SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

GÖKMEN

/ #1007 Yeni Mağdurlar

2013-04-27 14:43

Biliyor musunuz ben bir şeyi merak ediyorum,aylardır bu sayfada yazılan yorumları okuyorum ve bende aklım estiğince yorum yapıyorum,dikkat ettiğim ve merak ettiğim şu;Burada yorum yapan insanlar bir zaman sonra yok olup gidiyorlar,ya ümitsizlikten ya da işlerini başka şekilde hallettiklerinden.Ya isim değiştirerek yorum yapmaya devam ediyorlar ya da bu sayfadan tamamen ümitlerini kesip kendi başlarının çaresine bakıyorlar.Bu sayfanın sahibi nerede mesela?Hiç yorum yapıp bizi bilgilendiriyor mu?Amacı acaba bu sayfaya reklam koyup buradan para kazanmak mı?Bir kaç gündür önemli yorumlar yapılıyor ama eski yorumculardan ses seda yok.Ankarayı İstanbulu mekik dokuyan EVRİM hanım da yok mesela,SİNEM hanım da yok,BİLGEHAN TAMYÜREK'e ne oldu?Yorum yazıp bizleri alevlendiren BATMAZ nerede?SMMM Stajerleri de yok ortada,ama bakıyorum yorumcular hep değişiyor.Acaba ruhsatlarınızı aldınız mı?Almadıysanız şimdi ne yapıyorsunuz?Tüm yolları denedik ama birşey çıkmadı deyip pes mi ettiniz?Sizlerde mi umudunuzu yitirdiniz?Bu kısır döngü böyle mi devam edecek,birileri çıkacak yazacak çizecek mücadele verecek sonra başaramayınca bayrak teslimine mi girişecek.Hani sonuna kadar mücadele sözleri,ne oldu?Saygılar hepinize.....