SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

Ziyaretçi

2013-09-26 07:51

vatandaşın biri de takma adını mücahit koymuş. pehh. mikelajlı mücahit bunlar. klavyenin başına geçmiş de mücahit olmuş. aman ne güzel. kadının birinin 1,5 kg oğlan doğurup adını da Gürbüz koyduğu gibi kendi adını mücahit koyup akp nin tokmakçılığını yaparak aklı sıra kendini mücahit oldum sanıyor. sen ve senin gibiler şeriatın ş sini ağzına almasın. sizin derdiniz para satmak. peşkeş.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#1353 Re:

2013-09-27 11:35:02

#1352: -

Sen şeriatın ne olduğunu biliyormusun zındık.Şeriat senin gibi zararlıları temizlemektir.Parazit yapma şurada anlayamayanlara birkaç ders vermeye çalışıyorum ama senin gibi parazitler yüzünden sular bulanıklaşıyor.Ehli sünnetten olanlar ne dediğimi anlarlar ama sen ve senin gibi zevatlarlardan hiç bir halt olmaz.Boşuna Yüce önderimiz Dindar nesil yetiştireceğiz demiyor senin gibi zındıklar ya akıllanır ya da şeriat kanunlarına göre kellen vurulur.Çok şükür ki Ülkemize İman geldi ışık geldi nur geldi,sefalar getirdi.Bu ışığı yakan düşünce AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.Bizler onun yolunda ışıkta yürüyeceğiz ta ki karanlıklar alt olana kadar.Bu gün kendini bilmez birkaç kişi çıkmış böyle sayfalarda haddini bilmez yorumlarda bulunuyor.Hafzalanız almıyor olabilir ama kör değilseniz gelen bu kudretli ışığı derinlerde hissetmelisiniz ya da kör çukurlarda yok olup gidersiniz.Hasbelkader biz bu mertebeye çıktık ama kolay olmadı tabiki bunun için emek vermek lazım ama sizde dedikodudan başka birşey göremiyorum.Tutturmuş bozuk plak gibi af ta af ve AK PARTİ ve yöneticilerine sözümona saldırmaya çalışıyorsunuz,güneş balçıkla sıvanmaz.Çalışın emek verin bu sıkıntıdan kurtulun ayrıca ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ve akıllı olun.Tek yol var o da şeriat,başka bir yol aramayın bulamazsınız.Tembel miskin miskin klavyelerden yorum yazmak kolay siz o yüzden muvaffak olamazsınız çünkü kafalarınız pek çalışmıyor.Bilmem anlatabildim mi yok anlamıyorsanız onun kararını karar vericiler verecek.Yaşasın AK PARTİ yaşasın Işık saçan Yüce önder SAYIN TAYYİP ERDOĞAN..