SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

GÜNEŞ

#952 Re: umudumuzu kaybetmeyelim

2013-04-18 06:48

#950: ASLI - umudumuzu kaybetmeyelim

Aslı Hn. Paylaşımınız için çookk teşekkür ediyorum. Ben de benzer bir bilgi edinme formunu Maliye Bakanlığına gönderdim. Cevap bekliyorum. Tahmini olarak 03.05.2013 tarihinde cevap alabilirmişim. Aynı şekilde cvap gelince burada paylaşırım. Umarım iyi sonuçlar alırız.

Yanıtlar

ASLI

#964 Re: Re: umudumuzu kaybetmeyelim

2013-04-18 14:42:16

#952: GÜNEŞ - Re: umudumuzu kaybetmeyelim

bu yazıda maliye bakanlığına yolladığım 5 formdan birinin gelen cevabı en  son yazıların da ekleyecek bir şeyin olmadığını incelemelerin devam ettiğini yazmışlar fakat ben yinede göndermeye devam edeceğim bu arada danıştay aklıma gelmemişti hatırlattığınız için teşekkürler hemen şimdi orayada yolluyorum ben bu davanın lehimize sonuçlanacağına inanıyorum

T.C.

MALİYE BAKANLIĞI

Gelir İdaresi Başkanlığı

Sayı     : B.07.01.GİB.0.07.31/622.01-

Konu  :

Sn. Aslı

.

4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu gereğince Bakanlığımız Bilgi Edinme Birimine gönderilen ve anılan Birim tarafından Başkanlığımıza intikal ettirilen ilgide kayıtlı başvuru formunuz incelenmiştir.

26/07/2008 gün ve 26948 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5786 sayılı “Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile 3568 sayılı Kanunda yapılan değişiklikler çerçevesinde mevcut yönetmeliklerde değişiklik yapmak üzere Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ve Bakanlığımız tarafından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmak suretiyle yürütülen çalışmalar işbirliği içerisinde devam etmekte olup, ilgide kayıtlı yazınızda bahsi geçen “Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği” hakkında da anılan çalışmalar çerçevesinde gerekli değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bilgi edinilmesini rica ederim.

Faruk GÖZÜBÜYÜK

Başkan a.

Gelir İdaresi Daire Başkanı