SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Çağlar |
#1051 Tazminat2013-05-04 19:04Şu Tazminat Konusunu açan ve bize doğru bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.3 gün önce bu güne randevu aldığım Avukat ile görüştüm.Mahkemelerin silsilesi şöyleymiş;Bölge idaresi mahkemesi-Danıştay-Anayasa Mahkemesi-Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi.Bağlı olduğumuz Birlik Türmob olduğu için ve davayı Türmob açtığı için AHİM'e de kendisinin gitmesi gerekiyor.Bireysel anlamda bizde dava açabiliyoruz ama bu silsileyi takip etmemeiz gerekiyor.Avukat şunu da söyledi Türmob'un elinde geçmişte bu tür af sınavları ile ilgili emsal olduğu için başka hiç bir delil kullanmadan Davayı %100 kazanacağımızıda söyledi.Manevi tazminat davası,maddi tazminat davasının en az 5 katı olarak belirlenebiliyor.Ortalama bir hesap çıkarabilir misiniz diye sordum,belli olmaz dedi Türmob Manevi tazminat bedelini ne kadar yüksek açarsa o oranda para alabiliyoruz bunun için mahkemeye yatırılan Harçlarda o oranda artıyormuş.Ben pazartesi Türmoba Başkanlığa hitaben bir faks çekeceğim.Bu konuyla biraz meşgul olalım derim,davayı dışarıda kazanacağız,hadi arkadaşlar herkes biraz daha duyarlı olsun,Türmoba yazalım.İyi akşamlar hepinize.. |
GÖKMEN |
#1052 EVRİM HANIM....2013-05-05 09:26Pozisyonumuzu en iyi bilenlerden ve En fazla Mücadele eden,etkili mücadele eden EVRİM hanım neredesiniz?Sizden tüm arkadaşlar adına rica ediyorum lütfen bizlere yardımcı olun.Siz 3-4 ay önce Ankaraya-Antalyaya gittiniz Milletvekilleriyle görüştünüz sizin tecrübeleriniz var ve o zamanlarda Avrupa İnsan Hakları meseleside yoktu.Gündem değişti ve artık mücadelemizi Avrupaya taşıyabilmemiz için sizin gibi konuya hakim arkadaşlara ihtiyacımız var.Siz yazılarınızda Türmob başkanıyla görüştüğünüzü de yazıyordunuz.Bizlerin doğru yolda yürüyebilmesi için,sizin gibi bürokratlarla görüşebilen arkadaşlara ihtiyacımız var.İnanın herkes sizi aramızda görmek istiyor.Tüm arkadaşlar adına Saygılarımı sunarım. |
Ziyaretçi |
#10532013-05-05 09:47TABİ YA MADEM BU KADAR ÜZÜLDÜK , SIKILDIK BU İŞİ KARİYER OLARAK YAPALIM DEDİK İZİN VERMEDİLER...ABİLER, ABLALAR GİDELİM SONUNA KADAR - ÖDESİNLER TAZMİNATLARI - HE SEN LİSE MEZUNLARINI MÜŞAVİR YAPÇAN FAKÜLTE MEZUNLARINI YAPMICAN - NEYİN KAFASIDIR BU ? NE İÇİYO ACABA BUNLAR ? GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR ARKADAŞ.. |
SİNEM |
#1055 Re: EVRİM HANIM....2013-05-05 15:31#1052: GÖKMEN - EVRİM HANIM.... Size katılıyorum Gökmen bey.Evrim hanım 5-6 ay önce Gündemimizi Tüm Türkiyeye duyurmuştu,şimdi sıra Avrupaya geldi ve kendisine ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yanımızda görmek istiyoruz.Sadece onu mu kesinlikle hayır,sayfa sahibi SMMM_STAJERLERİ-BATMAZ-MAVİ GÖZLÜM-GÜNEŞ-BİLGEHAN TAMYÜREK-CENGİZ Bu arkadaşlarında haklarını yemeyelim ve daha birçok adını yazamadığım arkadaşlar var burada.Elbette ki sesimizi Millet vekillerine ve Meclise taşıyan EVRİM hanım a ayrıca çok teşekkür ediyoruz.Kendisi çok çabaladı ve bizimle tüm çabasını paylaştı.Şimdi kırılma noktasına geldik,bizim için çok önemli olan ve belkide şimdiye kadar çektiğimiz tüm sıkıntıları giderebilecek olan durum AHİM e gitmek olacak.Bu öneriyi ortaya atan ardakadaştan sonra İki üç haftadır bende araştırdım ve AHİM e gitmek için önümüzde herhangi bir engelin olmadığını öğrendim.Daha da önemlisi bu davayı kazanma şansımız çok ama çok yüksek %90-100 arası.Bu davanın takipçisi olabilirsek ve gündemi değiştirmeden bu konunun üzerine hep birlikte gidersek bu Maddi-Manevi Tazminat hakklarımızı kazanacağız.Buradan tüm duyarlı arkadaşlara sesleniyorum işimiz daha bitmedi,sadece olayın yönü değişti ve bu yön bizim tüm hak gasplarımızı önleyecek bir yön.Hepinize saygılarımı sunuyorum. |
Doğrucu Davut |
#1056 Re: Re: EVRİM HANIM....2013-05-05 19:55#1055: SİNEM - Re: EVRİM HANIM.... Bende sizlere katılıyorum EVRİM HANIM aramıza dönmelidir.Buradaki insanlara bir önder lazım o da gün gibi açık ki EVRİM HANIM dır.Gündemin farklılaştığını öne sürenlere katılıyorum şu an en önemli gündem Ahim e gitme durumudur.AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİTMEMEMİZ Onur meselesi oldu.EVRİM HANIM sizi aramıza bekliyoruz. |
Ziyaretçi |
#1057 Re: Re: Re: EVRİM HANIM....2013-05-06 05:00#1056: Doğrucu Davut - Re: Re: EVRİM HANIM.... arkadaşlar saydığınız isimlerin çoğu ya sınava girdi yada girecek |
Ziyaretçi |
#10582013-05-06 07:53banane artık banane yaaa - ben ne bi dahha öyle 3 yıl staj yaparım ne de sınava girerim - turmob,maliye,gib benim gözumde bitmiştir- her kurum ticarethane her insanda sermaye olmuş..yazıklar olsun yazıklarr.. |
Çağlar |
#1059 Re:2013-05-06 08:05Haklısında verilen onca emek-onca maddiyat ne olacak,hemen pes mi edeceksiniz.Bunların isteğide bu zaten pes etsinler ve bu mesleği yapmasınlar,haklarımızı aramamızı istemiyorlar maalesef.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve birde baktık ki önümüzde kocaman set ama setin önünde de bize reva görülen hakkımızı Ahim verecek,bunan inanın arkadaşlar. Tek yolumuz kaldı o da Avrupa Mahkemesi,şimdi geriye mi dönelim,Türk yargıçlarına mı güvenelim.Bakın burada herkes bu işin peşinde sizde takipçisi olun ve hakkınızı arayın.Kayıp edilen zamanımızı geriye almak için başka çaremiz yok.Bu gün Türmoba bir mektup yazıp göndereceğim,Davamızı AHİM E TAŞISINLAR DİYE bu konuda herkes dirençli olsun ve Türmoba davamızı AHİM e taşımalarını sağlamak için gündem yaratalım.Bu işin peşinde olduğumuzu bilsinler. Ölmek var dönmek yok.. |
Ziyaretçi |
#10602013-05-06 08:36çağlar kardeşim güzel demişsin - haklısın - avrupa avrupa duy sesimizi dicez , başka yapılck bi şey yok...iyi de kim nasıl taşıcak şimdi bunu? |
Ziyaretçi |
#10612013-05-06 08:49bi de emek memek kalmadı be abi - hepsi hikaye - her şey laçka , her şey ayaklar altında - ben benden gittikten sonra muşavir olsan nolcak olmasan nolcak ? neyse sinir oldum bak şimdi.. |
Çağlar |
#1062 ASLI HANIMI ÖRNEK ALIN...2013-05-06 11:33Eğer burda birbirimizin şevkini kıracaksak lütfen yazmayalım.Yol haritasını çizdik siz hala nasıl olacak diye soruyorsunuz,bundan önceki yorumları okumuyorsunuz.Bu mahkemeyi Türmob açacak,zaten dava Danıştayda.Bundan sonra davamızı Ahim e taşıyalım diye 50 defa yorumcular yazmış,siz kalkmış bu nasıl olur diye soruyorsunuz ve bıkkınlığınızı bizlerede bulaştırıyorsunuz.Bizde bıktık usandık ama ne yapalım hakkımızı sonuna kadar aramayalım mı? ASLI hanım ne güzel yazmış kimse bi davayı taşımasada ben taşırım diyor.Helal olsun ASLI hanıma.sİZE ÇOK ZORMU GELİYOR TÜRMOBA BU DAVAYI AHİM E TAŞIYIN DEMEK.Bakın ben bu gün sabah Yücel AKDEMİR Bey'e hitaben bir mektup yazıp gönderdim,tüm arkadaşların isteği bu davayı AHİM e taşıyın diye.Birşeyim mi eksildi,sizde yazın durumumuzu ve sıkıntılarımızı anlatan bir mektup ta siz yazın gönderin. |
DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ |
#1063 DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ2013-05-06 13:46KİMSE BİZİM AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİTMEMİZİN ÖNÜNDE ENGEL OLAMAZ.YARIN BENDE TÜRMOBA SÖZKONUSU MAHKEMEYLE İLGİLİ MEKTUP YAZACAĞIM.TÜRMOBUN ARKASINDAYIZ ÇÜNKÜ DAVAYI AÇAN KENDİLERİ,EĞER BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKIRLARSA BİREYSEL BAŞVURU HAKKIMIZI KULLANACAĞIZ.TÜRMOB'UN GERİ ADIM ATMAMASI İÇİN SAYIN YÜCEL AKDEMİR'E HERKES MEKTUP YAZIP POSTALASIN.HERKES BİR SİLKİNSİN BIRAKIN BU İŞ OLMAZ DEMEYİ.İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR,ZATEN BİZ BU DAVAYA İNANIYORUZ DEMEK Kİ YOLUN YARISINI ZATEN GEÇMİŞİZ.BUNDAN SONRA KİMSENİN KAYBEDECEĞİ BİR ŞEY YOK.KAZANACAKLARIMIZI BİR HAYAL EDİN VE TEKRAR ŞAHLANIN.HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM. |
Bu gönderi dilekçenin sahibi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2013-05-06 14:24- Date of removal: 2013-05-09
- Kaldırma nedeni:
Ziyaretçi |
#1065 Re: Sonunuz Hüsran2013-05-06 15:08#1064: Ziyaretçi - Sonunuz Hüsran bak kardeşim sen hangi sıfatla yazıyorsun biz demekle kimi kastediyorsun burda seni ilgilendiren bir konu yoksa senin burda yazı yazmanın manası ney insanların daha fazla canını sıkmadan defol burda ilkokul mezunları çokmu hakkettilerde smmm belgesi alıyorlar burda mantıklı birşeyler yazda birilerine yardımın olsun |
#1066 Re: Sonunuz Hüsran2013-05-06 17:54#1064: Ziyaretçi - Sonunuz Hüsran Aslan yaşlanınca köpeğe maskara olur demişler ama Aslan ölünce,Aslan olarak gömülür,köpek ölünce de köpek gibi gömülür.Ben buaradan köpeklere sesleniyorum sahipleriniz size birgün kemik vermese siz sahiplerinize bile diş gösterirsiniz.Ben sizin gibi köpeklerde suç bulmuyorum sizi buraya saldırtan sahiplerinizde suç buluyorum.Sahiplerinizde eser miktarda cesaret olsa kendileri burada yorum yapardı,sizin sahiplerinize şu notu iletmeyi unutma sayın köpek,ne kadar havlarlarsa havlasınlar biz yinede sizlerin vicdansız ve insana yakışmayan tutumunuzu AHİM'e götüreceğiz.Siz ve sahipleriniz havlamaya devam edin.
|
AKP VE NURETTİN CANİKLİ |
#1067 SAYIN YÜCEL AKDEMİR BEY'e MEKTUP2013-05-07 08:09MEKTUBUMU YAZDIM BİRAZDAN POSTANEYE GİDİP İADELİ TAAHHÜT YAPACAĞIM.SİZLERDE YAZIYORSUNUZ DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR?BİRYERE GİTTİĞİMİZ YOK BARİ OTURDUĞUMUZ YERDEN MEKTUP YAZALIM SAYIN YÜCEL AKDEMİR BEY'e. EN AZINDAN DAVAMIZIN ARKASINDA OLDUĞUMUZU BİLSİNLER.BU İŞİN AHİM'e GİTMEKTEN BAŞKA ÇARESİ KALMADI. BELKİ HER GÜN AYNI ŞEYLERİ YAZIP DURUYORUZ AMA YİNEDE BURADA OLDUĞUMUZU HERKES BİLSİN DİYE YAZMAYA DEVAM EDELİM BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM.ARAMIZDA YÜCEL BEY İLE GÖRÜŞEN VE YA GÖRÜŞEBİLEN ARKADAŞ VARSA BİZLERİ LÜTFEN BİLGİLENDİRSİN. |
Ziyaretçi |
#1068 Re: Re: Sonunuz Hüsran2013-05-07 08:31#1066: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ - Re: Sonunuz Hüsran lan şerefsiz sen kim oluyorsunki bu kadar insana köpek tiye hitab ediyorsun sende akp köpeğimisin sende aslan değil olsa olsa çakal olursun daha fazla burayı germe defol git yoksa çok kötü küfürlere maruz kalacaksın arkadaşlar boşverin bunları havlasın dursun biz konuyu saptırmayalım aihm gideceğiz ondan sonra göreceğiz apk ve uşakların hallerini |
#1069 Re: Re: Re: Sonunuz Hüsran2013-05-07 08:54#1068: - Re: Re: Sonunuz Hüsran Sen beni yanlış anlamışsın güzel kardeşim,ben köpek lafını bize saldıranlara söylüyorum.AHİM'e gideceğimizi duyunca bazıları köpekleşti ve bize saldırmaya başladı.Kazanacağımızı bildikleri için önümüze saldılar bu itleri.Benim yazımı tekrar oku,kime köpek dediğimi anlarsın.Saygılar. |
Ziyaretçi |
#1070 Re: Re: Re: Re: Sonunuz Hüsran2013-05-07 14:13#1069: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ - Re: Re: Re: Sonunuz Hüsran PARDON KARDEŞ KUSURA BAKMA YANLIŞ ANLAMIŞIM |
SİNEM |
#1072 Türmob'a Mektup !2013-05-07 18:34Türmoba Ahim konusunda kaç kişi mektup yazdı acaba.Ben Sayın Nail SANLIYA yazdım.Derdimizi ve isteklerimizi anlatan 1 sayfa mektup yazdım.Mektubun sonuna da Ahim'e gitmemiz gerektiğini yazdım. Sayın Yücel AKDEMİR'e de yazacağım, bizim tek amacımız var artık davamızı Ahim e götürmek. |
Bu gönderi dilekçenin sahibi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2013-05-07 20:28- Date of removal: 2013-05-09
- Kaldırma nedeni:
Ziyaretçi |
#1074 Re: Kendi Aramızda Çözelim.2013-05-08 04:58#1073: Kürşat - Kendi Aramızda Çözelim. bizde öyle zannediyorduk |
Ziyaretçi |
#10752013-05-08 07:06öyle kendi aramızda çözülmüyo kürşat bey - özel s.m.m.m. sınavı ile aldı adamlar ya - büyük konuşmayayım ama ben bi daha sınava girmem..olmaz öyle şey - sen sınırsız hak vercen özel s.m.m.m.lere bize gelince tırt - olmaz öyle şey .. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
425 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17