SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

AHİM

/ #1002 Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi

2013-04-26 15:36

Danıştaydan davamız geri dönerse benim kanaatime göre TÜRMOB Gelirler idaresi başkanlığına bu kadar ters düşmeyi göze alıp Davayı Avrupaya taşıyamaz.Yargıya-Gelirler İdaresi Başkanlığına güvenim zaten yok,Türmoba da açıkçası güvenim kalmadı.Değerli meslek mensubu arkadaşlarım kesinlikle doğru söylüyor bu işin ucunda çok büyük bir tazminat davası var,bunu bende bu gün sordum.Banada söyledikleri şu,Gelirler İdaresi Başkanlığını Avrupa İnsan Hakları mahkemesine dava edecek yüreğe sahip Türmob da yöneticileriniz var mı?Bende ne yalan söyleyeyim bu işin inisiyatifini Türmob a bırakırsak avucumuzu yalarız diye düşünüyorum.Bizim gibi tek dersten kalan yüzlerce kişinin asıl Türmoba bu konuda baskı yapması lazım.Bende diğer arkadaşlar gibi DANIŞTAY dan olumlu bir görüş vereceklerine inanmıyorum çünkü DANIŞTAY da TÜRMOB un ne kadar pasif olduğunu biliyor.Türkiye Cumhuriyetinde Yargı Bağımsızlığı olmadığı için bence bu işten umut çıkmayacak.Biz Gelirler İdaresini,Avrupa İnsan hakları mahkemesine dava edemiyoruz ama TÜRMOBU Dava edebiliriz,çünkü bu zulüme ortak olan sadece Akp-nurettin canikli mi?Ya da davamıza sürekli olumsuz görüş veren bürokratlar mı?Yarın görün Danıştay da olumsuz görüş verecek biz kimi kime şikayet edeceğiz.