SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

TAKVA SAHİBİ

#1021 AYIP AYIP SİZLERE..........

2013-04-29 20:59

Avrupa mahkemesinden bahsedenler ayıp size.Kol kırılır yen içinde kalır.Sizler neden bizim mahkememize güvenmeyip davayı kafirlerin memleketlerine havale ediyorsunuz.Bu kadar mı imanınız?Müslüman mahkemelerine güvenmeyip kafirlere mi güveniyorsunuz?Bu sizin ne kadar kör ve bağnaz olduğunuzu gösterir.Tazminat kazanacakmışsınız,peki bu tazminat kimlerin cebinden çıkacak kafirlerin mi?Ayıp size eyy gafiller,paralar Müslümanların cebinden çıkıyor.ALLAHA inananlar sabır ederler ve sebat ederler,bu saldırgan tutumunuzu Yüce RABBİMİZ yargılayacaktır.Atalarımız ne güzel söylemiş kol kırılır yen içinde kalır.Bu sorunu aramızda çözmemiz lazım,medeti dışarıda aramayın,medet bizde.Mülk ALLAHINDIR siz tazminat kazansanız bile ne işe yarayacak,dünyanın malı dünyada kalır.Hiç kimse kazancını Diğer dünyaya götüremez işte o yüzden biraz imanlı olun ve sebat edin.Provakatörler cehennem azabında yanıp kül olacaklardır.İman eden yaşayacak,akıllı olun ve ellerinizde mevcut olanlarla yetinin fazlası şeytan amelidir.Haklı iseniz kazanacaksınız ama haklı değilseniz kazanmanız mümkün değildir.Sabır edin ve sebat edin,yoksa ellerinizin yaptığı sizleri yargılayacak.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#1024 Re: AYIP AYIP SİZLERE..........

2013-04-30 14:06:48

#1021: TAKVA SAHİBİ - AYIP AYIP SİZLERE.......... 

ya kardeşim yazdığın şeylere neremle nasıl güleyim hakta hukukta bahsetmişin ama bizim ülkede malesef bu yok hak hukuk olmayan yerde adaletmi aranır kafirler dediğin kul hakkı yemiyor ve adı üstünde insan hakları mahkemesi denilmiş kafirliği ile böyleyse senin müslüman dediğin con conların mahkemesine bak insana resmen işkence çektiriyorlar eğer danıştaydada sonuç çıkmazsa direk avrupa insan hakları mahkemesine dava açacağım üç yıldır neler çekiyorum hiç bunları düşündünmü sen takva sahibi benim hakkım ne olacak kimde alacam bana bunun cevabınıda bi zahmet yazarsan menmun olurum. daha fazla insanların canını sıkmadan toz ol burda