SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

ASLI

#1029 Re: Re:

2013-04-30 21:24

#1028: NUR - Re:

sen kimsin takva sahibinin avukatımısın yada bir nur bir takva sahibi adıyla yazıp adam kandırmayamı çalıyosun asıl ben seni kınıyorum bence siz müslüman bile değilsiniz bu kadar haset bu kadar kin ve nerfretle yüklü  haklının karşısında olan kendini gökten zembille inmiş gibi göstermeye çalışan şahıslar müslüman olamaz sizin ne yapmaya çalıştığınızı anladım ben siz düpedüz provakatörsünüz bizi kendi konumuzdan saptırıp dinimize ve müslüman kardeşlerimize hakaret ettirmeye çalışıyosunuz ama unutmayın burada sizin gazınıza gelecek kimse yok demekki sizin için müslümanların değeri yok diyorsunuz bana ben size bir örnek verdim cumhur başkanımızın eşi bile bu hakkı kulandı dedim  sen hala konuşuyorsun demekki sen cumhur başkanımızın eşi içinde aynı düşüncelere sahipsin arkadaşlar görüyorsunuz bunların ne olduğu belli değil müslümanlığı kullanan müslümanları kötü haset nefret dolu sevgisiz göstermeye çalışan kişiler şimdi çenenizi kapatıp bu sayfadan defolun gidin bu yaptıklarınız bu hakaretleriniz yanınıza kalmaz sizin gibi mağdur insanlara hakaret ederek insanları dinlerinden mesheplerinden dolayı aşağılayarak o gavur bu kafir deyip artık devletin kullanılmasına bile izin vermediği kelimeleri insanlara karşı kullanan kendini üstün gören bunları müslümanım diyerek yapan ve müslümanları kötü göstermeye çalışan herkes Allah ın gazabına uğrayacak bir gün dilerim her iki cihandada bu gazaptan kurtulmayın hem insanlara hemde müslümanlığa verdiğiniz zararın cezasını ebediyen ödeyin

Yanıtlar

GÜNEŞ

#1030 Re: Re: Re:

2013-05-01 07:05:47

#1029: ASLI - Re: Re:

Aslı Hn. Kendinizi yormayın bırakın yazsınlar çizsinler. Muhatap olmaya bile değimezler. Biz mücadelelerimize, neler yapabiliriz onlar hakkında yazmaya devam edelim. Sadece ortalık bulandırıyorlar. Boşveriiiinnnnnnnn.....