SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

TEK DERSTEN KALMIŞ HAKKI YENEN ONURLU SMMM ADAYI

/ #1131 KÜÇÜK BİR BEDDUA

2013-05-13 16:36

Ümidinizi kırmak istemem ama bu davayı bilerek ve isteyerek uzatacaklar.Yeterli kamuoyu oluşturabilseydik belki biraz daha erken dava sonuçlanırdı ama sizde görüyorsunuz ki burada herkes konuşuyor ama iş yapalım diyoruz kimse klavyelerin başından kalkmıyor.Gerçek olan bu ne yazık ki,yoksa buraya gelip asabımızı bozan ucubeler değil sorun olan.Sorun biziz,başka yerlerde sorun arıyoruz.Maalesef konunun özü budur,ne yeterli derecede kamuoyu oluşturabildik,ne de TÜRMOB bu konuda bize yardımcı oldu.Türmobun yapması gereken o kadar çok şey vardı ki ama hiçbirini yapmadı,bizi örgütleyebilirdi ama yapmadı.Biz örgütlenebilirdik ama örgütlenemedik.Ne kadar yazarsak yazalım çok şey değişmeyecek gibi.Danıştayda bağımsız yargıç yok değerli arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Biliyorum üzücü şeyler yazıyorum ama en az sizin kadar bende çok üzgünüm bende mağdurum çünkü.Akp denilen her tarafı adaletsiz bir parti dururken bu ülkede haklı olana adalet çıkmaz.Bölge idare Mahkemesi neden davamızı kabul etmedi?Çünkü Akp den baskı gördü aynı baskı Danıştaya da yapılacak,Türmob eğer bu mahkemeyi Avrupalara taşıyacağım derse o başka,ama bu dava çok uzun sürer ve davaları kim takip edecek.Ben kimseye beddua etmem ama gerçekten Akp ve Yandaş yargıçları bedduayı hak ediyor.Belki bir nebze içimi rahatlatacak ama şu bedduamın tutmasını canı gönülden istiyorum.Bize sıkıntı yaratanların,bizim emeğimizi yok sayanların,bizi anlamayanların,Her kuruma ve herkese af çıkaranların ama bu affı bize çok görenlerin ALLAH Yüzbinlerce kez belasını versin.Bu dünyada İnşallah bu bela tutar,diğer dünyada da ALLAH sizin milyonlarca kez belasını verir İnşallah.