SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#10012013-04-26 14:23o zaman danıştay'dan sonra anayasa mahkemesine taşınılacaktır |
AHİM |
#1002 Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi2013-04-26 15:36Danıştaydan davamız geri dönerse benim kanaatime göre TÜRMOB Gelirler idaresi başkanlığına bu kadar ters düşmeyi göze alıp Davayı Avrupaya taşıyamaz.Yargıya-Gelirler İdaresi Başkanlığına güvenim zaten yok,Türmoba da açıkçası güvenim kalmadı.Değerli meslek mensubu arkadaşlarım kesinlikle doğru söylüyor bu işin ucunda çok büyük bir tazminat davası var,bunu bende bu gün sordum.Banada söyledikleri şu,Gelirler İdaresi Başkanlığını Avrupa İnsan Hakları mahkemesine dava edecek yüreğe sahip Türmob da yöneticileriniz var mı?Bende ne yalan söyleyeyim bu işin inisiyatifini Türmob a bırakırsak avucumuzu yalarız diye düşünüyorum.Bizim gibi tek dersten kalan yüzlerce kişinin asıl Türmoba bu konuda baskı yapması lazım.Bende diğer arkadaşlar gibi DANIŞTAY dan olumlu bir görüş vereceklerine inanmıyorum çünkü DANIŞTAY da TÜRMOB un ne kadar pasif olduğunu biliyor.Türkiye Cumhuriyetinde Yargı Bağımsızlığı olmadığı için bence bu işten umut çıkmayacak.Biz Gelirler İdaresini,Avrupa İnsan hakları mahkemesine dava edemiyoruz ama TÜRMOBU Dava edebiliriz,çünkü bu zulüme ortak olan sadece Akp-nurettin canikli mi?Ya da davamıza sürekli olumsuz görüş veren bürokratlar mı?Yarın görün Danıştay da olumsuz görüş verecek biz kimi kime şikayet edeceğiz. |
Ziyaretçi |
#10032013-04-26 15:57bağımsız olarakta avrupa insan haklarına dava açabiliyormuyuz acaba |
DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ |
#1004 DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ2013-04-26 18:32LÜTFEN ARKADAŞLAR BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYALIM.TÜRMOB A BASKI YAPALIM ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK VAR.DAVAMIZI AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE TAŞINMASI İÇİM MÜCADELE EDELİM.TÜRMOB BU KONUYA UZAK DURABİLİR ÇÜNKÜ ONLARDA BİLİYORLAR Kİ BİZ BU DAVAYI AVRUPADA KAZANIRIZ,DANIŞTAY VE GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞI BELKİ REZİL OLUR DİYE VE DE MİLYONLARCA DOLAR KAYIPLARI OLACAĞI İÇİN TÜRMOB U İKNA EDEBİLİRLER.BİZ SMMM ADAYLARI OLARAK TÜM MAĞDURİYETLERİMİZİN GİDERİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ.BAKIN YİNE SÖYLÜYORUM GİDİN SİZLERDE AVUKATLARINIZA DANIŞIN EĞER BU DAVAYI AHİM'E TAŞIYABİLİRSEK MADDİ MANEVİ TAZMİNATLARIMIZI VE DE TEK DERS EK SINAV HAKKIMIZI ALACAĞIZ.LÜTFEN BU SÜRECİ TAKİP EDELİM.SAYGILAR.. |
GÜNEŞ |
#1005 TÜRMOBA BASKI2013-04-27 06:34Türmoba nasıl baskı yapabiliriz ki ? Ben zannetmiyorum davayı AHİM ' e taşıyacaklarını. Çünkü Diğer birimler ile ters düşmek istemezler. Kişisel olarak AHİM' e dava açabiliyorsak o başka. |
#1006 Re: TÜRMOBA BASKI2013-04-27 09:44EVET BENDE SİZE KATILIYORUM,TÜRMOBUN BU KADAR CESARETLİ DAVRANIP KONUYU AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE TAŞIYACAĞINA BENDE İNANMIYORUM.İSTANBUL BAROSU-ANKARA BAROSU-İZMİR BAROSU VE DİĞER BİRKAÇ BARO AHİM'E GİTTİLER VE LEHLERİNE SONUÇLAR ALIYORLAR VE ALMAYA DEVAM EDİYORLAR.BİR ÇOK KURUM KURULUŞ CESARETLİ VE DE BASİRETLİ DAVRANIP TÜRKİYEDEKİ BAĞIMLI YARGIYA GÜVENMEYİP KONUYU AVRUPAYA HAVALE EDİYORLAR.SIRA BİZE GELİNCE HERKES SUS PUS..ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK VE DE ZULÜM VAR,BU ZULUMÜ ORTADAN KALDIRACAK TEK KURUM DA AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ,BİZİM TEK ŞANSIZLIĞIMIZ BİREYSEL OLARAK BU KONUYU AVRUPAYA TAŞIYAMAYIŞIMIZ,BEN TEK DERSTEN KALDIM VE MAHKEME SONUCUNU BEKLİYORUM BİREYSEL OLARAK BENİM BAŞVURU YAPMAM MÜMKÜN AMA 2 YILDIR MAHKEMEM SONUÇLANMADI-SONUÇLANDIRMIYORLAR.BİLİYORSUNUZ Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ADALET-HUKUK-İNSAN HAKLARI-ÖZGÜRLÜK GİBİ KAVRAMLAR YOK EDİLDİ.TÜRMOB KURUMSAL OLARAK BU İPİ GÖĞÜSLEYEBİLSE VE KONUYU AHİM'E TAŞISA HEM HAK GASPLARIMIZ ÖNLENECEK HEMDE MİLYONLARCA DOLAR MADDİ MANEVİ TAZMİNAT KAZANACAĞIZ.BİZDEN ÖNCEKİ MAĞDURLAR DA TAZMİNATLARINI ALACAK ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR PARA OLDUĞU İÇİN AVRUPAYA DAVAMIZI TAŞIMIYORLAR.TÜRMOBA BASKI YAPALIM DERKEN,HERKES KONUNUN FARKINDA OLSUN KAZANACAKLARIMIZIN FARKINDA OLSUN,TÜRMOB DAN HERKES BU KONU HAKKINDA BİLGİ EDİNSİN,MEKTUPLAR FAKSLAR ÇEKİLSİN,BU KONUNUN PEŞİNDE OLDUĞUMUZU BİLSİNLER,EĞER BU DAVAYI AHİM'TAŞIMAZLARSA BİZDE BİLELİM Kİ TÜM ENGELLER TÜRMOB DA. AKP-MESLEKTE BİRLİK-NURETTİN CANİKLİ NE KADAR SUÇLUYSA TÜRMOBDA BU KONUDA SUÇLU. |
GÖKMEN |
#1007 Yeni Mağdurlar2013-04-27 14:43Biliyor musunuz ben bir şeyi merak ediyorum,aylardır bu sayfada yazılan yorumları okuyorum ve bende aklım estiğince yorum yapıyorum,dikkat ettiğim ve merak ettiğim şu;Burada yorum yapan insanlar bir zaman sonra yok olup gidiyorlar,ya ümitsizlikten ya da işlerini başka şekilde hallettiklerinden.Ya isim değiştirerek yorum yapmaya devam ediyorlar ya da bu sayfadan tamamen ümitlerini kesip kendi başlarının çaresine bakıyorlar.Bu sayfanın sahibi nerede mesela?Hiç yorum yapıp bizi bilgilendiriyor mu?Amacı acaba bu sayfaya reklam koyup buradan para kazanmak mı?Bir kaç gündür önemli yorumlar yapılıyor ama eski yorumculardan ses seda yok.Ankarayı İstanbulu mekik dokuyan EVRİM hanım da yok mesela,SİNEM hanım da yok,BİLGEHAN TAMYÜREK'e ne oldu?Yorum yazıp bizleri alevlendiren BATMAZ nerede?SMMM Stajerleri de yok ortada,ama bakıyorum yorumcular hep değişiyor.Acaba ruhsatlarınızı aldınız mı?Almadıysanız şimdi ne yapıyorsunuz?Tüm yolları denedik ama birşey çıkmadı deyip pes mi ettiniz?Sizlerde mi umudunuzu yitirdiniz?Bu kısır döngü böyle mi devam edecek,birileri çıkacak yazacak çizecek mücadele verecek sonra başaramayınca bayrak teslimine mi girişecek.Hani sonuna kadar mücadele sözleri,ne oldu?Saygılar hepinize..... |
Malimüşavir Adayları Dilekçe sahibi |
#10082013-04-27 15:32Sayın GÖKMEN.. Sayfa sahibi olarak burayı hergün takip ediyorum.Ama artık yorum yapmıyorum.Zamanında o kadar çok ugraş verdik ki 3-5 insanı toplayıp ankaraya turmoba bile gidemedik.O kadar çağrı yaptık inanlara ama sadece yorum yazmaktan öteye gitmediler.İş eyleme döünüşünce ortadan kayboluyorlar.Ayrıca beni sayfaya reklam koyup para kazanmakla itham etmişsiniz hiç yakıştıramadım size bunu.ben yapacağım mücadeleyi yaptım sonuna kadar.2 yıldan fazladır bu konu ile uğraşıyorum ve hayatım sadece bundan ibaret değil.buraya yorum yazıp bilgilendirme yapmamam onca yapttıgım faaliyeti biranda silmiş süpürmüş...yazık... ayrıca bilgilendirme yapacak yeni bir durum söz konusu olmadı yönetmelikle ilgili. aynı şeyleri yazıp durmak istemiyorum.son olarak ruhsatınızı aldınız mı diye sormuşsunuz.ALMADIM.
|
Ziyaretçi |
#10092013-04-28 13:31danıştaydan gelen karar artık bu mayıs ayı içerisinde gelecek diye tahmin ediyorum..umarım lehimize bir kara çıkar.. |
GÖKMEN |
#1010 ÖZÜR2013-04-28 17:01Bu sıkıntılı süreç benim dengemi bozdu sizden özür dilerim.Burayı takip etmem tesadüfi oldu,aşağı yukarı tüm yorumları okudum.Süreci göğüsleyenleri meydanda göremeyince böyle abuk bubuk yazı yazdım ama inanın niyetim aslında kötü değildi.Sizden tekrar özür dilerim umarım bizleri yalnız bırakmazsınız.İyi günler dilerim. |
Ziyaretçi |
#10112013-04-28 18:36hepimizin dengesi normal değil gökmen kardeş - sağlık olsun .. olur gider sıkma canını |
Ziyaretçi |
#1012 ne oluyor2013-04-28 20:34arkadaşlar ne oluyor ne anayasa mahkemesi ne ahimi durun bakalım nerden çıktı bunlar bu dava kesinlikle kazanılacaktır.Eğer aksi olursa zaten bu ülkede herhangi bir ünvan almak risklidir çünkü her an içeri girebilirsiniz.çünkü hukuk bitmiş güçlümnün hukuku gelmiş olur.bu şartlarda sade vatandaş olmak en iyisi.ama böyle bir şey olmayacak dava kesinlikle lehimize olacaktır. Allah aşkına bana geçilen dersten tekrar sınava girmenin haklı olduğunu söyleyece bir adam veya bir kurum gösterbilir misiniz? bu saçmalık inşaallah son bulacaktır. |
YUKSEL |
#10132013-04-29 06:28Kesinlikle Ümidimiz yitirmeyelim. Bende Danıştay dan olumlu bir karar cıkacağına inanıyorum. Biraz daha sabır arkadaşlar.. |
Ziyaretçi |
#1014 EK SINAV2013-04-29 07:52Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayalım bende bu işin bir kaç ay içinde çözüleceğine inanan biriyim . Türmob Genel Kurulda kabul edilen bir yönetmeliği gelir idaresinin engellemesi TÜRMOB un 75.000 üyesine hakarettir Genel kurulda kabul edilmiş bir hak var bu hakkı ne türmob yönetimi nede Gelir idaresinin birkaç brokratı engelleyemez. Yargı geçte olsa hakkımız olan ek sınavı verecektir. |
#1015 DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ2013-04-29 08:16Ne oluyoru var mı güzel arkadaşım,Göz göre göre hakkımız yeniyor ve bunu Mahkemeler yapıyor. Danıştay olumsuz görüş verirse AHİM'e gidilsin diyorum,hadi şimdi TÜRMOBA baskı yapalım davayı AHİM'e taşıyalım demiyorum ama olacakları şimdiden görelim diyorum. Şuda var tabi tek dersten kalmış ve sonra tekrar bu sınavlara girip ruhsatını alan meslek mensupları da dava açabilir AHİM'e onu söylüyorum. Zaten para kazanamıyoruz bari hakkımız olan Tazminatlarımızı alalım,ben DANIŞTAY'a da ANAYASA Mahkemesine de güvenmiyorum,zaten bölge idare mahkemesi davayı reddetmiş,Mahkemelere bu kadar baskı varken sizler nasıl DANIŞTAY'ın olumlu karar vereceğine inanıyorsunuz. Bu ülkede hak hukuk kalmamış görmüyor musunuz?2002 yılına kadar var olan Af sınavlarını bu hükümet ve bürokratları kaldırmadı mı?Bu ülkede AKP nin üzerinde bir güç var mı?Bu güne kadar AKP ye karşı kim kazanabilmiş,adamlar hakkı hukuku kendi çevrelerine dağıtıyor ve bize zulmediyor. İşte bu yüzden davamızın peşini bırakmayacağız,Danıştaydan gelen karar üzerine hiç zaman kaybetmeden AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE başvurmalıyız. Hak yiyenle hakkını yediren arasında bir fark yoktur. |
Ziyaretçi |
#1016 EK SINAV2013-04-29 08:42Arkadaşlar Bölge İdare mahkemesi neden reddetmiş davayı bilgisi olan varmı. |
AKP VE NURETTİN CANİKLİ |
#1017 Re: EK SINAV2013-04-29 09:50AKP BÜROKRATLARI VE NURETTİN CANİKLİ DAVAYI REDDEDİN DEMİŞ,BÖLGE İDARE MAHKEMESİ DE REDDETMİŞ BU KADAR BASİT.ŞİMDİ DE DANIŞTAY REDDEDECEK GÖRECEKSİNİZ. |
Ziyaretçi |
#10182013-04-29 10:55danıştay'dan da res gelirse anayasa mahkemesine...hücummm :-)) |
BİLGEHAN TAMYÜREK İSTANBUL |
#1019 Re: Yeni Mağdurlar2013-04-29 11:20#1007: GÖKMEN - Yeni Mağdurlar Gökmen Bey,sıkıntınız sıkıntımızdır bunda en küçük bir şaşma sözkonusu değildir... ama kesin netice henüz çıkmayınca aynı şeyleri yazmamak adına laf kalabalığı olmasın diye yazmadım... ancak kararın lehimize çıkacağı umudu bende hala mevcut.. belgeden bahsediyorsanız bizde sizin gibi belgeyi almadık ve sınavlarada olumlu karar çıkana kadar girmeyeceğim...
|
GÖKMEN |
#1020 Re: Re: Yeni Mağdurlar2013-04-29 16:14#1019: BİLGEHAN TAMYÜREK - Re: Yeni Mağdurlar Çok haklısınız ama yinede sizleri görmek istiyoruz çünkü sizler burada oldukça daha çok ümitli oluyoruz.Arada sırada da olsa sizleri görmek umudumuza umut katıyor.Saygılarımla.. |
TAKVA SAHİBİ |
#1021 AYIP AYIP SİZLERE..........2013-04-29 20:59Avrupa mahkemesinden bahsedenler ayıp size.Kol kırılır yen içinde kalır.Sizler neden bizim mahkememize güvenmeyip davayı kafirlerin memleketlerine havale ediyorsunuz.Bu kadar mı imanınız?Müslüman mahkemelerine güvenmeyip kafirlere mi güveniyorsunuz?Bu sizin ne kadar kör ve bağnaz olduğunuzu gösterir.Tazminat kazanacakmışsınız,peki bu tazminat kimlerin cebinden çıkacak kafirlerin mi?Ayıp size eyy gafiller,paralar Müslümanların cebinden çıkıyor.ALLAHA inananlar sabır ederler ve sebat ederler,bu saldırgan tutumunuzu Yüce RABBİMİZ yargılayacaktır.Atalarımız ne güzel söylemiş kol kırılır yen içinde kalır.Bu sorunu aramızda çözmemiz lazım,medeti dışarıda aramayın,medet bizde.Mülk ALLAHINDIR siz tazminat kazansanız bile ne işe yarayacak,dünyanın malı dünyada kalır.Hiç kimse kazancını Diğer dünyaya götüremez işte o yüzden biraz imanlı olun ve sebat edin.Provakatörler cehennem azabında yanıp kül olacaklardır.İman eden yaşayacak,akıllı olun ve ellerinizde mevcut olanlarla yetinin fazlası şeytan amelidir.Haklı iseniz kazanacaksınız ama haklı değilseniz kazanmanız mümkün değildir.Sabır edin ve sebat edin,yoksa ellerinizin yaptığı sizleri yargılayacak. |
GÖKMEN |
#1022 Kazanmak Zorundayız2013-04-30 09:10Anne sütümüz gibi hak olan bu Ruhsatı bize vermeliler,biz bu belgeyi çoktan hak ettik.Not ortalama sorunumuz yok,7 dersin 6 sını verdik kalan bir tek ders için 2 yıl bekletmek ve tekrar 7 dersten sorumlu tutulmak İnsan onuruna yakışmaz.Her kim bizlerin hakkını yiyorsa onda onur yoktur.Hiçbirimiz hileye,insan haklarına tecavüz etmedik.Bizim hakkımıza da kimse tecavüz edemez,haddini bilmeyenler üzerine alınabilirler.Bu ülkede adalet varsa hakkımız iade edilir yok eğer adalet yoksa,bu adil sistemi soyanlar kendi düzenini kuranlar elbette bir gün bunun hesabını vereceklerdir,bu dünyada vermeselerde diğer dünyada ALLAH Hepinizin belasını verecek.Biz bu işin takipçisi olacağız ve gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bu davayı taşıyacağız.Kim kimin hakkını yiyorsa KAFİR odur.. |
Ziyaretçi |
#1023 Re: ÖZÜR2013-04-30 11:43Bu platformda bulunan herkes seni çok iyi anlıyor.Elbette ki herkesin dengesi bozuldu çünkü kimse bu duruma düşeceğini tahmin edemezdi.Konunun muhatapları İnsanlık elbisesini üzerlerinden çıkarmışlar.Sınavlara girerken nasil bir stres altında girdiğimizi kimse bilmiyor ve şu da var sınav sorularını hazırlayanlar Pratik denilen olaydan bihaber,iddia ediyorum işletme defterini bile tutamayanlar bu sınav sorularını hazırlıyor.Adamlar Profesör olmuş ama sorulan sorulara bakar mısınız?Bir dönem ilkokul çoçuğunun yapacağı sorular soruluyor bir dönem kazık.Ve eğer kimseniz yoksa arkanızda,hiç gözünüzün yaşına bakmadan 45 not ile bizi bırakıyorlar.İnsanda ne sinir bırakıyorlar ne de huzur,bu kadar insan enayi yerine konuluyor.Evet gökmen kardeş seni çok iyi anlıyoruz,sen mücadele etmeye devam et eden bulur dünyası mutlaka bize yapılanların hesabı bir gün bunlardan sorulur.
|
Ziyaretçi |
#1024 Re: AYIP AYIP SİZLERE..........2013-04-30 14:06#1021: TAKVA SAHİBİ - AYIP AYIP SİZLERE.......... ya kardeşim yazdığın şeylere neremle nasıl güleyim hakta hukukta bahsetmişin ama bizim ülkede malesef bu yok hak hukuk olmayan yerde adaletmi aranır kafirler dediğin kul hakkı yemiyor ve adı üstünde insan hakları mahkemesi denilmiş kafirliği ile böyleyse senin müslüman dediğin con conların mahkemesine bak insana resmen işkence çektiriyorlar eğer danıştaydada sonuç çıkmazsa direk avrupa insan hakları mahkemesine dava açacağım üç yıldır neler çekiyorum hiç bunları düşündünmü sen takva sahibi benim hakkım ne olacak kimde alacam bana bunun cevabınıda bi zahmet yazarsan menmun olurum. daha fazla insanların canını sıkmadan toz ol burda |
TAKVA SAHİBİ |
#1025 MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN YARGISIYLA YARGILANIR2013-04-30 14:40#1024: - Re: AYIP AYIP SİZLERE.......... Sizi öncelikle saygıya davet ediyorum.Biliyorsunuz ki herşeyden önce saygı sevgi ve hürmet gelir.Biz beşerler olarak bazen şaşabiliriz.İnsana bakan şaşar Allaha bakan yaşar.Siz insanların dediğine bakıyorsunuz ve şaşıyorsunuz.Gözlerinizi açın,kalp gözlerinizi açın.Burada mağdur olduğunuzu yazıyorsunuz kime göre mağdur neye göre mağdur,şüphesiz ki siz sınanıyorsunuz.Bu sınamadan başarılı bir şekilde geçebilmeniz için Müslüman bir mahkemenin verdiği karara riayet ediniz.Bunları sizin iyiliğiniz için ikrar ediyorum,Müslümanın ne işi var Avrupa mahkemesinde.Müslümanın ancak Ehli Sünnet Müslümanla işi olabilir.Siz mahkemenizi Kafir bir yargıcın sonucuna göre mi değerlendireceksiniz,siz hem Yaşadığınız ülkeyi karalarsınız hemde Müslümanları rencide edersiniz.Bırakalım böyle işleri bu dünya sınama dünyası,tekrar çalışın ve bu sınava tekrar girin bakın herşey çok daha güzel olacak.Bu sınavlardan tekrar başarılı olamazsanız başka kapılarda kısmetinizi arayın,hiç şüphesiz ki bir kapı kapanır ancak başka kapılar mutlaka açılır.Sağduyuya davet ediyorum hepinizi,bu ülke güzel ülkedir ve bilinki en adil mahkemesi olan da bizim ülkedir,adaleti başka yerde aramayın.Hepinize Esenlikler dilerim.. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17