SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

GÖKMEN

#1010 ÖZÜR

2013-04-28 17:01

#1008: Malimüşavir Adayları -

Bu sıkıntılı süreç benim dengemi bozdu sizden özür dilerim.Burayı takip etmem tesadüfi oldu,aşağı yukarı tüm yorumları okudum.Süreci göğüsleyenleri meydanda göremeyince böyle abuk bubuk yazı yazdım ama inanın niyetim aslında kötü değildi.Sizden tekrar özür dilerim umarım bizleri yalnız bırakmazsınız.İyi günler dilerim.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#1023 Re: ÖZÜR

2013-04-30 11:43:43

#1010: GÖKMEN - ÖZÜR

Bu platformda bulunan herkes seni çok iyi anlıyor.Elbette ki herkesin dengesi bozuldu çünkü kimse bu duruma düşeceğini tahmin edemezdi.Konunun muhatapları İnsanlık elbisesini üzerlerinden çıkarmışlar.Sınavlara girerken nasil bir stres altında girdiğimizi kimse bilmiyor ve şu da var sınav sorularını hazırlayanlar Pratik denilen olaydan bihaber,iddia ediyorum işletme defterini bile tutamayanlar bu sınav sorularını hazırlıyor.Adamlar Profesör olmuş ama sorulan sorulara bakar mısınız?Bir dönem ilkokul çoçuğunun yapacağı sorular soruluyor bir dönem kazık.Ve eğer kimseniz yoksa arkanızda,hiç gözünüzün yaşına bakmadan 45 not ile bizi bırakıyorlar.İnsanda ne sinir bırakıyorlar ne de huzur,bu kadar insan enayi yerine konuluyor.Evet gökmen kardeş seni çok iyi anlıyoruz,sen mücadele etmeye devam et  eden bulur dünyası mutlaka bize yapılanların hesabı bir gün bunlardan sorulur.