SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#1127 Dava ve Türmob2013-05-13 12:44ya arkadaşlar Türmobu aramızda arayan kimse olmadı mı?dava konusunu öğrenen arkadaşımız yok mu? |
Ziyaretçi |
#11282013-05-13 13:27YA GERÇEKTEN ARTIK NE OLACAKSA OLSUN .. BU KARARIN METNİNE NEREDEN ULAŞACAZ ?? |
Ziyaretçi |
#11292013-05-13 15:21sevgili arkadaşlar bu yukarıda yazı yazanlar kim bilmiyorum ama yazdıkları tamamen saçma sapan eğer danıştay reddetse idi bu duyurulurdu bence siz türmobda hukuk servisinden bilgi alın danıştay bu davayı 2 yıldan önce sonlandırmaz ha birde şu yukarıda yazı yazan türmob karşıtı olan ve hangi camiaya mensup oldukları belli olmayan arkadaşlar sizde dikkatli olun çünkü bugün bu madur arkadaşlardan sonra sıra size gelecek ve sizin belgeleriniz tek tek geri alınacak eğer kaliteli ve seviyeli bir dayanışma yapmazsanız sizin almış olduğunuz belgeleride teker teker geri alırlar sevili kardeşler birbirinize haset etmeyin sen ben o biz siz onlar ne fark eder hepimiz allahın garibanlarıyız ne fark eder eğer gariban değilseniz burda ne işiniz var saygılarımla |
Ziyaretçi |
#1130 2 yıl mı ??????2013-05-13 15:37Siz arayıp sordunuz mu dava ne zaman sonuçlanır diye?Dava sonucu 2 yılı bulur diye yazmışsınız yandık ki ne yandık.Ee şimdi neyapacağız biz,o kadar bekleyecek miyiz?1-2 haftaya belli olur diyorlardı,buradaki bir çok yorumcu kafasından atıyor demekki. |
TEK DERSTEN KALMIŞ HAKKI YENEN ONURLU SMMM ADAYI |
#1131 KÜÇÜK BİR BEDDUA2013-05-13 16:36Ümidinizi kırmak istemem ama bu davayı bilerek ve isteyerek uzatacaklar.Yeterli kamuoyu oluşturabilseydik belki biraz daha erken dava sonuçlanırdı ama sizde görüyorsunuz ki burada herkes konuşuyor ama iş yapalım diyoruz kimse klavyelerin başından kalkmıyor.Gerçek olan bu ne yazık ki,yoksa buraya gelip asabımızı bozan ucubeler değil sorun olan.Sorun biziz,başka yerlerde sorun arıyoruz.Maalesef konunun özü budur,ne yeterli derecede kamuoyu oluşturabildik,ne de TÜRMOB bu konuda bize yardımcı oldu.Türmobun yapması gereken o kadar çok şey vardı ki ama hiçbirini yapmadı,bizi örgütleyebilirdi ama yapmadı.Biz örgütlenebilirdik ama örgütlenemedik.Ne kadar yazarsak yazalım çok şey değişmeyecek gibi.Danıştayda bağımsız yargıç yok değerli arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Biliyorum üzücü şeyler yazıyorum ama en az sizin kadar bende çok üzgünüm bende mağdurum çünkü.Akp denilen her tarafı adaletsiz bir parti dururken bu ülkede haklı olana adalet çıkmaz.Bölge idare Mahkemesi neden davamızı kabul etmedi?Çünkü Akp den baskı gördü aynı baskı Danıştaya da yapılacak,Türmob eğer bu mahkemeyi Avrupalara taşıyacağım derse o başka,ama bu dava çok uzun sürer ve davaları kim takip edecek.Ben kimseye beddua etmem ama gerçekten Akp ve Yandaş yargıçları bedduayı hak ediyor.Belki bir nebze içimi rahatlatacak ama şu bedduamın tutmasını canı gönülden istiyorum.Bize sıkıntı yaratanların,bizim emeğimizi yok sayanların,bizi anlamayanların,Her kuruma ve herkese af çıkaranların ama bu affı bize çok görenlerin ALLAH Yüzbinlerce kez belasını versin.Bu dünyada İnşallah bu bela tutar,diğer dünyada da ALLAH sizin milyonlarca kez belasını verir İnşallah. |
AKP=PKK |
#1132 AKP=PKK2013-05-13 19:51Akp ve yandaş zihniyetleri tecavüzcüleri bile dışarıya çıkardı. Akp; ABD-İSRAİL ve BATININ Kurmuş olduğu partidir.Bu hükümet varken Adalet arayanların zekasından şüphe ederim.Kökünün canı cehenneme Allah topunun cezasını versin. |
Doğrucu Davut |
#1133 Re: AKP=PKK2013-05-14 10:06Doğru söylüyorsunuz AKP denilen partiyi kuranlar Siyonistlerdir.Bakarmısınız 10 yılda Müslümanlığın şeklini bile değiştirdiler,Müslümanlığın içini boşalttılar.Hurafe ne varsa önümüze koydular ve kadere inanmamızı istiyorlar. AKP gitmeden Namuslu insanlara Hak yok bunu herkes bilsin artık.Nurettin CANİKLİ denilen herif Tek dersten kalanlara AF yok diye avazı çıktığı kadar bağırıyor Yargıçlarda hemen gereğini yapıyor. Basın-Medya da bunların arkasında,olup bitenleri herkes biliyor ama kimse sesini çıkaramıyor. Bir basın mensubu çıkıp iki laf edemiyor,demokratik bir ülkenin basını olmuş olsa şunu diyebilirdi mesela;AKP olarak içeride yatan Namussuzları dışarı salıverdiniz,bu ülkeyi bölenlere af çıkardınız. Af çıkartmadığınız bir kurum kaldı mı? Peki SMMM adaylarından ne istiyorsunuz da tek dersten kalanlara af sınavı açmıyorsunuz?Bunu diyebilen basın mensubu var mı? AKP de herkesin bir işi var mesela NURETTİN CANİKLİ nin işi Türmoba baskı kurmak ve SMMM lerin anasını ağlatmak.Zaten Bu herif bunun için getirildi ve işini başarıyla sürdürüyor. Bizde hiç sorun yok mu?Var elbet enbüyük sorunumuz burada örgütnemiyor olmamız,bana kalırsa SMMM lerin %80 i hiç kimse kusura bakmasın ama Pasif kişilikte,önlerine hangi kanun gelirse gelsin köle gibi kabul etmeleri. Başka meslek odalar bir haksızlık karşısında tek yürek olup meydanlara inerken Bizim odalar ne yapıyor?Ne kadar pasif-silik kişilikte insan varsa %80 i SMMM olmuş.Buraya bir iki yorum yazmaya cesaret edemeyenler o kadar çok ki,dünya kadar Mağdur olmuş SMMM adayından bir kaç kişi haricinde yorum yapan var mı? Buraya yorum yapan sahtekar-üçkağıtçı-yobazlar bile bizden fazla yorum yapıyor. Herkes kendini biraz sorgulasın bence... Saygılar. |
Bu gönderi dilekçenin sahibi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2013-05-14 19:56- Date of removal: 2013-05-15
- Kaldırma nedeni: GEREKS?Z YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ
Bu gönderi dilekçenin sahibi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2013-05-14 20:49- Date of removal: 2013-05-15
- Kaldırma nedeni: ÇOK GEREKS?Z YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ
Ziyaretçi |
#1138 Re: Dağılın Hadeeeeee........................2013-05-15 05:53#1137: imtiyaz sahibi - Dağılın Hadeeeeee........................ lan denyu senin sülalene başlarım milletin derdi yetmiyor birde senlemi uğraşacağız ne kadar yüzsüz biriymişsin ne kadar insanlıkta nasibini almamış biriymişsin defol git şurda arkadaşlar sizler bunun gibi densizlerin söylediğine bakmayın dava henüz sonuçlanmamış ankara adliyesinde tanıdığım savcı kalemi var o bana sonuçlanınca haber verecek. |
Sinem |
#1140 Re: Re: Dağılın Hadeeeeee........................2013-05-15 07:27#1138: - Re: Dağılın Hadeeeeee........................ Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim,size zahmet birde bu dava daha ne kadar sürer diye sorabilir misiniz?Kafalarımız çok karıştı dava süreci konusunda.Lütfen bunuda sorabilir misiniz?İyi günler dilerim. |
Ziyaretçi |
#1141 Re: Re: Re: Dağılın Hadeeeeee........................2013-05-15 07:59#1140: Sinem - Re: Re: Dağılın Hadeeeeee........................ 6-7 ay sürermiş |
Ziyaretçi |
#11422013-05-15 08:31nerden biliyon nerden ? 6-7 ay sürermiş...yakın zamanda açıklanır .. |
Ziyaretçi |
#1143 Konu2013-05-15 09:04Arkadaşlar Bugün Sabah gazetesinde Süleyman YAŞAR'ın yazısını okumanızı tafsiye ederim ve Süleyman beye bu yönetmelikle ilgili maliye bakanlığı ve Türmobun mesleğe girişi engellediğini yazarsanız iyi olur. |
Ziyaretçi |
#1144 Re: Konu2013-05-15 09:27dava açıldığı tarihten itibaren 6-7 ay sürer demek istedim yani bu ay sonu açıklanabilirmiş |
Ziyaretçi |
#11452013-05-15 09:59e tamam zaten dava 6-7 kasım'da açıldı .. aralık-ocak-şubat-mart-nisan-mayıs hadi 7.ay haziran olsun..bu ay olmazsa öbür ay .. bekliyoz bakalım .. |
Ziyaretçi |
#11462013-05-15 10:08abicim hayatım boyunca okuyalım - gelişelim diyen biriydim bi anda bi baktım ki açım..gerek mali müşavirlik olsun , gerek eczacılık ,gerek avukatlık , gerekse de diğer mühendislikler falan okuyarak bir yerlere gelmek hem maddi açıdan hem de manevi açıdan oldukça zor..memurluğa da giriş baya bi zorlaştı(gelir uzmanlığı,vergi müfettişliği ve diğerleri..) emeğini koyup da para kazanmak zor hem de oldukça---sermayen varsa ne okumak sorun ne de hayat - ama belki de en güzeli mücadele..içimden geçenleri yazdım..hep birbirimizi mi yicez azıcık da dertleşelim.. |
Sinem |
#1147 Teşekkür2013-05-15 12:17
verdiğiniz bilgiler için ayrıca emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. |
Ziyaretçi |
#11482013-05-15 16:01rica ederiz sinem hanım :-)) |
Sinem |
#1149 Re:2013-05-15 18:35umarım bizi aydınlatmaya devam edersiniz,herkese iyi akşamlar. |
Ziyaretçi |
#1150 Re: Re:2013-05-15 20:23iyi akşamlar...sinem hanım sizin soyadınız siner mi yoksa ?? |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
425 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17