SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Ziyaretçi

2013-07-11 13:55

Gece yarısı TMMOB için kanun çıkaranlar bizim hakkımızı vermemek için neler yapıyorlar bizimde hesap soracağımız günler gelecek.
ZEYBEK

#1252 Re: AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri

2013-07-12 10:16

#1250: AKP VE NURETTİN CANİKLİ - AKP + Nurettin Canikli=Haksızlık-Eşitsizlik-Kan Emicileri

Bence konuyu öylesine güzel özetlemişsiniz ki,yazılacak bir şey bırakmamışsınız.Bu gerici kan emici yarasalar başımızdan gitmeyene dek bizim yaşama sansımız yok.Firavun zihniyetlilerinin bir an önce bu iktidarı bırakıp gitmeleri gerekiyor.Bunun içinde demokratik tüm haklarımızı meydanlarda aramalıyız.Yoksa öyle baykuş gibi ağaçlara tünersek kimse gelip hakkımızı vermeyecek.ATATÜRK'ün nutku herkese ders olsun.Sevgilerle.

Ziyaretçi

2013-07-13 08:02

Mahkeme sonucu ne oldu bilgisi olan varmı

Ziyaretçi

2013-07-13 08:19

MAHKEMEDEN HALA BİR SONUÇ BEKLİYORUZ...AZ DA OLSA ELİ VİCDANINDA OLAN HAKİMLER VARDIR UMARIM...BEN ŞU AN DEĞİL AMA KASIM-ARALIK GİBİ ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...YANİ Bİ 4-5 AY DAHA BEKLEYECEZ ARKADAŞLAR YAPÇAK Bİ ŞEY YOK ŞU AN İÇİN !! ...:-(((

Ziyaretçi

#1255 Re:

2013-07-13 20:22

#1254: -

4-5 ay hiç bitmeyecekmi. Benimde 2.yılım doldu neyapcam bilmiyorum.

Ziyaretçi

2013-07-14 10:32

bekle kardeş bekle , girme ... onların istedikleri de tekrar girmemiz zaten ... ama bu yılın sonuna doğru af gelir gelmezse de ALLAH (C.C.) ta belalarını versin - şu mübarek ramazan günde oruçlu ağzımla küfür ettirdiler ya pess artık yeterrr!!!
Tuna

#1257 2 YILDIR BEKLİYORUM

2013-07-15 11:15

#1256: -

Tek dersten kaldım 2 yıldır bekliyorum inatla sınava girmeyeceğim diyorum ama nereye kadar. 3 Yıldır bir muhasebe bürosunda 600.TL. ye çalışıyorum.Piyasada iş yok ve benim gibi onlarca insan var yaşadığım şehirde.Ne yapacağımızı bilemiyoruz,sınavlara girmek için tüm maddiyatımızı bitirdik,şimdi sınav harç parası bulamıyorum,harç parasını bulsam Ankaraya nasıl geleceğim.Rezil rüsva oldum, bir tek ders için yapılan zulme bakar mısınız?İktidarın tüm milletvekillerine mektup yazdım 500-600 TL harcadım,keşke hiç mektup yazmayıp harç parası diye saklasaydım.Başbakana,bakanlara,cumhurbaşkanına,maliye bakanlığına,nurettin canikliye durumumuzla ilgili mektuplar yazdım,fakslar çektim ama hiç birinden bir dönüş alamadım.Bizi çileden çıkarmak istiyorlar,bunların hiçbiri müslüman değil.Anca kendi yandaşlarına yardım ediyorlar.Bende bu mübarek Ramazan ayında (Yüce Rabbim duysun) AKP ve bizi duymayan diğer yetkililerin Allah belasını versin diyorum.

Ziyaretçi

2013-07-16 14:01

ARKADAŞLAR BENCE GİRİN SINAVLARA. 2 YIL ÖNCEDE YOK ŞU ZAMAN ÇIKACAK YOK BU ZAMAN ÇIKACAK DEDİKODULARI VARDI. ALTI ÜSTÜ YOK. NE TÜRMOB DAN NEDE MALİYE BAKANLIĞINDAN FAYDA GELMEZ. BEN TEKRAR GİRİYORUM SINAVLARA. ZAMAN KAYBETMEYİN YAZIK...

Ziyaretçi

2013-07-16 14:48

İlkokul Mezunlarının Mali müşavir olduğu yerde bizlerin geçmiş olduğu derslere tekrar girmenin ne kadar zor olduğunu tahin edersiniz.

Ziyaretçi

2013-07-16 17:55

inanın çok zor ama siz yinede sınavlara girin arkadaşlar bende iki yıl bekledim ve tekrar giriyorum ne yapalım bizim kaderimizde 1 derstem 3 yıl kaybetmek varmış

Ziyaretçi

2013-07-16 20:13

aynen kardeşim aynen .. yapılcak bi şey yok !

Ziyaretçi

#1262 BİZLERİN EK SINAV HAKKINI ENGELLEYEN DOLMUŞÇULAR

2013-07-17 15:13

Türkiye'de iki meslek var ki; dünyada bir başka örneği yok. Bir dolmuşçuluk, bir de YMM'lik

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Dolmuşçuluğu bu halk zekasıyla yarattı ve yıllarca yaşattı, YMM'liği ise maliyenin merkezi denetim elemanı bürokratlar

Türkiye

Türkiye'de iki meslek var ki; dünyada bir başka örneği yok. Bir dolmuşçuluk, bir de YMM'lik

Hayrettin Ersoy - SMMM - Bursa

Türkiye'de iki meslek var ki; dünyada bir başka örneği yok. Bir dolmuşçuluk, bir de YMM'lik. Dolmuşçuluğu bu halk zekasıyla yarattı ve yıllarca yaşattı, YMM'liği ise maliyenin merkezi denetim elemanı bürokratları. Yıllarca sınavsız YMM olma hakkını kullandılar, nedendir bilinmez, tepkiler mi oldu nedir, kendilerine de sınav sorumluluğu getirdiler ama arada da özel sınavlarla kendilerine yine imtiyaz sağladılar.

23 yıldır, haksız, hukuksuz ama kanuni! bir şekilde bu işten nemalandılar, nemalanmaya devam ediyorlar. Türmob'un içinde ama Türmob'dan bağımsız ve ayrı mücadele ediyorlar, meslek için değil, kendi meslek gruplarının çıkarları için mücadele ediyorlar.

Bunun için var güçleriyle kamuya nüfuz etmeye ve ordaki etkilerini kullanmaya çalışıyorlar. Bir tek bu meslekte, bir asil-soylu sınıfı yaratıldı. Merkezi denetimden gelenler, meslekten YMM'ye geçişleri-geçenleri bile hor gördü. Yani yüzyıllar öncesine ait kast sınıfı bir meslekte yüzyıllar sonra yeniden yaratıldı, yaşatılıyor.

Türmob örgütlenmesinde de seçilme hakkı, dünyanın hiç bir yerinde, hiç bir zaman olmadığı biçimde ilkel bir biçimde düzenlendi. Yani YMM'lerin seçilme hakkı-şansı daha fazla. Kurul başkanları onlardan olmak zorunda. öyle ya, YMM olmayanların pek kafası çalışmaz, onların başlarında, hem de çoğunluk olarak YMM'ler olmalı.

HRK ve Etik Kurul'un başkanları YMM değil, ordaki durum da acilen düzeltilsin!! Bir takım kirli ayak oyunlarına alet olmayı reddettiğim için ben delege değilim, Türmob genel kurulunda olsam bile konuşma hakkım yok. Onun için burdan duyuruyorum.

Meslek sorunlar ve çözüm önerileri konusunda ise tüm meslektaşların görüşleri neredeyse bire bir aynıyken, bu bölünmeler gruplaşmaların bir anlamı yok, kişisel hırslara ve çıkarlara hizmet etmekten başka bir işlevi yok. Tek vücut olarak, bir tek meslektaşı dahi dışarda bırakmadan tek grup olarak mücadele etmeyen hiç bir oluşumun başarılı olma şansı yoktur. Mevcut örgüt yapısında sürdürülen hiç bir grup hareketi samimi değildir, dürüst değildir bana göre.

Ziyaretçi

2013-07-17 20:33

Arkadaşlar ben AHİME başvuru yapcam.ama tek başıma yapabilirmiyim.bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirmi. ben tekrar aynı sınavları veremem.en azından bu şekilde mücadele etmeyi düşünüyorum..

Ziyaretçi

2013-07-18 07:27

ahime başvuru yapabilmek Türkiyedeki hukuk yollarını tüketmek gerekiyor. bende düşünüyorum ama uzun zaman alacak.

Ziyaretçi

2013-07-19 18:54

ARKADAŞLAR bu hangi Danıştayda görülüyor bu dava. bilgisi olan varmı.

Ziyaretçi

2013-07-22 11:53

HERKES BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN ANLAŞILAN BİR UMUT YOK GİBİ
Mücahit

#1267 Akıllı olun !

2013-07-24 09:52

Bu sayfada Adalet ve Kalkınma partisine dil uzatanlar demedi demeyin dilinizi keserim.Siz kim oluyorsunuz da haddinizi aşıp oraya buraya saldırmaya çalışıyorsunuz.Ayaklar ne zamandan beri baş olmaya çalışıyor bu caiz mi?Buraya yazı yazarken daha terbiyeli olun,ben sizin seviyenize inemem haddinizi bilin.Önce konuşmalarınıza dikkat edin sonra adam olun sonra ne istiyorsanız onu dile getirin.Afra tafra atarak kendinizi kandırırsınız,Mali Müşavir olacağız diyorsunuz ama daha 7 kolay dersi veremiyorsunuz,ben olsam hiçbirinize bu belgeyi de vermem.Başarı-Ahlak-Zekilik-Adamlılık olmadan bu belgeyi kimse almaması lazım.Yorumları okuyunca bu meziyetlerin hiçbirisi sizde olmadığını anladım,hadi şimdi dağılın gidin.

Ziyaretçi

#1268 Re: Akıllı olun !

2013-07-24 10:44

#1267: Mücahit - Akıllı olun !

sen kim oluyorsunda gelip murdaki mağdur kişilere dil uzatıyorsun meziyet demişsin malesef o sendede yokmuş olsaydı bu insanların çektiği ızdıraba ortak olurdun arkadaşlar sizler boşverin böyle densizler arada bir çıkar canınızı sıkmayın mücadelenize devam edin hak mutlaka yerini bulacak ha bu dünyada olmazsa asıl önemli olan dünyada mutlaka baki olacaktır.

ziyaretçi

#1269 Re: Re: Akıllı olun !

2013-07-24 12:15

#1268: - Re: Akıllı olun ! 

ne mücadelesi ya.kimsenin mücadele ettiği yok.birileri gelip bizlerle dalga geçiyor başka birşey yok yani.mücahit denilen soytarıda akp yalakalığı yapıyor. bu millet hepten bozulmuş.akp lilere göre akp li olmayan herkes düşman.görünen köye de zaten kılavuz istenmez.Ne kadar kindar.nefret dolu insan varsa akp li olmuş.Mücahit denen vatandaş sen uzaydan mı geldin,hiç mi insanlık görmedin,seviyeden ve terbiyeden bahsediyorsun,sen ve senin gibiler o kadar çukursunuz ki kise sizin seviyenize inemez,hem korkaksınız hemde adam değilsiniz.

Ziyaretçi

2013-07-25 12:23

akp li mücahit yalakası. demedi deme. bulursam seni, değil dilini kesmek koparırım senin .... nı. bas git bi daha görmeyim seni burda.
Gerçekleri konuşan Adam.

#1271 İşinize Gelmiyorsa Terk edin gidinnn.

2013-07-25 12:38

#1269: ziyaretçi - Re: Re: Akıllı olun !

Siz kendinizi kanunlardan üstünmü görüyorsunuz?Bu ülkede adalet var kanun var,ali babanın çiftliğimi zannettiniz burayı.Öyle her isteyene herşey verilmiş olsa leyleklere ev yaptırmanız gerekirdi.AKP yi eleştirenler geçmişinize bakın o zaman göreceksiniz ki AKP eleştirilecek bir parti değil.AKP iktidara geldikten sonra ülke düzlüğe çıktı ekonomi düzeldi,İMF ye olan borcumuz bitti,ihracat patladı,iszizlik yok denecek kadar azaldı.İnsanlar evine ekmek götürmeye başladı,Dünyada itibarımız arttı,sözü dinlenmeyen bir ülke şimdi tüm dünyaya kafa tutar hale geldi.SMMM VE YMMM lere o kadar haklar tanındı ki hepsi birer bürokrat gibi itibar gördü.Nereye giderseniz gidin SMMM ler ve YMMM ler itibarlı sözü dinlenen ve ülkeye yön veren Meslek mensupları oldu.Eskiden evine ekmek götüremeyen Mali Müşavirler bu hükümet sayesinde ev araba yazlık almaya başladı.Her gün ülkeye şehit haberleri gelirken şimdi şehit haberleri gelmiyor.Bu ülke huzur ülkesi oldu her yıl ülkemize 20 milyon turist geliyor döviz bırakıyor.Hastanelerde yapılan devrimleri unutmayacağız,eskiden hastaneye gidemiyorduk ama şimdi istediğimiz hastaneye bedava gidiyoruz.İlaç paraları el yakarken şimdi bir kaç kuruş ödüyoruz.Belediyeler ekmek dağıtıyor,Ak parti herkese gıda yardımı yapıyor,yaşlılara para yardımı yapıyor,parası olmayanlara iş veriyor aş veriyor.AK parti hükümeti olmasaydı bu ülke bir günde batardı.Herkese özgürlük veren bu partiye nankörlük etmeyelim.Enflasyon bitti,eskiden her gün zam varken şimdi zam mı var?Ekmek 15 yıl önce 0,5 kuruştu şimdi ise 0,60 kuruş,15 yıl önce çayı 1.tl den alıyorduk şimdi 0,50 kuruşa.Daha ne yazayım bunları görün ama nankörlük etmeyin.Eskiden yürüyüş yasaktı bu hükümet 1 mayısı resmi tatil yaptı.Nevruz u resmi tatil yapıyor,herkese düşünce özgürlüğü var,konuşma serbestisi var.Bu hükümetten iyisi Şamda kayısı.Anlayana tabi ama yok anlamayacağız diyorsanız kapı orada çekin gidin.

Ziyaretçi

2013-07-25 14:04

kulağının tözünde milyonlarca müslümanın ölmesi yok olması için abd ye üsler açtın. satılmayan bir tek devlet kuruluşu kalmadı. peşkeş çekmediğiniz bir m2 yer, tek bir varlık kalmadı. bankalar cirit attı faiz altın çağını yaşadı. katrilyonları kendi memleketlerine aktardılar. kredisiz araba ev alan kaç kişi var. dış borç 8 katladı. enlasyon olmadı peki kredi/kredi kartları temerrüt faizleri %kaçbin katladı. asgari ücretle çalışanların hallerinden haberin varmı senin kaç aile dağıldı. yozlaşmalardan, sokaklardaki kepazeliklerden, haberin varmı senin gerçekleri konuşan adam. gavur düzenlerini güzelim vatanımıza entegre ettiniz. milleti yozlaştırıp gavurlaştırdınız. erbakan hocanın yanından kaçan, satıp yolda bırakan siz değilmiydiniz. bunları da konuş da adam olduğunu bilelim. sen kim oluyorsun? kimi kandırıyorsun? Geç bunları geeççç.

Bu gönderi yazan kişi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)

2013-07-25 14:19

GELİN KARDEŞ OLALIM SEVELİM SEVİLELİM

2013-07-25 23:00

sevgili arkadaşlar bu sayfa iyi niyetli vatanını canından aziz tutan ve bir konuda mağduriyeti olan insanlar tarafından kullanılan seviyeli bir sayfa olarak kalmalı lütfen siyasi görüşlerinizi başka sayfalarda paylaşın ve insanların kimliğine ve kişiliğine saygı duyun hiç kimse bu vatana gökten zembille inmedi biz birbirimizi sevmezsek saygı duymazsak kimse bizi sevmez en azından necip fazılın nazım hikmeti sevdiği ve saydığı kadar birbirimizi sevelim iyilik yap iyilik bul ramazanı şerifiniz kutlu olsun
HZ ALLAH BU MEMLEKETE HİZMET EDEN BÜTÜN DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN RAZI OLSUN ALLAH CANLARINA SAĞLIK VERSİN EBEDİYETE İNTİKAL EDENLERİN MAKAMLARI CENNET OLSUN BAŞTA KEMAL ATATÜRK; ÜN
SAYGILARIMLA
Gerçekleri Yazan Adam

#1275 Re:

2013-07-26 07:28

#1272: -

Sen mozambikten bahsediyorsun anlaşılan.Yorumunu okuyunca sanki türkiyede değilde Afrika kabile ülkelerinde yaşıyormuşuz gibi geldi.Bu ülkede kimsenin borcu harcı yok niye uyduruyorsun.AKP geldiğinden beri herkes huzurlu mutlu,herkes kardeş herkes birbirine saygılı.Dünyada böyle özgür bir ülke var mı?Herkesin altında araba evinde eksiği olan var mı?Hiçkimse kimsenin inancına görüşüne karışmıyor,eli dar olanlara merhamet elleri uzatılıyor.Sigortası olmayanların sigortası cüzi mirtarda yatırılıp tedavi edilebiliyor.Bu meslek itibarsız meslekti şimdi Maliyede ki müdürler bizi görünce ayağa kalkıyor.Meslek mensuplarının tüm sıkıntıları kaldırıldı,herkes işine özgürce gidiyor ve cebi para doluyor.Bu rahatlığı sağlayan Maliye bakanımız ve AK parti yöneticilerimize teşekkür etmemiz gerekir.Ekonomide tüm dünyayı solladık,kimseye borcumuz kalmadı bunu niye yazmıyorsunuz.Koca Amerika bile her işini bize danışıyor,başbakanımız Amerikaya gidince gördünüz nasıl karşılandığını,obama bile Başbakanımızın önünde ceketini ilikliyor bu yetmiyor mu?Eskiden camilere girmek bile yasaktı şimdi herkes istediği yere gidip istediği ibadeti yapıyor.Daha ne yapılsın anlamıyorum ki,Ak parti kardeşliği,paylaşımcılığı getirdi,eskiden bunlar varmıydı,ekmek için bile sıraya gidmiyormuyduk.1 kilo şeker için haftalarca beklediğimiz kuyrukları unuttunuz galiba.Allah o günleri göstermesin,AK parti adı üstünde nurlu bir partidir nankörlük yapmayalım lütfen.Derslerinde başarılı olamayanlar şunu düşünsün biz nerede hata yaptık,bende 7 derse girdim ve hepsini tek seferde verdim,bu kadar basit bir sınav varken çalışın ve 7 kolay dersi verin.Yarın geç olabilir bu sınavları kaldırabilirler elinizi çabuk tutun ve verin 7 dersi işinize gücünüze bakın.