SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

ASLI

/ #1042

2013-05-02 15:33

öncelikle bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve tüm gerçek mağdur arkadaşlarıma saygılarımı sunarım düşünceleriniz için sağolun ama merak etmeyin beni yıllarımı vermiş olduğum davamdan mücadelemden kimse vazgeçiremez bunların efendilerinin yapamadığını uşakları hiç yapamazlar ayrıca bu sahte müslümanların hakaretlerine de izin vermem bizler alnımızın teriyle buraya kadar geldik zaten birilerine uşaklık ediyor olsaydık değil tek ders yedi dersten bile kalsak bu belgeyi alırdık ama umudumu yitirmiş değilim yinede bu davanın lehimize sonuçlanacağına inanıyorum insanlar tarih boyunca her zaman çeşitli haksızlıklara uğramıştır ve eninde sonunda adalet yerini bulmuştur tabi bu kıraldan çok kıralcı olan satılmışlar sayesinde değil gerektiğinde kıralları,padişahları,gücü,kuvveti karşısına alabilen erdem sahibi onurlu insanlar sayesinde olmuştur ben danıştay da halen böyle onurlu yargıçlarımızın olduğuna inanıyorum aksi olsa bile yinede davamdan vazgeçmem ve 73 ortalamamla geçmiş olduğum altı dersimin üzerini bunlara çizdirip bu derslerden tekrar sınava girmem