresi BaşkanlığıSayı : B.07.01.GİB.0.07.31/622.01-Konu :
Sn. Aslı
.
4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu gereğince Bakanlığımız Bilgi Edinme Birimine gönderilen ve anılan Birim tarafından Başkanlığımıza intikal ettirilen ilgide kayıtlı başvuru formunuz incelenmiştir.
26/07/2008 gün ve 26948 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5786 sayılı “Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile 3568 sayılı Kanunda yapılan değişiklikler çerçevesinde mevcut yönetmeliklerde değişiklik yapmak üzere Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ve Bakanlığımız tarafından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmak suretiyle yürütülen çalışmalar işbirliği içerisinde devam etmekte olup, ilgide kayıtlı yazınızda bahsi geçen “Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği” hakkında da anılan çalışmalar çerçevesinde gerekli değerlendirmeler yapılmaktadır.
Bilgi edinilmesini rica ederim.
Faruk GÖZÜBÜYÜK Başkan a. Gelir İdaresi Daire Başkanı
|
Ziyaretçi |
#9652013-04-18 17:02ŞİMDİ GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINA GÖNDERİLEN DİLEKÇEYE YUKARIDAKİ ŞEKLİ İLE KARŞILIK GELDİ - Bİ DE DANIŞTAY'DAN GELECEK OLAN DİLEKÇEYE BAKMAK LAZIM - NASILSA OLAY MAHKEMELİK DEĞİL Mİ ? - BURADAN NE ÇIKACAK ÖNEMLİ OLAN BU ? ÇÜNKÜ OLAY MAHKEMELİK ARTIK BU BELLİ...YA ARKADAŞLAR KELİME OYUNU MU YAPIYORLAR GENE BİZLERE YOKSA AZ DA OLSA İÇİMİZDE UMUT OLSUN MU ? ANLAYAMADIM...:-((( |
Ziyaretçi |
#966 öz nur2013-04-18 17:41kendini nur dan zanneden nur suz çekil aradan ezik.arkadaşlar mahkeme kesinlikle lehimize olacak. umudumuzu kaybetmeden maillere devam.araya giren parazitlere kesinlikle cevap yazıp işi sulandırmayın.biz kimin ne olduğunu ve hakkın ne olduğunu biliyoruz, bu sahte müslümanlarla yani münafıklarla zaman harcamayalım... |
Ziyaretçi |
#9672013-04-18 19:432000 YILINDA AF SINAVI ÇIKMIŞ - DANIŞTAY EMSAL KARARA GÖRE KARAR VERİR - BURADA VATANDAŞIN MAĞDUR OLMA SÖZ KONUSU .. VE BU DAVALAR DA EKSERİ MAĞDUR KESİMİN YANINDA KARARLAR ÇIKIYO - EMSAL OLMASAYDI İŞİMİZ ZORDU - 2000 YILINDA ÇIKMIŞ AF ÇÜNKÜ - AZ DAHA SABIR ... |
ziyaretçi |
#968 Re:2013-04-18 20:27ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİNİZ AMA BİLİYORSUNUZ TÜRMOB'UN MAHKEMEYE VERDİĞİ YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİNDE SADECE TEK DERSTEN KALAN SMMM ADAYLARININ SORUNLARI YOK,YMM'LERİNDE SORUNLARININ ÇÖZÜM İSTEĞİ VAR.ZATEN İŞ BURADA DÜĞÜMLENİYOR.EĞER SMMM LERİN DERSLERİNE AF SINAVI İSTENİLSEYDİ BENCE BU İŞ MAHKEMEYE GEREK KALMADAN ÇÖZÜLÜRDÜ.NE OLURSA OLSUN TABİKİ VİCDANI VARSA BU MAHKEMENİN VE BU ÜLKEDE ADALET VARSA BU KANUN ÇIKAR. |
Ziyaretçi |
#969 EK SINAV2013-04-18 20:41Arkadaşlar bu iş inşallah olumlu sonuçlanacak sık sık vergi afları üniverste afları geliyor bizim için çok şey değil bu ek sınav hakkı, hakkımız olan şeyi verecekler. |
Ziyaretçi |
#9702013-04-19 07:01DANIŞTAYDAN BİLGİ EDİNMEDEN GELECEK OLANI HEMEN PAYLAŞIN ARKADAŞLAR Kİ HEPİMİZ BİLGİLENELİM.. |
Ziyaretçi |
#9712013-04-19 08:58hakkımız olan şeyi verecekler de vermiyolar işte - öyle hemen kolay olmuyo - .... |
Ziyaretçi |
#972 EK SINAV2013-04-20 09:50Arkadaşlar gelişmeler hakkında bir birimizi bilgilendirelim. |
Ziyaretçi |
#975 ZOR İŞ2013-04-20 21:23Moralinizi bozmak istemem ama Tek hedefi SMMM leri yok etmek isteyen AKP ve NURETTİN CANİKLİ varken bu iş çok zor.Adamlar yemin etmişler bizden olmayanı yakıp yok edeceğiz diye,bizlere engel olanlar İster inanın ister inanmayın ama Firavundan birmilyon kat daha kötü niyetlilerdir. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17