SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Ziyaretçi

2012-11-20 17:28

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun hepinize başarılar diliyorum inşallah başarılacak bu iş
ama bu iş olursa evrim hanımdan dileğim bu ezilmiş insanları bir araya toplayacak bir formül geliştirsin eğer mümkünse. kendisine çok teşekkür ediyorum hepinize saygılarımı sunuyorum
BATMAZ

#577 YILMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM!!!

2012-11-20 18:07

BU PLATFORMDAKİ TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA İKİ KİŞİYE ÖZELLİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.EVRİM HANIM VE SMMM @smmm_stajerleri ADRESLİ ARKADAŞIMIZ,BİZLERİ UTANDIRACAK DERECEDE MÜCADELE EDİYORLAR.LÜTFEN HERKES BU OLAYIN BİR TARAFINDAN TUTMAYA DEVAM ETSİN.SONUNA KADAR MÜCADELE EDEN KAZANIR.BİZLER KAZANMAYA MECBURUZ ÇÜNKÜ HERKES BİLİYOR Kİ BU UYGULAMA HAKSIZ,HUKUKİ DEĞİL VE RESMEN BİR ZULÜMDÜR.TWİTLEMEYE-EMAİL ATMAYA-MEKTUPLAR YAZMAYA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ TA Kİ SAĞIR OLAN KULAKLAR TEKRAR DUYMAYA BAŞLAYINCAYA KADAR.TAŞLAŞMIŞ,DUYGUSUZLAŞMIŞ YÜREKLER UMARIM BİZİM BU ÇEKMİŞ OLDUĞUMUZ ZULÜMÜ HİSSEDER VE KALPLERİ NASIRLAŞMAKTAN KURTULUR.KİMLERE AF ÇIKMAMIŞ Kİ BU ÜLKEDE,YÜZ KIZARTICI SUÇTAN İÇERİYE GİRENLER BİLE BU MEMLEKETTE AFFA UĞRAMIŞ.BİZLER NAMUSUYLA ÇALIŞAN BU ÜLKEYE HİZMET EDEN MESLEK MENSUPLARIYIZ,HERKESE VE HER KURUMA AF ÇIKMIŞKEN BİZLERE AF ÇIKMAMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR.ORTADA BİR İYİ NİYET VARSA,BUNUN YETKİLİLER TARAFINDAN GÖSTERİLMESİ GEREKİYOR.HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMLA..
EVRİM

#578 ARKADAŞLAR

2012-11-20 19:00

Akif Hamza Çebi ile irtibattayız ve dilekçemiz kendilerine ulaştırıldı..Bununla ilgili sorgulamaların yapılması gerekmekte.

Ziyaretçi

#579 Devam edelim

2012-11-20 22:26

Arkadaşlar lütfen aynı hızla devam edelim. Hakkımızı alana kadar hız kesmeyelim. Öyle ya da böyle, adalet birgün mutlaka yerini bulacaktır. Bununla birlikte gelecekte başkalarının da aynı haksızlıklara maruz kalmaması için verilen sorumlu mücadele de takdire değerdir. Yasama, yürütme, yargı, medya, Türmob ve Maliye Bakanlığı'ndan sesimizi duyarak sorumluluk gösteren herkese çok teşekkürler.

Ziyaretçi

2012-11-21 10:02

arkadaşlar emeği gecenlere teşekür ediyorum daha önce bülent arınçla görüşmüştüm ve kendisine rapor verdim şimdide numan kurtulmuşa o raporda göndereceğim arkadaşlar numan kurtulmuş yeni akp katıldı başbakanla arası çok iyi hep beraber numan kurtulmuşa yüklenelim numan k. başbakana bunu iletirse kesin kabul görür çünkü numan k. başbakanda ilk isteği olmuş olacak ve başbakanda numan k. ilk olayda kesinlikle geri çevirmez haydi hepberaber imza kampanyasının çıktısını alın kendinizde durumumuzu belirten bir rapor yazın numan kurtulmuş adına ankara akp genel merkezine gönderin zafer bizim olacak buna inanın birde antalyadaki senpozyuma mutlaka birileri katılsın bu çok önemli antalya bölgesinde olan üşenmesin imza çıktısınıda ordaki yetkililere iletsinler

Ziyaretçi

#581 Konu

2012-11-21 10:42

Arkadaşlar 26 Kasımda ACİL TÜRMOB Başkanlar Toplantısı var bilginize.

Ziyaretçi

#582 Re: Konu

2012-11-21 13:21

Ziyaretçi

2012-11-21 13:22

bu toplantının gündemi ne acaba ?
BATMAZ

#584 NURETTİN CANİKLİ

2012-11-21 14:44

EVRİM HANIM BU GÜN NURETTİN CANİKLİYE İLETİLMEK ÜZERE İMZA DİLEKÇESİNİ YETKİLİLERE BIRAKMIŞTIR.
NURETTİN CANİKLİNİN BAŞBAKANLA YURTDIŞINA ÇIKMASI SEBEBİYLE DİLEKÇE ELDEN VERİLEMEMİŞTİR.AYRICA EVRİM HANIM YARIN ANTALYADA OLACAK BU İMZA DİLEKÇELERİNİ DE GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞINA ELDEN VERECEK.EVRİM HANIM'I BU MÜCADELEDE YALNIZ BIRAKMAYALIM LÜTFEN.HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM ETSİN,BİR BİLGİ EDİNİLDİĞİ ZAMAN BU PLATFORMDA PAYLAŞILSIN.HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
yiğit

2012-11-21 15:14

sevgili arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum
ama bu imza kampanyasındaki bir eksikliği de belirtmek isterim daha doğrusu üzüntümü

bu imza kampanyasına imza atanlardan hizç bir tanesi smmm oda başkanlarına ait değil ben mi yanlış okuyorum bilmiyorum ve ben bu imza kampanyasına imza atmayan smmm oda başkanlarını imza atmaya devet ediyorum
ya bu iş için kahramanca mücadele veren yücel akdemir yanlış yolda yada sayın smmm oda başkanlarımız daha neyi bekliyorlar ünvanlarını kullanıp su imza kampanyasına imza atsalar belki imza kampanyasının hızı artar
çaresizlik içinde kendime göre bir yorum yaptım sasgılarımla
BATMAZ

#586 YİĞİT 585

2012-11-22 10:22

KESİNLİKLE HAKLISIN AMA ŞU DA VAR,BİZİM ODALAR YA DA TÜRMOB BU GÜNE KADAR ÜYELERİ İÇİN NE YAPTI Kİ.ODALAR AİDAT ALMA HARİCİNDE NE İŞ YAPIYORLAR BİLEN VAR MI?ARADA SIRADA BİR KONUŞMACI AĞIRLARLAR VE ÜYELERİNİ DAVET EDERLER.TÜRMOB NE YAPAR BİLEN VAR MI?BEN DAHA ÖNCE DE YAZDIM SİMİTÇİLER DERNEĞİ BİLE KENDİ ÜYELERİNİ KORUMAK VE KOLLAMAK İÇİN KENDİLERİNİ SEFERBER EDERLER.BAROLAR ÖYLE,ECZACILAR ODASI,DOKTORLAR VB..BİZİM ODALAR VE BİRLİK KENDİ ÜYELERİNİN MAĞDURİYETLERİNİ GİDERMEK İÇİN TÜM ODA BAŞKANLARINI ANKARAYA ÇAĞIRIP BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMESİ GEREKİRDİ AMA TISSS YOK.DİĞER MESLEK MENSUPLARININ ODA BAŞKANLARI YADA BİRLİK BAŞKANLARI HEMEN HEMEN HER GÜN YA TELEVİZYONA ÇIKIYORLAR YA DA GAZETELERDE BOY GÖSTERİYORLAR.
BİZ SMMM LERİ KİMSE BİR TARAFINA TAKMIYOR,BUNUN MÜSEBBİPLERİ ŞU AN Kİ ODA BAŞKANLARI.HANGİ BİR ODA BAŞKANI BU KONUDA BİRİNİZİ ARADI VE DERDİNİZİ SORDU?BUNUNLA İLGİLİ NE YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE KISA ZAMAN İÇİNDE NELER YAPABİLİRİZ'İ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
BATMAZ

#587 ANTALYA

2012-11-22 10:26

EVRİM HANIM BU GÜN İTİBARİYLE ANTALYADA DIR.DEĞERLİ ARKADAŞIMIZ EVRİM HANIM BU GÜN SEMPOZYUM YAPILAN OTELE GİDECEK,GELİRLER İDARESİ BAŞKANI VE YARDIMCILARIYLA GÖRÜŞECEK.BU KONUDA KENDİSİNE YARDIM EDEN YÜCEL AKDEMİR BEY'E TEŞEKKÜR EDİYORUM.
UMARIM BU MÜCEDELEDEN BİR SES ÇIKAR VE AYRICA 2-3 GÜNDÜR BİR ORAYA BİR BURAYA KOŞTURAN EVRİM HANIM HAVA DEĞİŞİMİ NEDENİYLE HASTA OLMAZ.KENDİSİNE DE AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA..

Ziyaretçi

2012-11-22 13:44

Neden bu tür çapraz bürokratik ilişkilerin ortasında sıkışmak zorunda kalınıyor...? Akıl, mantık, adalet neyi gerektiriyorsa o yapılması gerekirken, birşeyler başarmak isteyen insanların önünen neden engeller konuyor...? Geçilen derslerden neden tekrar sınava tabi tutulmak, üstüne bir de 2 sene beklemek nedenmiş...? Gereken neyse lütfen biran önce yapılsın artık, ki insanlar enerjilerini daha verimli alanlara aktarabilsinler.
BATMAZ

#589 FİKRİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM

2012-11-22 14:40

#588: -

FİKRİNİZ VARSA PAYLAŞIN,SİZİN YUKARIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ PROBLEMLERİ ZATEN BİLİYORUZ VE ÇIKAR YOL ARIYORUZ.

Ziyaretçi

2012-11-22 15:09

arkadaşlar neden şöyle neden böyle gibi fikirlerimiz gerçekten bizleri biraz daha yıpratıyor, ki bunları konuşmaktan yorulduk bunlardan ziyade yapabileceklerimiz hakkında fikir yürütmeye çalışalım. daha çok yol katedeceğimiz kanaatindeyim

Ziyaretçi

2012-11-22 16:55

arkadaşlar bir önerim var. 26 kasımdaki başkanlar kurulu toplantısından önce yücel bey inde görüşleri alınarak durumumuzu en iyi şekilde açıklayan ve haklı taleplerimizi ortaya koymak adına, tahminimce %90 ın üzerinde bir katılımın olacağı bu toplantıda tüm oda başkanlarımızın da dilekçe altına kendi isim soyisim ve ünvanlarının yer alacağı bir listenin imzalattırılarak ilgili makam ve mercilere sunulması noktasında bir çalışma yapabilirmiyiz? lütfen bu konudaki fikirlerimizi önderlerimize sunalım.
BATMAZ

#592 SEMPOZYUM

2012-11-22 17:10

AZ ÖNCE EVRİM HANIM SEMPOZYUMDAN ÇIKTI,GELİRLER İDARESİ BAŞKAN YARDIMCISI VE BU KONUYLA BİZZAT İLGİLENEN FARUK BEYLE GÖRÜŞTÜ.GÖRÜŞMENİN GAYET SAMİMİ BİR ORTAMDA GEÇTİĞİNİ EVRİM HANIM BELİRTTİ.FARUK BEK AYRICA KONUYU HER GÜN KENDİNE ATILAN EMAİLLERDEN DE BİLDİĞİNİ VE EVRİM HANIMI GÖRÜNCE DE OLAYIN CİDDİYETİNİ ANLADIĞINI EVRİM HANIMA SÖYLEMİŞTİR.EVRİM HANIMIN İZLENİMLERİNİ SORDUM,KENDİSİ ÇOK HEYECANLI VE SEVİNÇLİYDİ VE UMUTLUYDU,AÇIKÇASI BENDE ŞU AN ÇOK UMUTLUYUM.ŞU AN BİZİM BU MAĞDURİYETİMİZİ DUYMAYAN KALMAMIŞ,AYRICA O TOPLANTIDA BULUNAN YMMM LERDE EVRİM HANIMIN YANINA GİTMİŞ VE SOHBET ETMİŞLER,ÇOK İYİ BİR SÖZCÜ SEÇTİĞİMİZİ SÖYLEMİŞLER.BENDE KATILIYORUM ÇOK İYİ BİR SÖZCÜ VE MÜCADELE İNSANI SÖZÜNE.UMARIM ÇOK YAKINDA BU KARAR ÇIKAR VE MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLİR.SON OLARAK ŞUNU SÖYLEYEYİM,BU YASA ÇIKANA KADAR MÜCADELEMİZİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRELİM,UNUTTURMAYALIM.EVRİM HANIMA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
yiğit

2012-11-22 17:14

SENİ SEVİYOR VE GÜVENİYORUZ EVRİM HANIM TEŞEKKÜRLER
26 KASIM ACİL BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISININ GÖRÜŞMESİNDEN BİRİDE YÖNETMELİK TASLAĞI ARKADAŞLAR
İSSMMMO ODASININ SAYFASINDA BAKABİLİRSİNİZ SAYGILARIMLA
BATMAZ

#594 591

2012-11-22 17:18

#591: -

YANİ OLABİLİR AMA ŞU AN TÜM İNİSİYATİF GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞININ ELİNDE.BİZ GEREKEN YERLERE SESİMİZİ DUYURDUK VE DUYURMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.TÜRMOB ZATEN KONUYU MAHKEMEYE TAŞIMIŞ,EE BİZDE ZATEN HEMEN HEMEN HER GÜN EMAİL,FAKS VE TWİTLE HERKESE BU MAĞDURİYETİMİZİ ANLATIYORUZ.BİRDE ŞU VAR ODA BAŞKANLARI BU DİLEKÇEYE İMZA ATAR MI?ATSA BİLE BUNUN ORGANİZASYONU TÜRMOBUN TASARRUFUNDA DİYE BİLİYORUM.ASLINDA GÜZEL BİR FİKİR,BU FİKİR TARTIŞILABİLİR,YÜCEL BEY ARANIP BU TALEP DİLE GETİRİLEBİLİR AMA ETKİSİ NE OLUR ONU BİLEMİYORUM.SAYGILAR...

Ziyaretçi

#595 Re: 591

2012-11-22 18:34

#594: BATMAZ - 591

Katılıyorum, bu konuda Yücel beyin de fikri alınmalı...

Ziyaretçi

#596 Re: Re: 591

2012-11-22 18:36

#595: - Re: 591

İlaveten Evrim hanımın masraflarını da ortaklaşa karşılamalıyız...E-mail, tweet ve diğer girişimlere aynen devam edelim...

m.s

#597 staj için

2012-11-22 21:11

Bence smmm sınav hakkı tekrarlanmamak üzere 20 hak olsun. ve bu hak 35 seneye yayılsın kazanmayanlar mesleğe kabul edilmesin. Çünkü meslek kafası çalışmayan ...laklarla dolu olmasın.Mali möüşavirlik üniversitesi açılsın.avukat mali müşavirle statü olarak eşit sayılsın.mali müşavir kimliği vergi dairesinde dosya inceleme ve iade mahsup vs de bir anahtar olsun. meslek seçkin olması için açık öğretim fakültesi 1 yıl olsun.meslek kabul edilebilir ve saygın olması için 35 sene hak verilsin.Maliye bakanlığı yetkillilerine bizimle uğraştıkları için beddua edilsin.Türmob yetkililerine bir şey denmesin onları allaha havale edilsin.Saygılarımla..Muhtar sebi.

Ziyaretçi

#598 Re: staj için

2012-11-22 22:49

#597: m.s - staj için

İlk girişimde 12 günlük bir çalışma ile 6 ders geçtim. Kaldığım tek dersin 2 sınavına girebildim. Kaldığım not 40. Herkesin imkan ve özel koşullarının aynı olmadığını dikkate alman gerekir yorum yaparken...Bu forumu takip edip yukarıdaki saçma yorumu yapabiliyosan eminim aynı durumda olsaydın tek ders hakkının verilmesi için yetkililerin kapısında yatar kalkardın muhtar sarı çizmeli mehmet aga...

Ziyaretçi

#599 Konu

2012-11-23 12:07

ARKADAŞLAR BŞARACAĞIZ BU İŞİ ÇÖZMEK İÇİN AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANIDA MESLEK MENSUBU TANIYAN VARSA ONUNLADA İRTİBATA GEÇERSE İYİ OLUR
koçyiğit

#600 Smmm sınav yönetmeliği

2012-11-23 14:06

Arkadaşlar Ak parti İl başkanlığında tanıdığım var kiminle görüşmek istiyorsanız yardımcı olabilirim. mail adresin ahmetkocyigit58@hotmail.com