SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Ziyaretçi

2013-09-11 06:49

Geç olsun hayırlı olsun inşallah olumlu olur.

Ziyaretçi

2013-09-12 13:38

arkadaşım çok da geç olmasın ... hayırlısı olsun da çok da geç olmasın..

Ziyaretçi

#1328 ASMMMO

2013-09-16 15:44

Arkadaşlar Ankara SMMM Odası Başkanı Mehmet Beyi tanıyan var mı bu konuda bize yardımcı olur ASMMMO sitesinde stajyerlerle ilgili önerge var TÜRMOB genel kurulunda görüşülecek bizim sorunumuzla da ilgilenirse çözer diye düşünüyorum.

Ziyaretçi

2013-09-16 19:51

olur ya olur ...sen mail at başkana yardımcı olur o - en azından dile getirir...En kısa zamanda inşallah . . .

Ziyaretçi

2013-09-17 13:32

türmob 2013 genel kurulu gündeminde yer alan yönetmelik maddesi hakkında detaylı bilgisi olan varmı ?

Ziyaretçi

2013-09-17 14:18

stajer yönetmelği mi , sınav yönetmelği mi ? hangisi ki ? şimdi bi staj yönetmeliği var bi de sınav yönetmeliği mi ? bizi ilgilendiren sınav yönetmeliği hakkında olan...Hakkımızda hayırlısı olsun , geç olsun güç olmasın ..Ne Diyelim...ortalama 1 yıldan beri bekliyoz...Mahkemeden çıkacak olan sonuç önemli tabi...Lise öğrencilerine af geldi,açıköğretimlilere de gelecek gibi bize de gelebilir...Bakalım ne çıkacak genel kuruldan ? hadi hayırlısı...

Ziyaretçi

2013-09-18 06:13

genel kuruldan çıkması bazen anlam ifade etmiyor. 2010 genel kurulundan çıkan yönetmeliği maliye onaylamadı, önemli olan hükümetin bu işe çözüm bulması

Ziyaretçi

2013-09-18 10:57

Beklicez görcez , ona göre..hadi hayırlısı...
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN !!!

#1334 AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri

2013-09-19 07:28

#1332: -

BU HÜKÜMET NEYE ÇARE BULDU Kİ SMMM TEK DERSTEN KALANLARA ÇARE BULSUN...ÇAREYİ SADECE KENDİ ÇIKAR ÇEVRELERİNİ KÖŞE DÖNMECEDE KULLANIYORLAR..BUNLARIN ÇARESİ PARA...KABESİ PARA..TAPTIKLARI PARA..PARA İÇİN YAPMAYACAKLARI ŞEY YOK..EEE BİZ SMMM ADAYLARINDA DA PARA YOK,O YÜZDEN NE SINAV HAKKI VERİRLER NEDE HAK HUKUK..AKP YE YANDAŞ OLMAYANIN YAŞAMA ŞANSI YOK...GİDİP ÖLÜ İNSANLARIN CİĞERİNİ YERKEN TEKBİR GETİRİN BAKIN BAKAYIM AKP SİZLERİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR YAPAR MI YAPMAZ MI?BUNLARIN HEPSİ GERÇEK SAĞIR SULTAN BİLE DUYDU,HATTA KULAĞI SAĞIRLAR BİLE DUYUYOR...BENCE TOPLU BİR ŞEKİLDE MEYDANA TOPLANALIM VE AKP YE KARŞI BİR VATANDAŞI BULALIM VE KOYUN KESER GİBİ TEKBİR SESLERİYLE O ADAMI BOĞAZLAYALIM.BAKIN GÖRECEKSİNİZ AKP NE İSTERSEK YAPAR ÇÜNKÜ BUNLARIN ZİHNİYETİ BU...HERKESE SELAMLAR..

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN !!!

#1335 AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri

2013-09-21 10:12

ÜLKENİN GELDİĞİ DURUMA BAKARMISINIZ?AKP HÜKÜMETİ BU ÜLKEYİ YÖNETMEYE BAŞLADIKTAN SONRA FUHUŞ %1.000 ARTTI--UYUŞTURUCU KULLANIMI %5.000 ARTTI--KUMAR OYUN SAYISI VE OYUN ÇEŞİDİ %600 ARTTI--FAİZ,GECİKME ZAMMI %400 ARTTI--İCRALIK İNSAN SAYISI 22 MİLYONA ULAŞTI (%7000 ARTTI)--KREDİ KARTINI ÖDEYEMEYENLERİN SAYISI 3.300.000 KİŞİ (%6.500 ARTTI)--TİCARET ODALARINA BAKIN AÇILAN FİRMA SAYISI HER YIL %2--KAPANAN FİRMA SAYISI HER YIL %45--HIRSIZLIK-DOLANDIRICILIK-ADAM KAYIRMA-RÜŞVET-KADIN CİNAYETLERİ-TERÖR-KOMŞULARLA PROBLEM-VS..AKP TÜRKİYE İÇİN BİR BELADIR..ÇABUCAK KURTULMAMIZ GEREKİYOR..

Ziyaretçi

#1336 Re: AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri

2013-09-21 16:12

#1335: DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN !!! - AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri 

şu an isterik bir arkadaşla karşı karşıyayız sanki bizi gaza getiriyor gibi ama yaşadığımız haksızlığın boyutu ve derecesi o kadar büyük ki yazılardan zevk almaya başladık nerdeyse.

Ziyaretçi

2013-09-21 22:18

ÇIKARSIN AFFI ALSIN OYUMUZU ... HATTA BEN EVLENCEM AF ÇIKARSA 3 DE ÇOCUK YAPÇAM...HADİ BAKALIM . . .
en yübük akp

#1338 hehehe:)

2013-09-23 07:37

#1337: -

bende oy vericem hemde en az 10 oy verecem,zaten ülke nüfusu resmi olarak 74 milyon ama aslında Türkiyede 85 milyon insan var,neyse polemiğe girmeyeyim,bu af sınavı çıksın ben akp ye 10 tane oy atacağım mükerrer oy atma moda tüm akp mükerrer oy atıyor.helal olsun akp sen çok büyük partisin lütfen şu affı çıkarda bende sana hem 10 oy çıkarayım hemde 10 tane çocuk çıkarayım.hadi be abii büyüksün dedik çıkar şu af sınavını.bak burda tek dersten kalan yüzlerce insan var bu yüzleri yüzle çarpsan tek başına yine iktidar olursun..en büyük akp başka büyük yok,akp dünya lideri yetiştirdi resmen dünyaya hakim olduk,herkes bizim önümüzde diz çöküyor bak sayın akp ve yetkilileri bizde önünde diz çöktük hadi be abi şu af sınavını çıkarda rahatlat bizi.tüm akp lileri çok seviyoruz özelliklede bu sınav hakkını bize vermeyenleri,onlara ayrıca bir saygımız var.hadi be abiler ne olursunuz şu af sınavını çıkarın.tüm evrenin hakimi olduğunuzu ispat edin.gerçi ispata gerek yok akp tüm evrenin hakimi ondan şüphe yok,ennnn büyükkk akp başka büyük yok.....

Ziyaretçi

2013-09-23 11:04

HER ŞEYDEN ÖNCE BIRAKIN KULDAN AF DİLEMEYİ DE ALLAH'TAN AF DİLEYİN...YÜCE YARADANIN VARDIR BİR BİLDİĞİ...DEMEK Kİ YETERLİ ÇALIŞMAMIŞIZ...DAHA FAZLA KUVVET SARFETMEMİŞİZ...AF ÇIKARMASALAR DA Bİ DAHA GİRER ; YİCE ALLAHIN İZNİ İLE ALIRIM RUHSATI...İLK ÖNCE İMAN , İTİKAT GERİSİ YALAN...KALIN SELAMETLE...

Ziyaretçi

2013-09-23 21:07

?

Ziyaretçi

#1341 psikoloji bitmiş...

2013-09-24 09:05

vah vaaah herkes kafayı yemiş leyla olmuş geziyor.ulan nurettin şu milletin ahı bin kere çıkar senden inşaallaaaaah.
Ziyaretçi

#1342 Re:

2013-09-24 13:42

#1339: -

Senin kul dediğin Yüce Tayyip ERDOĞAN MI?Sen kimsin ki Yüce önderimiz'i kul diye aşağılıyorsun,sen kimsin ki AK Parti kurucularını küçümsüyorsun bre uyduruk seni.Sen önce kendine bak hiç bir işe yaramayan ve sınavlarda başarısız olan kişinin eleştiri yapmaya hakkı yok,hele ki söz konusu Önderimiz yol göstericimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ise.Yatın kalkın dua edin,Türkiye bugün ayaktaysa kimin sayesinde ayakta bunu anlayacak kadar izanınız var mı sizin.Bunu kendinize bir sorun bakayım.Senden başka kişilerde öyle abuk subuk yorum yapmış,sizi nankörler sizi..

ziyaretçi

#1343 Re: Re:

2013-09-24 20:54

#1342: Ziyaretçi - Re:

seninde önderininde Allah belasını versin,ben yalaka şerefsiz gördüm ama senin gibisini görmedim.Beyinsiz uşak

Ziyaretçi

2013-09-25 08:26

YAPMAYIN BEYLER BAYANLAR ...NE DEMİŞ MEVLANA : İYİ YA DA KÖTÜ YAPACAĞIMIZ HER DAVRANIŞ BİZE DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE TEZAHÜR EDER...YANİ DİL ; KEMİKSİZ ŞEYTANDIR...DAVRANIŞLARIMIZI BUNA GÖRE ŞEKİLLENDİRELİM...YARIN Bİ GÜN AF SINAVI ÇIKARSA AYIP O SÖYLENENLERE.. ÖLECEĞİNİ BİLE BİLE NEDEN YAŞAR İNSAN ; EH OYALANIYORUZ DÜNYA İŞLERİYLE...NE OLURSA OLSUN HAYIRLISI OLSUN...KALIN SELAMET İLE...

Ziyaretçi

2013-09-25 09:12

sınavını geçmiş, belgesini almış, dosya sorunu olmayan denyoların burda ne bok işleri var onu anlamıyorum. bundan zevk alıyor olmalılar ki buradalar, onlar gitsinler kendi durumunda SMMM olanlarla, kendi akranlarıyla muhatap olsunlar. Gelip çözüme katkıda bulunmayıp akp yalakalığı yapıyorlar. Tek ders sınavının verilmesini istemeyip engel olanlarda zaten bu yalakalar değilmiydi. Vatan satıcısı peşkeşçi düzenbazlar... 2002 de AKP kurulurken ben yanlarındaydım. sen neyi biliyonki burda ağzını yüzünü sallıyon. Bukalemun gibi kılıktan kılığa giren paracı, menfaatçi satıcıların hepsi ordaydı. ve halen haddi hesabı belli değil. sen kime neyi öğretiyon burda. RTE kul değil de peygamber mi haşa ilah mı ne? Kul olmayı bile aşağılık sayan ve bunu söyleyen dilini koparır bi yerlerine tıkarım senin.
Erdal SÜMER

#1346 ERDOĞANSIZ Türkiye düşünemiyorum;

2013-09-25 09:58

Eyy yorumcular sizler ne yeyip içiyorsunuz da bu hale geliyorsunuz anlayamıyorum.Birileri bu yorumculara ders vermesi lazım.Daha yolda yürümeyi bilmeyenler koskoca Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN beyi ve Türkiyenin Güzide Partisi AK PARTİYİ eleştiriyor.Sizler kendi ülkenizde değerini bilmediğiniz Yüce Şahsiyeti eleştiriyorsunuz ama bütün dünya biliyor ki Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN bey Dünya lideridir.Bütün ülkeler bizim ne dediğimize bakıyor,bizsiz bir dünya nasıl olurdu tahmin edemezsiniz siz.Küçük zekanızla büyük insanların ne yaptığını anlayamazsınız.Dünyaya bin yılda bir gelen Yüce Şahsiyeti eleştirenler bilesiniz ki Cehennemde sizlerden çok var,Tövbe edin ve doğru yolu bulun.Benim naçizane uyarım budur,Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN bey'i görenler ve ona dokunanlar kendilerini dünyanın en şanslı kişileri saymalı çünkü hiç kimse bin yıl sonra kimin geleceğini bilemez.Akıllı olun ve mantıklı düşünün,bütün dünyayı titreten ve tüm dünya liderlerini ayağına kadar getiren var mı bir başka Büyük insan.Müslümanlığı ve Türk milletini dünya ya bu kadar etkili bir şekilde tanıtan başka bir yüce insan gelmiş midir,takdirleri aklıselim olanlara bırakıyorum,son olarak şunu söylüyorum RECEP TAYYİP ERDOĞAN bey'n o mübarek ellerinden öpen yaşar öpmeyen şaşar.

Ziyaretçi

2013-09-25 12:05

sen gelecen ak partiyi övecen bişey olmayacak bazı arkadaşlarımızda eleştirdi diye ders verilecek öylemi. Gel yolda yürüyelim bakalım hangimiz nasıl yürüyor. bence o gözündeki at gözlüğünü çıkar ve şöyle bir bak bakalım dünyada ne oluyor ondan sonra konuş. ama unutma madem müslümansın müslüman dünyasına iyi bakacaksın iyi düşüneceksin eğer iyi bakmazsan vallahi billahi senin müslümanlığından şüphe ederim. hangi dünyadan bahsediyon sen. kulağının tözünde hergün binlerce müslümanın öldürüldüğü dünyadan haberin yok heraldeki gelmişsin burda dünyanın titrediğinden bahsediyon. Madem dünya titriyor buyur sana ırak, suriye, mısır, yemen, lübnan, afganistan, doğu türkistan, filistin. arkadaşında dediği gibi sizinki sadece para,lüks yaşam, avrupa arabalar, evler villalar bunun yanında virane olmuş maneviyatlar değerler, yozlaşmış ruhlar. Kendi türkiyende aile namus kavramı kalmamış, adliyeler icra dosyasından davalardan geçilmiyor daha sana neler neler sayayım. gerçi ne gerek var ki anlamaz senin gibi ahmaklar. Rahmetli erbakan hoca derdi ki bunlar ak parti değil arka kapıdan kaçanların partisi.
Erdal SÜMER

#1348 Kaderde ne yazılmış ise o oluyor.

2013-09-25 12:23

#1347: -

Kadere inanmazmısınız siz be ey gafil yorumcular,bu gün mısır-lübnan-ürdün-ırak-sudan-suriye-afganistan-pakistan vs..bu ülkelerde yaşananları nasıl yorumluyorsunuz?O insanlar ölüyorsa bir nedeni var hemen müslümanlığa saldırıyorsunuz.O ölen insanların kaderi bu,yoksa ölürlermiydi ey gafiller.Eceli gelmeyen ölüyor mu?Savaş olmasaydı da öleceklerdi çünkü ecelleri bu kadar.Rahmetli Erbakandan bahsediyorsun bak oda öldü eceli bu kadarmış.Ben ne yorumda bulunuyorum sen nasıl bir yorumda bulunuyorsun,alaka bulamadım yani.Dünya Lideri Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Koskoca Büyük ortadoğu projesinin başkanıdır.Dünyada böyle bir mertebeye ulaşmış başka bir şahsiyet gösterebilirmisin? Obamadan tutun Merkele kadar Dünyayı yönettiğini sanan başkanlar-krallar bu gün Yüce Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın önünde diz çöktü mü çökmedi mi onu söyleyin.Daha dünlere kadar 1 abd doları 2-3 milyon iken bu gün 2 lira,paramız ne kadar değerlendi görmüyormusunuz.O kadar yollar yapıldı,köprüler,hastaneler,okullar,üniversiteler açıldı,Türkiyede fakir fukara kalmadı bunu sağlayan kim tabiki Yüce Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır.Sizlerin gözü kör ise kalpleri mühürlü ise yapacak bir şey yok,demekki sizinde kaderiniz bu yapılanları anlamamak tıpkı firavun gibi.Namustan bahsediyorsunuz,tüm dünya biliyor ki Dünyanın en namuslu insanlarıyız biz tabi aramızda namussuzlarda var onlarda zamanla temizlenecekler siz hiç merak etmeyin.O kadar insanı bir günde temizleyemezsiniz ki,bekleyin sıra onlarada gelecek sonra Türkiye cennet olacak bunun mimarıda Yüce Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN olacak,bunu anlamıyorsanız ben başka birşey demiyorum.

Ziyaretçi

#1349 Yıldırım Şahin

2013-09-25 13:32

yukarıdaki söylediklerine bakılırsa tam bir siyonist gibi konuşuyon. aklınız fikriniz siyonistler gibi ortadoğuda. Büyük ortadoğu projesinin başkanı olduğu çekinmeden söyleyebiliyorsun artık demi. Domuz etini helal kılarsan bu ülkede domuzlar gibi yaşar domuzlar gibi düşünmeye başlarsın. zaten milletin çoğunun domuzdan farkı kalmamış. olsun da nasıl olursa olsun. felsefeniz bu. ortadoğu kan gölüne dönmüş milyonlarca müslüman ölmüş yok olmuş bitmiş gitmiş ve sen gelecek güzel günlerden bahsediyon öyle mi. Lan defol git seni bi daha burda görmeyim.
MÜCAHİT

#1350 Re: Kaderde ne yazılmış ise o oluyor.

2013-09-25 21:35

#1348: Erdal SÜMER - Kaderde ne yazılmış ise o oluyor.

Bu ülkeye şeriat gelene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.Durmak yok yola devam.Yorumlarınızı çok beğendim ve altına imza atmak istedim.Aklın yolu birdir o yolda Şeriat yoludur doğru olanda budur.Bu kutlu yolu bize açacak olan da Çok Değerli Çok kıymetli İnsan üstü bir merhalede olan RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Onun dava arkadaşlarıdır.Buraya ayakları yere basmayan abuk subuk yorum yapanlarda sonunda görecekler ki Muzaffer olan biz olacağız.Yaşasın şeriat düzeni ve onu savunan mücahitler.Müahit olmak bir gururdur ve herkes mücahit olamaz.Bizler dünyasal işleri bıraktık şeriatın ışığını kendimize rehber kıldık.Gerisi yalan dolan,hile hurda,palavra.