SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

ASLI

2013-04-30 16:17

sayın takva sahibi eğer provakatörler cehennemde yanacaksa hiç şüphen olmasınki orada başı çeken sen olacaksın çünkü konuyla hiç bir alakan olmadığı halde artık hırsındanmıdır kinindenmidir kıskançlığındanmıdır bilemem burada ki insanlar ne zaman bir damla umuda kapılsa sen çıkıp abuk sabuk düşüncelerinle herkesin sinirlerini bozuyosun AHİM e baş vurmak vatan hainliği yada kafirlik değil devletin vatandaşlarına tanıdığı bireysel bir haktır hatırlatırım ki sayın cumhur başkanımızın eşi dahi bu hakkını kullanıp bir zamanlar AHİM e dava açmıştı eğer bu kafirlik yada vatan hainliği olsaydı Hayrünisa hanım da bunu yapmazdı her halde ve kim ne derse desin eğer hakkımızı vermezlerse bizlerde bunu yapacağız hiç kimse yapmasa bile ben bunu yapacağım senin bizi anlamanı beklemiyorum bizi ancak biz anlarız benim gibi yıllarını bu işe vermiş sabahlara kadar çalışmış elindeki tüm kazancını sınavlara kurslara kitaplara harcamış gerçek emek sahipleri arakadaşlar biz bu davayı öyle yada böyle kazanacağız kimsenin umutlarımızı kırmasına izin vermeyelim herkese gerçek smmm stajeri arkadaşlarıma ve empati sahibi bizi anlayan destekleyen herkese saygılar

Yanıtlar

NUR

#1028 Re:

2013-04-30 19:53:52

#1026: ASLI -

Dini bütün bir insana bu lafları sarfetmenizi şiddetle kınıyorum.Takva Sahibi gibi değerli bir büğüğümüze çirkin saldırıda bulunduğunuz için sizi esefle kınıyorum.Çok kıskançsınız bu besbelli,bir tespit yapıyor Sayın Takva Sahibi Büğüğümüz ama siz ısrarla AHİM e gideceğim diyorsunuz.Sizin için ülkemizin ve ülke müslümanlarının bir değeri yok demek ki.Bireysel itibarınız müslüman itibarından daha mı önemli.Sizi vicdana davet ediyorum,Müslüman çıkarı her türlü çıkardan önce gelir bunu sakın unutmayın.AHİM de birtane müslüman yargıç toktur o yüzden Kafirlerden medet ummayın onlar Müslümanı haklı çıkarmaz.Boşu boşuna ümitlenmeyin ve kimseyide ümitlendirmeyin.Zamanınızı boşuna harcamış olursunuz ayrıca dünyaya reklam olursunuz.Sizi sükunete davet ediyorum.