SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#13762013-10-04 08:10şeriat ilkokul mezunu muhasebeci patronları yalandan bir sınavla smmm yapmaktır. şeriat tek dersten bekleyen aç susuz üniversitelerde yıllarca kafa patlatmış, hammallık yaparak tonlarla para vermiş dosya açtırmış, staj başlatma sınavalırına girmiş karın tokluğuna staj yapmış daha sonra tüm dersleri verip sadece birisini verememiş ve içindeki birçok fakir fukarayı inim inim inletmektir. İşe yukarıdaki siyonist zihniyetin şeriat anlayışı bu arkadaşlar. Rahmetli erbakan hoca hasta yatağında ilk önce bunlara beddua etmişti. niye? çünkü menfaat için hocaya göt döndüler de ondan. Bunların üstüne hiç basmıyorlar, ortalık fuhuş yatağına dönmüş, dinsizlik imansızlık ahlaksızlık almış başını gidiyor, aile denen bişey kalmamış, maneviyat bitmiş ortalık sapıklarla dolmuş, ajanlar hristiyanlar yahudiler ülkenin dört bir tarafını tırtıklayıp parselliyorlar, bunlar hala güzellikten bahsediyorlar. Uyanın millett allah rızası için gözünüzü açın. uyanınn bitip gidiyoruz haberimiz yok. allah korusun. |
ikizler |
#13782013-10-07 19:14bir çok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden... |
Ziyaretçi |
#13802013-10-08 05:27işler iyce sapasardı.hükümet seçimi kayıpetti.bu dönem çok çekişmeli geçecek zor çıkar artık ne hükümetten nede türmob tan karar vazgeçelim artık |
APTAL |
#1381 APTALLIK GENETİKTİR.2013-10-09 07:33Hala anlamıyorsunuz değil mi?Af sınavının önündeki engel TÜRMOB değil,AKP ve Nurettin Caniklidir. AKP gitmeden Türkiyeye huzur yoktur,bakın her geçen gün pakistandan daha kötüye gidiyoruz,bir kaç yıl sonra sınavlarda kalkacak,tüm meslek grupları ve memuriyet atamayla olacak.10 yıl önce ne dediysek çıktı,AKP ülkeyi uçuruma attı,bizim ne durumda olduğumuz AKP nin umurunda mı?Meslek mensubu arkadaşlar görmüyor mu bunu,bizi meslekten soğutmak için tüm angaryaları üzerimize atan ve bizi yaptıklarımız işlemlerle tehdit eden AKP değil mi?Bu günden sonra daha hızlı yıldırma politikaları üretip bizleri canımızdan bezdirecekler.ALLAH Rahmet eylesin büyük insan AZİZ NESİN. |
Ziyaretçi |
#13822013-10-10 17:48BİZ ÖLÜNCE RUHSATLARI KOYUVERİRLER YANIBAŞIMIZA GARİ... GARİ DE GARİ...ZİLLERİ TAKIP OYNAYIVEYİN GARİ...PUHAHAHA :-)) |
DUA |
#1383 Bayram Öncesi..2013-10-13 21:14Allah bayram öncesi dualarımızı işitsin,tek ders sınavına af konusunun önünde duranların ALLAH belasını milyonlarca kez versin.ALLAH en kısa zamanda AKP Faciasını başımızdan rezil olarak def etsin.Aminn. |
Ziyaretçi |
#1384 Peşin Dua2013-10-14 08:25Bende bu imza kampanyasına katılıyorum,gelecek tüm bayramların arefesinde,İnşallah bu bayram arefesi son arefeniz olur bize bu zulmü yaşatanların Allah bintürlü belasını versin.İmza kampanyasına katılanların ortak hedefi Akp olduğuna göre tüm Akp nin de Allah belasını versin..sürüm sürüm sürünürler inşallah.. |
Ziyaretçi |
#13852013-10-14 09:45YARABBİ YARABB-İL ALEMİN DUY SESİMİZİ...HER DERSTEN 2 TANE AF SINAVI İÇİN DUY SESİMİZİ...ŞU MÜBAREK BAYRAM ÖNCESİ DUALARIMIZI İŞİT YARABBİM...SEN KAMİLSİN , SEN HER ŞEYİ İŞİTEN BİLENSİN...DUALARIMIZI KABUL EYLE YARABBİM..AMİNN.. |
Ziyaretçi |
#1388 AMİNN2013-10-19 08:23Umarım bize sıkıntılar yaşatan AKP lilerin ALLAH belalarını binlerce kez verir.. AMİNN.. |
Ziyaretçi |
#13902013-10-19 10:37YAV KARDEŞİM NEDEN BELA, KAZA ANIYON ...NEDEN .. YAPMAYIN KÖTÜ CÜMLELER KURMAYIN ...TAMAM HEPİMİZ ZOR DURUMDAYIZ AMA KÜFÜRLE, BEDDUA İLE OLMAZ...OLUMLU DÜŞÜNELİM , DUA EDELİM OLACAK DİYE...YOKSA OLMAZ...SALİM OLALIM YÜCE RABBİMİZ DUYUYO BİZİ ..BİZ MAZLUMUZ...HADİ BAKALIM HEP BERABER AF DUASINA : EYY GÖKLERİN VE YERLERİN EFENDİSİ YÜCE ALLAHIMIZ ; TEK DERSTEN MESLEĞİNİ İCRA EDEMEYEN KULLARINI GÖR..BİZ VE BİZİM GİBİ TÜM SINAVLARLA UĞRAŞAN KULLARINA YARDIM EYLE...YERYÜZÜNDEKİ HAKİM VE SAVCILARININ BİZ MAZLUM KULLARININ HAKLARININ YENMEMESİ İÇİN KANUN ÇIKMASI İÇİN BİZLERE YARDIM EYLE..ŞÜPHESİZ Kİ SEN HER ŞEYİ BİLEN VE HAKİM OLANSIN...AMİNN.. |
Ziyaretçi |
#1391 BAŞKA ÇARE KALMADI..2013-10-21 08:07BAŞKA ÇARE BIRAKTILAR MI?ÜLKEDE HAK HUKUK MU KALDI?ADALET YOK,İNSAN HAKLARI YOK,DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK,EKONOMİ ÖZGÜRLÜĞÜ YOK..ÜLKEDE HER TÜRLÜ PİSLİK ARTMIŞ..ASKERE,POLİSE,SAVCIYA,HAKİME,YASAYA GÜVENEN YOK..ÇÜNKÜ AKP İKTİDARI BUNLARI EZİP YOK ETMİŞ..ÜLKEDE BU KADAR MAZLUM İNSAN KİME SIĞINACAK ELBETTEKİ ALLAHA SIĞINACAK..BEN AKILCILIĞIN ÖN PLANDA OLMASINI İSTERİM,HERŞEYİ ALLAHA HALAVE ETMEK AKILSIZLIKTIR AMA İNSANLARIN YAPACAĞI BİRŞEY KALMAMIŞ..GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YAPANLAR YA ÖLÜYOR YA DA İÇERİ ATILIYOR..HAK ARAYANLAR BİR BİR SUSTURULUP SATIN ALINIYOR..YANİ O KADAR SIKINTI VAR Kİ HANGİSİNİ YAZSIN BURADAKİ MAĞDURLAR..HERŞEYE AF ÇIKARAN BU HÜKÜMET TEK DERSTEN KALMIŞ SMMM ADAYLARINA AF ÇIKARMIYOR..YILLARCA MÜCADE EDİLDİ AMA SONUÇ SIFIR..BENDE BEDDUA EDENLERE KATILIYORUM..BURADAKİ İNSANLAR NE ŞARTLARDA OKUYOR VE NE ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR BUNU BİLEN YOK MU?SMMM LER ANGARYACI OLDU,ÜNİVERSİTEDEN SONRA 6-7 YIL DAHA OKU AMA SONUÇ SIFIR OLSUN,ÖYLE BİRŞEY VAR MI DÜNYADA..AMA TÜRKİYEDE VAR..TÜRKİYEYİ YÖNETENLER KİM AKP VE YANDAŞLARI..BENDE BEDDUAYA KATILIYORUM BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSİN..AMİNNNNN.. |
ikizler |
#13922013-10-21 12:22slm arkadaşlar bugün bağlı olduğum odaya gittim bu mahkemeyle ilgili soru sordum.öyle bir dava yok dediler.bu formu açan arkadaşlar lütfen böyle dava varsa dava dosyasını burda paylaşsın.yoksa biz boşa mı kürek çekiyoruz aylardır.herkes açsın bağlı odasıyla konuşsun. |
Ziyaretçi |
#1393 oda mı?2013-10-22 08:17arkadaşım bağlı olduğumuz odaların kendinden haberi yok gitmiş onlara soruyorsun sende.Adamlar köhnemekten nerdeyse örümcek bağlamışlar.görmedin mi?hallerini.Bu konuya en hakim olan Türmob genel sekreteri Yücel Akdemir 0 312 232 50 60 nolu Türmob santralinden bağlatıp ona sorabilirsiniz.Hatta şunu söyleyeyim Türmob başkanının bile süreçten haberi yoktur. |
Ziyaretçi |
#13942013-10-23 13:42sınavı kazan, odalar başkan düzeyinde hemen seni tanır, tebrik ederler. niye ? çünkü ruhsat parası aidat geliri vs. vs. En önemlisi de SEÇİMLERDE OY. onun için odaların davadan haberleri olmaz. Onları ilgilendiren para, seçimlerde şan şöhret oy almak, pastadan aslan payı. Dava şeylerinde bile değil... |
Ziyaretçi |
#13952013-10-24 08:08Hiç bir iyi haber yok |
2+2=4 |
#1396 2+2=42013-10-25 08:14AKP gibi bir belamız varken bu ülkeye hiç iyi bir haber gelir mi?Herkes şunu iyi bilsin,Adalet AKP olduğu sürece sadece AKP yandaşlarına verilecek,sizde AKP yandaşı olun alın adaletinizi.. |
Ziyaretçi |
#13972013-10-28 11:19yaw öyle demeyin adamlar yapçaksa bile yapmaz...sakin olun durun bakalım ....mahkemeden ne çıkacak , biraz daha sabırr... |
Ziyaretçi |
#13982013-10-28 21:11Üniversite öğrencilerine tekrar af geliyor. Bizleri düşünen yok. |
DEGENC |
#1400 STAJ HK.2013-10-29 14:27Merhaba ben yazılarınızı okudum. Bende 2005 yılında 6 yıl staj yapmama rağmen b grubu staj sınavından geçer not almadığımdan dolayı stajım iptal edildi Sataj başlatma sınavından 89 puan almıştım. 18 yıldır muhasebe personeliyim şu an fakülte mezunu oldum tekrar staja baş vurmak istedim fakat bana Turmob da S.M dosyan açık dediler Hatay Antakya ya bağlı olan dosyam Antakya da kapalı iken Turmob da halen açık gözüküyordu ki Adana dan yardım alarak sistemden S.M. dosyamı kapattılar fakat sistemden hiç bir işlem yapamadık ve kaydım olmadı. Nedeni ni bulamadılar. Halen dosyamı açamadım. Ben de size katılıyorum ki staj başlatma sıkıntısına staj sınavına, daha sonra klasik yapılan sınava karşıyım. 18 yıllık muhasebe hayatımda tek imza atmıyorum ve halen ben muhasebeciyim diyemiyorum bu benim mi devletin mi Turmobun mu hatası bilemiyorum? |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17