SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Gerçekleri Yazan Adam

/ #1275 Re:

2013-07-26 07:28

#1272: -

Sen mozambikten bahsediyorsun anlaşılan.Yorumunu okuyunca sanki türkiyede değilde Afrika kabile ülkelerinde yaşıyormuşuz gibi geldi.Bu ülkede kimsenin borcu harcı yok niye uyduruyorsun.AKP geldiğinden beri herkes huzurlu mutlu,herkes kardeş herkes birbirine saygılı.Dünyada böyle özgür bir ülke var mı?Herkesin altında araba evinde eksiği olan var mı?Hiçkimse kimsenin inancına görüşüne karışmıyor,eli dar olanlara merhamet elleri uzatılıyor.Sigortası olmayanların sigortası cüzi mirtarda yatırılıp tedavi edilebiliyor.Bu meslek itibarsız meslekti şimdi Maliyede ki müdürler bizi görünce ayağa kalkıyor.Meslek mensuplarının tüm sıkıntıları kaldırıldı,herkes işine özgürce gidiyor ve cebi para doluyor.Bu rahatlığı sağlayan Maliye bakanımız ve AK parti yöneticilerimize teşekkür etmemiz gerekir.Ekonomide tüm dünyayı solladık,kimseye borcumuz kalmadı bunu niye yazmıyorsunuz.Koca Amerika bile her işini bize danışıyor,başbakanımız Amerikaya gidince gördünüz nasıl karşılandığını,obama bile Başbakanımızın önünde ceketini ilikliyor bu yetmiyor mu?Eskiden camilere girmek bile yasaktı şimdi herkes istediği yere gidip istediği ibadeti yapıyor.Daha ne yapılsın anlamıyorum ki,Ak parti kardeşliği,paylaşımcılığı getirdi,eskiden bunlar varmıydı,ekmek için bile sıraya gidmiyormuyduk.1 kilo şeker için haftalarca beklediğimiz kuyrukları unuttunuz galiba.Allah o günleri göstermesin,AK parti adı üstünde nurlu bir partidir nankörlük yapmayalım lütfen.Derslerinde başarılı olamayanlar şunu düşünsün biz nerede hata yaptık,bende 7 derse girdim ve hepsini tek seferde verdim,bu kadar basit bir sınav varken çalışın ve 7 kolay dersi verin.Yarın geç olabilir bu sınavları kaldırabilirler elinizi çabuk tutun ve verin 7 dersi işinize gücünüze bakın.