SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

SİNEM

/ #1055 Re: EVRİM HANIM....

2013-05-05 15:31

#1052: GÖKMEN - EVRİM HANIM....

Size katılıyorum Gökmen bey.Evrim hanım 5-6 ay önce Gündemimizi Tüm Türkiyeye duyurmuştu,şimdi sıra Avrupaya geldi ve kendisine ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yanımızda görmek istiyoruz.Sadece onu mu kesinlikle hayır,sayfa sahibi SMMM_STAJERLERİ-BATMAZ-MAVİ GÖZLÜM-GÜNEŞ-BİLGEHAN TAMYÜREK-CENGİZ Bu arkadaşlarında haklarını yemeyelim ve daha birçok adını yazamadığım arkadaşlar var burada.Elbette ki sesimizi Millet vekillerine ve Meclise taşıyan EVRİM hanım a ayrıca çok teşekkür ediyoruz.Kendisi çok çabaladı ve bizimle tüm çabasını paylaştı.Şimdi kırılma noktasına geldik,bizim için çok önemli olan ve belkide şimdiye kadar çektiğimiz tüm sıkıntıları giderebilecek olan durum AHİM e gitmek olacak.Bu öneriyi ortaya atan ardakadaştan sonra İki üç haftadır bende araştırdım ve AHİM e gitmek için önümüzde herhangi bir engelin olmadığını öğrendim.Daha da önemlisi bu davayı kazanma şansımız çok ama çok yüksek %90-100 arası.Bu davanın takipçisi olabilirsek ve gündemi değiştirmeden bu konunun üzerine hep birlikte gidersek bu Maddi-Manevi Tazminat hakklarımızı kazanacağız.Buradan tüm duyarlı arkadaşlara sesleniyorum işimiz daha bitmedi,sadece olayın yönü değişti ve bu yön bizim tüm hak gasplarımızı önleyecek bir yön.Hepinize saygılarımı sunuyorum.