SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

m.s

#597 staj için

2012-11-22 21:11

Bence smmm sınav hakkı tekrarlanmamak üzere 20 hak olsun. ve bu hak 35 seneye yayılsın kazanmayanlar mesleğe kabul edilmesin. Çünkü meslek kafası çalışmayan ...laklarla dolu olmasın.Mali möüşavirlik üniversitesi açılsın.avukat mali müşavirle statü olarak eşit sayılsın.mali müşavir kimliği vergi dairesinde dosya inceleme ve iade mahsup vs de bir anahtar olsun. meslek seçkin olması için açık öğretim fakültesi 1 yıl olsun.meslek kabul edilebilir ve saygın olması için 35 sene hak verilsin.Maliye bakanlığı yetkillilerine bizimle uğraştıkları için beddua edilsin.Türmob yetkililerine bir şey denmesin onları allaha havale edilsin.Saygılarımla..Muhtar sebi.

Yanıtlar

Ziyaretçi

#598 Re: staj için

2012-11-22 22:49:05

#597: m.s - staj için

İlk girişimde 12 günlük bir çalışma ile 6 ders geçtim. Kaldığım tek dersin 2 sınavına girebildim. Kaldığım not 40. Herkesin imkan ve özel koşullarının aynı olmadığını dikkate alman gerekir yorum yaparken...Bu forumu takip edip yukarıdaki saçma yorumu yapabiliyosan eminim aynı durumda olsaydın tek ders hakkının verilmesi için yetkililerin kapısında yatar kalkardın muhtar sarı çizmeli mehmet aga...