SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

ASLI

2013-04-30 16:17

sayın takva sahibi eğer provakatörler cehennemde yanacaksa hiç şüphen olmasınki orada başı çeken sen olacaksın çünkü konuyla hiç bir alakan olmadığı halde artık hırsındanmıdır kinindenmidir kıskançlığındanmıdır bilemem burada ki insanlar ne zaman bir damla umuda kapılsa sen çıkıp abuk sabuk düşüncelerinle herkesin sinirlerini bozuyosun AHİM e baş vurmak vatan hainliği yada kafirlik değil devletin vatandaşlarına tanıdığı bireysel bir haktır hatırlatırım ki sayın cumhur başkanımızın eşi dahi bu hakkını kullanıp bir zamanlar AHİM e dava açmıştı eğer bu kafirlik yada vatan hainliği olsaydı Hayrünisa hanım da bunu yapmazdı her halde ve kim ne derse desin eğer hakkımızı vermezlerse bizlerde bunu yapacağız hiç kimse yapmasa bile ben bunu yapacağım senin bizi anlamanı beklemiyorum bizi ancak biz anlarız benim gibi yıllarını bu işe vermiş sabahlara kadar çalışmış elindeki tüm kazancını sınavlara kurslara kitaplara harcamış gerçek emek sahipleri arakadaşlar biz bu davayı öyle yada böyle kazanacağız kimsenin umutlarımızı kırmasına izin vermeyelim herkese gerçek smmm stajeri arkadaşlarıma ve empati sahibi bizi anlayan destekleyen herkese saygılar

NUR

#1027 Re: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ

2013-04-30 19:32

#1004: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ - DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ 

Burayı siz karıştırıyorsunuz buna hakkınız yok.Burda birtane provakatör var o da sizsiniz cesaretiniz varsa isminizi yazın sizi herkes tanısın.Sınavda yapamadınız,burayı karıştırdığınız yetmiyorda birde avrupa mahkemesinden bahsediyorsunuz,avrupa sizingibileri kapıdan içeri alır mı?Sınavları veremeşsiniz umudu İnsan hakları mahkemesinde arıyorsunuz oha yani.Sanki devlet meselesiymişte.....Bu belgeyi herkes alacak diye birşey yok demekki haketmiyorsunuz.Ahim'e gidip ne yapacaksınız sizi en az 5 yıl kapıda bekletirler ve sonra size derler ki hadi başka kapıya.Avukatlar sizi yanlış yönlendiriyorlar belgeyi kazanamadığınız gibi avukatlarada para kazandıracaksınız.Siz bu kafayla bırakın avrupaya gitmeyi eve bile gidemezsiniz.Akıllı olun ve tekrar bu sınava giriniz,biz salak mıyız o kadar efor harcadık demekki sizin eforunuz bu belgeyi almaya yetmiyor.

NUR

#1028 Re:

2013-04-30 19:53

#1026: ASLI -

Dini bütün bir insana bu lafları sarfetmenizi şiddetle kınıyorum.Takva Sahibi gibi değerli bir büğüğümüze çirkin saldırıda bulunduğunuz için sizi esefle kınıyorum.Çok kıskançsınız bu besbelli,bir tespit yapıyor Sayın Takva Sahibi Büğüğümüz ama siz ısrarla AHİM e gideceğim diyorsunuz.Sizin için ülkemizin ve ülke müslümanlarının bir değeri yok demek ki.Bireysel itibarınız müslüman itibarından daha mı önemli.Sizi vicdana davet ediyorum,Müslüman çıkarı her türlü çıkardan önce gelir bunu sakın unutmayın.AHİM de birtane müslüman yargıç toktur o yüzden Kafirlerden medet ummayın onlar Müslümanı haklı çıkarmaz.Boşu boşuna ümitlenmeyin ve kimseyide ümitlendirmeyin.Zamanınızı boşuna harcamış olursunuz ayrıca dünyaya reklam olursunuz.Sizi sükunete davet ediyorum.

ASLI

#1029 Re: Re:

2013-04-30 21:24

#1028: NUR - Re:

sen kimsin takva sahibinin avukatımısın yada bir nur bir takva sahibi adıyla yazıp adam kandırmayamı çalıyosun asıl ben seni kınıyorum bence siz müslüman bile değilsiniz bu kadar haset bu kadar kin ve nerfretle yüklü  haklının karşısında olan kendini gökten zembille inmiş gibi göstermeye çalışan şahıslar müslüman olamaz sizin ne yapmaya çalıştığınızı anladım ben siz düpedüz provakatörsünüz bizi kendi konumuzdan saptırıp dinimize ve müslüman kardeşlerimize hakaret ettirmeye çalışıyosunuz ama unutmayın burada sizin gazınıza gelecek kimse yok demekki sizin için müslümanların değeri yok diyorsunuz bana ben size bir örnek verdim cumhur başkanımızın eşi bile bu hakkı kulandı dedim  sen hala konuşuyorsun demekki sen cumhur başkanımızın eşi içinde aynı düşüncelere sahipsin arkadaşlar görüyorsunuz bunların ne olduğu belli değil müslümanlığı kullanan müslümanları kötü haset nefret dolu sevgisiz göstermeye çalışan kişiler şimdi çenenizi kapatıp bu sayfadan defolun gidin bu yaptıklarınız bu hakaretleriniz yanınıza kalmaz sizin gibi mağdur insanlara hakaret ederek insanları dinlerinden mesheplerinden dolayı aşağılayarak o gavur bu kafir deyip artık devletin kullanılmasına bile izin vermediği kelimeleri insanlara karşı kullanan kendini üstün gören bunları müslümanım diyerek yapan ve müslümanları kötü göstermeye çalışan herkes Allah ın gazabına uğrayacak bir gün dilerim her iki cihandada bu gazaptan kurtulmayın hem insanlara hemde müslümanlığa verdiğiniz zararın cezasını ebediyen ödeyin

GÜNEŞ

#1030 Re: Re: Re:

2013-05-01 07:05

#1029: ASLI - Re: Re:

Aslı Hn. Kendinizi yormayın bırakın yazsınlar çizsinler. Muhatap olmaya bile değimezler. Biz mücadelelerimize, neler yapabiliriz onlar hakkında yazmaya devam edelim. Sadece ortalık bulandırıyorlar. Boşveriiiinnnnnnnn.....

DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ

#1031 DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ

2013-05-01 08:21

ASLI VE GÜNEŞ ADINDAKİ SAYGI DEĞER YORUMCULARA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM;ENERJİNİZİ BU MÜNAFIKLARA LAF YETİŞTİREYİM DİYE HARCAMAYIN.EMİN OLUN Kİ BU ŞAHISLARI BU SAYFAYA GÖNDEREN BİRİLERİ VAR.AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDECEĞİMİZİ DUYUNCA NASILDA KUDURUYORLAR.YOK KAFİR MEMLEKETİYMİŞ YOK SİZ BU SINAVI HAKEDİN FALAN FİLAN BUNLARIN HEPSİ BOŞ,BU İNSANLAR BİRER MAŞADIR.GÖREVLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRMAK TIPKI MEYDANLARDA DOLAŞAN MECZUPLAR GİBİ.MÜSLÜMANLIĞI BUNLAR BU HALE GETİRDİ,SÖYLEMİŞ OLDUKLARININ HİÇBİRİ NE DİNE-NE BİLİME NE DE İNSAN HAKLARINA SIĞAR.GÜNDEMİ SAPTIRIRLAR,DİNİ SAPTIRIRLAR AKLINIZA GELEBİLECEK NE VARSA İÇİNE FİTNE VE HURAFE KOYARLAR.BAKIN BİZİM ÇEKTİĞİMİZ SIKINTIYI BİR BİZ BİRDE ALLAH BİLİR.BU ÜLKEYİ YÖNETENLERE MEKTUPLAR YAZDIK,FAKSLAR ÇEKTİK ARADIK KONUŞTUK YANİ MÜCADELEYSE MÜCADELEMİZİ VERDİK.BİZE KARŞI OLANLARIN HEPSİ BU SINAVI AMA ÖYLE AMA BÖYLE VERDİ.ASIL HAK YİYEN HUKUK'U GASP EDEN İNSAN HAKLARINI YOK SAYAN BUNLARDIR.MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNATI BİRİLERİ DUYUNCA BU AHLAKSIZLARI BURAYA SALDILAR Kİ GÜNDEM KARIŞSIN,İNSANLAR UMUDUNU YİTİRSİN VE HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ BİRBİRİMİZLE OLAN BAĞI KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR.İKİDE BİR ATASÖZÜYLE YORUMLARINI SÜRDÜRÜYORLAR.BENDE DİYORUM Kİ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.BİZ YOLUMUZA BAKACAĞIZ BU DAVAYI KAZANSAKTA KAYBETSEKTE AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDELİM.KAYBETTİĞİMİZ YILLARIN VE SIKINTILARIN HESABINI VERSİNLER.SAYGILAR.

Ziyaretçi

#1032 yusuf islam

2013-05-01 09:24

"Ben Kur'an ı Kerim'i okudum ve müslüman oldum, eğer ilk müslümanları tanısaydım asla olamayabilirdim" nur denen nursuz ve takva yı takke sanan densize itafen YUSUF İSLAM(cat stevens)
Malimüşavir Adayları
Dilekçe sahibi

2013-05-02 08:00

sayın takva sahibi ve nur hanım...tek dersten kalanlar için af sınavı üniversiteler,liseler için bile zaman zaman uygulanan bir durumdur ve yıllardır da uygulanır.daha geçen yıl böyle bir af getirildi. bu hakkı veren de şu an ki hükümet.yani sizin tabirinizle dini bütün insanlar.bizim talebimiz de böyle af sınavlarının istenildiği takdir de verilebiliyor oluşundandır.yani bunun müslümanlıkla yada kafirlikle bir ilgisi yok.işi müslümanlığa kafirliğe kadar getirmenin geregi yoktu aslında.akp hükümetinin iktidarda oldugu dönemlerde bir çok af getirildi.teröristler bile af edilmişken bizim istegimizin aslında ne kadar haklı oldugunu anlamanız gerkirdi aslında.
GÜNEŞ

#1035 Re: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ

2013-05-02 08:11

#1031: DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ - DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ

Çok Haklısını. Bende aslı Hn. bunu anlatmaya çalışıyorum. Biz önümüze bakalım, yazan yazsın, çizen çizsin.

TAKVA SAHİBİ

#1036 Re:

2013-05-02 08:35

#1034: Malimüşavir Adayları -  

Neden sadece bana cevap yazıyorsunuz.Bana hakaret eden zındıklara neden cevap yazmıyorsunuz.Ne din bıraktılar ne iman,esasen bu zındıkların amacı belli,af sınavı talebi istemişsiniz zaten.Yetkililer araştırmış bunu af sınavına uygun olmadığınız aşikar olmuşken bu anarşistçe tutum niye.Adalet tecelli etmiş ve sonuca bağlanmış neden insanları başka mahkemelerden medet umar hale getiriyorsunuz.Hak taleplerinizin karşılanmadığını belliyorsanız Yüce Adalete güvenin,hakkınız varsa Yüce Rabbimize havale edin.Siz durmuşsunuz ortalığı velveleye verip adaleti Müslüman olmayan Kafir ülkelerde arayacağız diyorsunuz.Bizim topluma hiçte yakıştıramadığım bir husus,Avrupa Mahkemeleri tazminatı kendi cebinden mi verecek.Yetimin,malülün,gazilerin,fakirlerin cebinden çıkacak olan tazminatlar haramdır.Bu haramdan uzak durun,Müslümanlığın bir şartıda kadere inanmaktır.Bu hatalı tutumunuzu ivedilikle değiştirin,gittiğiniz yol iyi yol değil.

Ziyaretçi

2013-05-02 09:01

SINAV MINAV HEPSİ HİKAYE..STAJERLER SERMAYE , ODALAR TİCARETHANE..BİLSEYDİM BAŞTAN NE ENERJİMİ HARCARDIM NE PARAMI NE DE VAKTİMİ..ŞURADAKİ ARKADAŞLARIN HEPSİ ENERJİSİNİ KPSS'YE HARCASAYDI MÜFETTİŞ,UZMAN VS.ALIRDI AMA BİZLER ZOR YOLU SEÇTİK..BAŞLAMA SINAVI DİCEN 3YIL STAJ DİCEN SONRA 7 SINAV BU İŞ OLACAK 5-6 YIL SONRADA OLMAZ DİCEKSİNİZ..TEKRAR MALİ MÜŞAVİRLİKTEN BÜRO ELEMANI POZİSYONUNA DÜŞECEKSİNİZ..DÜNYA YIKILIRSA ADALETSİZLİKTEN YIKILIR ..SAYGILAR..

Ziyaretçi

2013-05-02 09:31

Bİ S.M.M.M. KOLAY MI YETİŞİYOR ?..ŞİMDİ 4 YIL OKUL OKUYOSUN ..TAMAM - HADİ BİDE ASKERLİK VAR - 1 YILDA ÖYLE GİDİYO ORTALAMA..SONRA STAJA BAŞLAMA SINAVI 1 YILDA ÖYLE GİDİYO-ETTİ Mİ ŞİMDİDEN 6 YIL..SONRA 3 YIL STAJ OLAYI-3.YILIN SONUNDA DA 7 TANE SINAV ETTİ Mİ 4 YILDA BÖYLE..10YIL OLUYO KARDEŞİM...ANKARAYA YÜRÜCEZ ARKADAŞLAR..BAŞKA TÜRLÜ OLMUCAK BU YAA..:-((

Ziyaretçi

#1039 Re: Re:

2013-05-02 13:25

#1036: TAKVA SAHİBİ - Re:  

oğlum bak gitttttttttt!

Ziyaretçi

2013-05-02 13:28

şu akp lide şehiti gaziyi ağzına almaz mı? valla gözlerim yaşardı.siz gidinde aponuzu kurtarın hapisten, öyle ya bu ülkede bebek katili olmak tek dersten kalmaktan daha masum bir olay.
GÖKMEN

#1041 KARA MİZAH

2013-05-02 13:50

Aramızdaki müfterilere laf yetiştiren arkadaşlar lütfen bundan vazgeçin,bizlere zaman kaybettirmekten başka işe yaramayan aşağılık insanlarla muhatap olmayın.Buraya iki üç tane dinsiz imansız..... geliyor ve moralimizi bozuyor.Burayı siyaset meydanına çevirmeye çalışıyorlar,bunların işi bu,bunlarda vicdan-merhamet-adalet-insanlık yok.Konuyu saptırmada cambaz olan bu insanlar üçkağıtçı-sahtekar-dolandırıcı olanlardır.Bizleri; hakkımız olan şeylerden mahrum bıkakmak isteyeceklerdir tabiki,bu güne kadar yaptıkları da bu zaten.Onlara kalsa bir damla su ve bir parça ekmek yiyemeyiz ve buna da kaderiniz böyleymiş derler.Davayı yakından takip edelim ve bundan sonraki aşamada direk Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gitmesi için TÜRMOB'a baskı yapalım.Ben kendi payıma kazanılacak maddi manevi tazminatları Yetim kalmış çocuklara bağışlayacağım.Saygılar hepinize..
ASLI

2013-05-02 15:33

öncelikle bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve tüm gerçek mağdur arkadaşlarıma saygılarımı sunarım düşünceleriniz için sağolun ama merak etmeyin beni yıllarımı vermiş olduğum davamdan mücadelemden kimse vazgeçiremez bunların efendilerinin yapamadığını uşakları hiç yapamazlar ayrıca bu sahte müslümanların hakaretlerine de izin vermem bizler alnımızın teriyle buraya kadar geldik zaten birilerine uşaklık ediyor olsaydık değil tek ders yedi dersten bile kalsak bu belgeyi alırdık ama umudumu yitirmiş değilim yinede bu davanın lehimize sonuçlanacağına inanıyorum insanlar tarih boyunca her zaman çeşitli haksızlıklara uğramıştır ve eninde sonunda adalet yerini bulmuştur tabi bu kıraldan çok kıralcı olan satılmışlar sayesinde değil gerektiğinde kıralları,padişahları,gücü,kuvveti karşısına alabilen erdem sahibi onurlu insanlar sayesinde olmuştur ben danıştay da halen böyle onurlu yargıçlarımızın olduğuna inanıyorum aksi olsa bile yinede davamdan vazgeçmem ve 73 ortalamamla geçmiş olduğum altı dersimin üzerini bunlara çizdirip bu derslerden tekrar sınava girmem
Doğrucu Davut

#1043 HUKUK REZALETİ

2013-05-02 20:17

Maalesef Türkiyede Hukuk kalmamıştır,5-10 yıldır belli bir kesime Adalet uygulanmıyor.Ne yazık ki bu duruma tepki gösterenler insafsızca linç'e uğruyorlar.Değerli Dostlar bizler aydın insanlarız eğer bizim içimizde Adalet duygusu ölmemiş ise bu davamızı Türkiye hakimlerine bırakmamamız gerekiyor.Göz göre göre emeklerimiz çalınıyor,herkes hakkına sahip çıkıp sorunu AHİM'e taşıyabilmemiz için düşünceler üretsin.DANIŞTAYDAN lehimize bir karar çıkmayacak,çok iyimser arkadaşlar var,şunu bilin artık Türkiyeden Adalet çıkmaz.
SİNEM

#1044 Re:

2013-05-03 06:42

#1042: ASLI -

Size  destek olacağız tabi,aslında hepimiz birlik olmalıyız.Danıştay Mahkemesinin kararını açıklamasına az kaldı.Türmoba Dilekçe mi verilim AHİM e gidilmesi için?Bunu aramızda tartışalım.Mali Müşavir Adayları arkadaşımız bu konuda bizlerden tecrübeli,bize bir yol gösterebilir mi acaba?Benimde öğrenebildiğim kadar AHİM e gidebilmek için önümüzde bir engel yok,tabi Türmob u bu konuda ikna etmeliyiz.Kazanacağımız tazminatların bir bölümünü Türmob a bağışlayabiliriz.Danıştay Mahkemesinden olumlu bir karar çıkacağına bende inanmıyorum.Bu konunun üzerinde ciddi durmak lazım aksi halde durumumuz daha da kötüye gidecek.Sevgilerimle....

YUKSEL

#1045 Re: HUKUK REZALETİ

2013-05-03 06:51

#1043: Doğrucu Davut - HUKUK REZALETİ

Danıştay dan olumlu bir karar cıkacak inşallah arkadaşlar. Umudumuzu yitirmeyelim.Medyadan takip edmişsinizdir;  Geçenlerde bir bayan avukat  başörtüsü konusunda danıştaya dava açmıştı ve lehte bir karar cıktı. Bu karara istinaden bütün başörtülü avukatlar adliyelere girebiliyorlar. Bu ülkede hala vicdan sahibi yargıçlar var. Biraz daha sabredelim sonuç olumlu olacak inşaallah arkadaşlar.

Ziyaretçi

2013-05-03 07:43

HADİ BAKALIM -..BENİMDE AZ OLSA UMUDUM VAR.BU AY GELECEK Mİ ŞİMDİ DANIŞTAY'DAN SONUÇ ?
ASLI

#1047 Re: Re:

2013-05-03 13:15

#1044: SİNEM - Re:

http://www.aihmbasvururehberi.com/p/aihme-nasl-basvurulur.html

arkadaşlar yukarıdaki linke bir göz atın benim anladığım kadarıyla bu sayfadaki başvuru formlarını doldurup mektupla başvurabiliyoruz ve bunu şahsi olarak yapabiliyoruz türmobun yapmasına gerek yok gibi ama buradaki mahkememizin sonucunu bekleyelim bu arada konuyla ilgili fikir alış verişinde bulunalım mahkemenin aksi bir kararına karşı hazırlıklı olur mektuplarımızı yollarız saygılarımla

Ziyaretçi

2013-05-03 14:16

YAW ACELE ETMEYİN , SIRA SIRA ARKADAŞLAR - DANIŞTAY'DAN NE ÇIKACAK ONU Bİ GÖRELİM ...BU AY ÇIKAR MI SİZCE YANİ MAYIS AYINDA Bİ KARAR AÇIKLARLAR MI İYİ YADA KÖTÜ ?
Ziyaretçi

#1049 SAHTEKARLAR

2013-05-04 09:36

Takva sahibi ve Nur denilen iki kişinin ilk yorumlarını okursanız bunların ikisininde sahtekar olduğunu görürsünüz.Tutarsız yazılarını okuyunca bunlardan midem bulandı.1 ay bekleyin göreceksiniz Adalet ve Kalkınma Partisi bu işi kesin çözecek,bunun için sizi imana çağırıyorum diyenler son yazılarında tam bir dansöz gibi kıvırmışlardır.Hadi şimdi AKP nin adını ağzınıza alın hani bu parti mağdurları koruyup Adalet çıkaracaktı.Bir daha buraya gelip yorum yapmayın sizi yüzsüz,riyakar sahtekarlar.Allah sizin ve sizin gibilerin belasını versin,şeytanın uşakları sizi.

Ziyaretçi

#1050 EK SINAV

2013-05-04 10:10

Arkadaşlar bir iki kişiye takılıp kalmayalım biz işimize hakkımız olanı almaya çalışalım. Onun içinde mahkemenin bir an önce hayırlı karar vermesini bekleyelim. İnşallah bu ay içinde adli tatil başlamadan sonuçlanır diye düşünüyorum.