SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Ziyaretçi

2013-09-26 07:46

yukarıdaki lafa bakarmısınız allah aşkına. müslümanların ölmesine kader deyip geçiyor, türkiyenin iyi olmasını da akp ye bağlıyor. ulan şerefsiz madem kaderse ve kadere inanıyorsan demekki türkiyenin iyi olması da kötü olmasıda da kader. yani akp olsa da olmasa da kader değil mi? Ey millet insanları hemen dinin arkasına geçerek kader deyip böyle kandırıp böyle bastırıyorlar işte. amaç milleti mallaştırmak. başka bişey değil. Söyle bakalım sen bu gün allah için ne yaptın?

Ziyaretçi

2013-09-26 07:51

vatandaşın biri de takma adını mücahit koymuş. pehh. mikelajlı mücahit bunlar. klavyenin başına geçmiş de mücahit olmuş. aman ne güzel. kadının birinin 1,5 kg oğlan doğurup adını da Gürbüz koyduğu gibi kendi adını mücahit koyup akp nin tokmakçılığını yaparak aklı sıra kendini mücahit oldum sanıyor. sen ve senin gibiler şeriatın ş sini ağzına almasın. sizin derdiniz para satmak. peşkeş.
Ziyaretçi

#1353 Re:

2013-09-27 11:35

#1352: -

Sen şeriatın ne olduğunu biliyormusun zındık.Şeriat senin gibi zararlıları temizlemektir.Parazit yapma şurada anlayamayanlara birkaç ders vermeye çalışıyorum ama senin gibi parazitler yüzünden sular bulanıklaşıyor.Ehli sünnetten olanlar ne dediğimi anlarlar ama sen ve senin gibi zevatlarlardan hiç bir halt olmaz.Boşuna Yüce önderimiz Dindar nesil yetiştireceğiz demiyor senin gibi zındıklar ya akıllanır ya da şeriat kanunlarına göre kellen vurulur.Çok şükür ki Ülkemize İman geldi ışık geldi nur geldi,sefalar getirdi.Bu ışığı yakan düşünce AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.Bizler onun yolunda ışıkta yürüyeceğiz ta ki karanlıklar alt olana kadar.Bu gün kendini bilmez birkaç kişi çıkmış böyle sayfalarda haddini bilmez yorumlarda bulunuyor.Hafzalanız almıyor olabilir ama kör değilseniz gelen bu kudretli ışığı derinlerde hissetmelisiniz ya da kör çukurlarda yok olup gidersiniz.Hasbelkader biz bu mertebeye çıktık ama kolay olmadı tabiki bunun için emek vermek lazım ama sizde dedikodudan başka birşey göremiyorum.Tutturmuş bozuk plak gibi af ta af ve AK PARTİ ve yöneticilerine sözümona saldırmaya çalışıyorsunuz,güneş balçıkla sıvanmaz.Çalışın emek verin bu sıkıntıdan kurtulun ayrıca ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ve akıllı olun.Tek yol var o da şeriat,başka bir yol aramayın bulamazsınız.Tembel miskin miskin klavyelerden yorum yazmak kolay siz o yüzden muvaffak olamazsınız çünkü kafalarınız pek çalışmıyor.Bilmem anlatabildim mi yok anlamıyorsanız onun kararını karar vericiler verecek.Yaşasın AK PARTİ yaşasın Işık saçan Yüce önder SAYIN TAYYİP ERDOĞAN..

Ziyaretçi

#1354 mücahide

2013-09-27 13:25

çüüüşşş emri hazur sükun üzeri mebni. sen kim şeriat kim. yahudi bozması. vatan haini ne idiğü belirsiz. sikdir ol git burdan. buranın derdi senin gibi çakalların nutukları değil, sınav yönetmeliği. hak aramak.

Ziyaretçi

2013-09-29 19:10

YAPMAYIN YAPMAYIN KAVGAYLA GÜRÜLTÜYLE OLMAZZZ -- . . DİPLOMALAR DA ALINIR ÜNVANLAR DA . . . ÖNEMLİ OLAN İNSANLIK , ÖNEMLİ OLAN SEVGİ , SAYGI , HOŞGÖRÜ ( TIPKİ MEVLANANIN DEDİĞİ GİBİ ) . . HAYDİN HAYIRLI VE İYİ GECELER . . .

Ziyaretçi

#1356 Re:

2013-09-30 10:29

#1355: -  

yeni çıkan pakette bizlere af yokmu arkadaşlar bu gün saat 11 de başbakan açıklayacaktı

PAKETTEN ÇIKANLAR

#1357 Re: Re:

2013-09-30 11:11

#1356: - Re:

TEK DERSTEN KALANLARI İÇERİ ATMIYORLARMIŞ,BİR HAK VERİYORLARMIŞ 2 YIL BEKLEDİKTEN SONRA TEKRAR 7 DERSE GİRME ŞARTIYLA SINAV HAKKI VERİYORLARMIŞ.

Ziyaretçi

#1358 Re: Re: Re:

2013-09-30 12:45

#1357: PAKETTEN ÇIKANLAR - Re: Re:

Eeee bu zaten eskiden de öyleydi pakete bunuda mı katmışlar.İnanmıyorum ya bunlar resmen adam kandırıyor.Hiçkimse bizi ciddiye almıyor demekki,belki çıkacak diğer pakette bizim için olumlu bir gelişme çıkar.Ne yapalım beklelim görelim artık.Başbakana çok kırıldım ama eğer bizim yorumlarımızı okuyorsa bunu bilsin.Kalın sağlıcakla..

Ziyaretçi

2013-09-30 12:54

Bu şakayı kim başlattı.

Ziyaretçi

2013-09-30 12:59

Arkadaşlar TÜRMOB 'un sayfasında bu yazı var oraya bizim sorunumuzu mail atalım en azından varlığımızdan haberleri olsun.

30.09.2013
21. Olağan Genel Kurul Toplantısında Görüşülecek Olan "Meslek Kararları" Görüşe Açılmış Olup, Görüş ve Önerilerinzi 2 Ekim 2013 Çarşamba Saat 18.30'a Kadar Gönderebilirsiniz...

* Muhasebe, Denetim ve Danışmanlık İşletmeleri İçin İşyeri, Hizmet ve Kalite Güvence İlke ve Esasları Hakkında Meslek Kararları...lütfen tıklayınız...

* Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımının Meslek Mensuplarınca Kullanılması Hakkında Mecburi Meslek Kararı...lütfen tıklayınız....

* Muhasebe Meslek Mensuplarının Etik Eğitimi ve Etik Sözleşme Yapılması Hakkında Mecburi Meslek Kararı...lütfen tıklayınız...

Not : Görüş ve Önerilerinizi meslekkararlari@turmob.org.tr adresine gönderebilirsiniz...

Ziyaretçi

2013-09-30 13:16

ben gönderdim herkez göndersin arkadaşlar.
z

#1362 Re: Re: Re: Re:

2013-09-30 13:44

#1358: Ziyaretçi - Re: Re: Re:

Yazdığın yazıda ciddiysen bu kafayla sen zaten sınava girme.Millet kafayı yemiş herşeye zıplanıyor ama bu kadarda saflık olmaz ki.Yahu biraz kendinize gelin ne saçmalıyorsunuz siz,başbakan okuyacakmışta falan fistan.Başbakan önüne konulan yazıları okumuyor ki senin yorumunu okusun,şaka mı bu ya.Herkes kafayı mı yedi,ne oldu bu millete.

Ziyaretçi

#1363 Re:

2013-09-30 15:43

#1360: -

NASIL GÖNDERECEZ _??

ziyaretçi

#1364 Müjdeeee

2013-10-01 21:02

ben Sayın Recep Tayyip Erdoğanla bu konuyu bir yakınım aracılığıyla konuştum.Birkaç haftaya sürpriz bir gelişme olacak,tahminime göre bayramdan evvel bu konu Gelirler idaresi tarafından çözülecek.Benden bu kadar,ben üzerime düşen görevi sizler için yaptım,birkaç hafta bekleyelim.

Ziyaretçi

2013-10-02 05:41

inanalım mı eğer bu karar çıkarsa bekleme süresi dolan sınava girip geçemediği dersi veren ve diğer derleri için bir dahaki sınavı bekleyen adyların durumu ne olacak

Ziyaretçi

2013-10-02 06:40

Gerçekse bayram müjdesi olur, ama insanların duygularıyla oynuyorsanız çok ayıp ve günahtır.

Ziyaretçi

2013-10-02 06:54

kardeşim burda sakın olaki madur insanlarla alay etmeyin eğer bu müjde doğruysa yani görüşme doğruysa Allak senden razı olsun ama yalan ve alay ediyorsan Hz Allah alay edenlerle alay etmesini bilir elbette saygılarımla
Altan

#1368 Re: Müjdeeee

2013-10-02 07:19

#1364: ziyaretçi - Müjdeeee

Senin gibi müjdecileri çok duyduk hepiniz yalancısınız buradaki insanlarla herkes dalga geçiyor.Bu sayfanın daha önceki yorumlarını okuyun bunlar gibi kaçtane meczup çıktı bunların hepsi AKP li hepsi yalancı.Hiç kimse bunlara inanmasın bunların bildiği tekşey var yalan dolan.Sen kimsin ki Başbakanla yakınının aracılığıyla bizim için görüşen.Görüşme imkanınız olsa bile siz kenidiniz için görüşürsünüz,bundan önceki yorumları okuyunca AKP ve AKP lilerden herşey beklenir.Koskoca bir balınsunuz siz ve hepiniz yalıncısınız.

Ziyaretçi

#1369 Re: Müjdeeee

2013-10-02 13:02

AKP nin ajanı mısın lan sen adi herif?Buraya senin gibi alçak çok gelip gidiyor hakaret yemek çok hoşunuza gidiyor değil mi?Nasıl yaratıklarsınız lan siz?Bu kadar insan mağdur olmuş siz bunların üzerinden siyaset yapıyorsunuz alçaklar sizi.

Bu nedir lan sizin yaptığınız?Her tarafınız vıcık vıcık pislik kokuyor.Çıkın gidin buraya uğramayın ve insanların umutlarını boşa çalmayın.

Nurettin Canikli mi gönderiyor sizi buraya,Melih gökçek mi,Başbakan mı?Kim gönderiyorlan sizi buraya?

Sanki biz durmuşuz AKP den af dileniyoruz,biz bilmiyor muyuz ki bu af sınavının önünde duran AKP ve Nurettin Canikliyi?

Biz kimin ne olduğunu ve kimin bu engelleri çıkardığını çok iyi biliyoruz,hiç boşuna uğraşmayın moralimizi bozamayacaksınız.

Ama aranıyorsunuz ve size şunu diyorum,her kimki bizim bu af sınavlarımızın önünde engelse ALLAH ONUN BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN.

mahmood

#1370 Re: Re: Müjdeeee

2013-10-03 11:54

#1369: Ziyaretçi - Re: Müjdeeee

ne diyon lean sen ne saçmalıyorsun bir iki kişisiniz burda sanki bin kişi var izlenimini vermeye çalışmayın.iki kişi bir araya gelmişsiniz iyi polis kötü polisi oynayıp bu sayfaya reklam alıyorsunuz.reklamınızı keseyimde görün siz kimi kandırıyorsunuz lean.ne yaptığınızı bilmiyormuyuz sanıyorsunuz sayfayı kapatınca görürsünüz siz vergide vermiyorsunuz sınav mınav hepsi hikaye üç beştane gariban bulmuşsunuz onların duygularını sömürüyorsunuz bilmiyormuyuz lean bunları.tuhaf yaratıklar sizin meslekle de bir ilginiz alakanız yok çıkın gidin burdan tepemi attırmayın lean.

Ziyaretçi

#1371 Re: Müjdeeee

2013-10-03 14:20

müjdeyi bekliyorum, ama yalansa bayramdan sonra suyu ısıt geliyorum.

Ziyaretçi

2013-10-03 16:18

BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ O ZAMAN ... AMA Bİ ŞEY ÇIKMAZSA AYIP EDERSİN BE KARDEŞİM...HEPİMİZ ALLAHIN KULUYUZ HEPİMİZ ... HADİ BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN DİCEZ...

Ziyaretçi

2013-10-04 05:22

atıyor inanmayın hadi öyle bir ey olsa bile kastedilen bu haftaki seçimlerdir
Ziyaretçi

#1374 Re:

2013-10-04 07:35

#1372: -

ORTAYA BİR MECZUP ÇIKMIŞ MİLLET İNANIYOR,İNANMAYIN ARKADAŞLAR BUNLARIN HEPSİ AKP VE NURETTİN CANİKLİNİN AJANLARI,BUNLARI BURADA KAÇ DEFADIR GÖRÜYORUZ,BUNLARIN ALLAH BİR DEDİĞİNE İNANACAKSIN BAŞKA BİRŞEYLERİNE İNANMAYACAKSIN,HEPSİ YALANCI RİYAKAR.

Ziyaretçi

2013-10-04 07:52

mahkemeden olumlu bir karar çıkarsa çıkar, çıkmazsa mümkün değil hükümet af sınavı vermez bence