SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
BATMAZ |
#676 EK SINAV HAKKI2012-12-07 10:37#673: ADALET - Re: EK SINAV HAKKI Sayın Ahmet DİNÇER,BİMER'den buna benzer bir çok email aldım.Kısaca şunu demek istiyorlar;Talebinizi ilgili kuruma ilettik,ilgili kurumda,başka bir ilgili kuruma isteğinizi iletti,sonucu da resmi gazete de görürsünüz.Gelir İdaresi Başkanlığı topu TÜRMOB'a atıyor,daha doğrusu tüm kurumlar Adres olarak TÜRMOB'u gösteriyorlar.TÜRMOB daha ne yapsın konuyu mahkemeye taşıdı,biz mahmeke sonucunu beklerken,BİMER'den istek bölümünden her kuruma AF konusunu içeren dilekçeler göndermeye devam edeceğiz,sadece BİMER'e mi?Hayır herkese email-faks-twit atmaya devam edeceğiz.Sevgi ve Saygılarımla. |
Ziyaretçi |
#6772012-12-07 11:31ahmet bey yanlış anlamadıysam bu yazı size türmobdan gelmiş öylemi eğer öyleyse yazı çok açık Önerinizi de içeren değişik yönetmelikler, TÜRMOB Genel Kurulu’nda kabul edilmiş ve uygulamaya alınabilmesi için ilgili bakanlığa gönderilmiştir Yönetmelikler Resmi Gazete’de yayımlandığında uygulamaya alınacaktır diyor acaba türmobda bizim bilmediğimiz bir gelişmemi öbür taraftan sizde bakarsanız türmobun sayfasında yönetmelik 5 madde olarak resmi gazeteye gönderilmiş ama bizi ilgilendiren madde yok bu ne lahana bu ne perhiz. |
Ziyaretçi |
#6782012-12-07 12:15banada daha önce bakanlıkta cevap geldi ilgili bakanlığın ve türmobun anlaşmazlık içinde olduğunu yazmışlardı durum olumlu olacak gibi |
Bu gönderi yazan kişi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2012-12-07 14:05- Date of removal: 2012-12-07
- Kaldırma nedeni:
Sinem |
#680 Re: Re: İSİM YAZMA CESARETİNDE BULUNUN2012-12-07 15:47#664: - Re: İSİM YAZMA CESARETİNDE BULUNUN bende sayın batmazı haklı buluyorum ve çabası yüzünden kutluyorum kendisini.nezaketimiz nereye kadar devam edecek bence artık birşey yapmanın tam zamanı.gelirler idaresinin önünde gerekirse çadır kuralım ama birşey yapalım artık. |
EVRİM |
#681 ARKADAŞLAR2012-12-07 16:32BİRAZ KATILIM GEREKİYOR.BİRAZ GÜÇ BİRLİĞİ.BU GÜNLER,OLUŞTURDUĞUMUZ BU DİLEKÇENİN OLUMLU ETKİSİ İLE İLGİLİ SON ŞANSIMIZ OLABİLİR..BU TAMAMEN BİR EKİP İŞİ VE BİZLER BUNU AŞABİLECEK DONANIMDA GÜÇLÜ İNSANLARIZ..GEREK ANKARA'YA GEREKSE ANTALYA'YA GİDİLİP O İLGİLİ KİŞİLERLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE NEYİ ANLADIM VE NE SADECE BANA UMUT OLMAYA YETTİ BİLİYOR MUSUNUZ..BİZİ GERÇEKTEN ÖNEMSİYORLAR VE KONUNUN NE KADAR HASSAS BİR NOKTADA OLDUĞUNUN GEREK SİYASİLER GEREKSE GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YÖNETİMİ DAHİL OLMAK ÜZERE HERKES FARKINDA..YAPTIRIM GÜCÜMÜZ BİZLERİN ISRARI ISRARI ISRARI..İNANIN YAPILAMAYACAK HİÇ BİR ŞEY YOK ÇÜNKÜ BU DURUMA KARŞI ÇIKANLAR DA BUNDAN YANA OLANLAR DA HEPSİNİ BİR KENARA BIRAKIN HEPSİ BİZDEN YANA..SINAV SİSTEMİMİZDEKİ AKSAKLIĞIN FARKINDALAR VE GÜNDEM YARATMAMIZ İÇİN BEKLİYORLAR.İTME GÜCÜ DE DİYEBİLİRİZ.İNANIN KİMSE BİZİM İÇİN ALIN BU DA SİZİN OLSUN BUNU DA SİZ HAK ETTİNİZ DEMEYECEK.TA Kİ BİZLER HAKLARIMIZI SAYGIN VE DOĞRU YOLDAN TALEP ETMEYE BAŞLAYINCAYA KADAR.BU İTİCİ POZİTİF GÜCÜ OLUŞTURABİLECEK ARKADAŞLARIM YANİ SİZLER BU YAZILARI HER GÜN TAKİP EDEN ARKADAŞLARIMA DİYORUM Kİ LÜTFEN EL BİRLİĞİ YAPALIM.NE GEREKİYORSA ELİMİZDEN NE GELİYORSA İMKANLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE YAPMAYA ÇALIŞALIM.BU TELEFON AÇMAK OLABİLİR,BİR BAŞKA MESLEK MENSUBU İLE GÖRÜŞEREK OLABİLİR,SÖZÜ GEÇEN BİR TANIDIĞIMIZIN DUYMASINI SAĞLAYARAK OLABİLİR,YAZILI VE GÖRSEL BASIN ARAÇLARI İLE OLABİLİR,..VB BENİM AKLIMA GELMEYEN HER ŞEY İLE YAPILABİLİR.YETER Kİ İSTEKLİ OLALIM.GÜÇLÜ VE KARARLI OLALIM KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK ARKADAŞLAR.. |
yiğit |
#6822012-12-07 18:36SAYIN EVRİM HANIM GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ ÇABA İÇİN SİZE MÜTEŞEKKİRİM.ve burda yazan bütün arkadaşlarıda aynı duygularla selamlıyorum. SİZDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM YUKARIDAKİ YAZIDAN ÇIKARMAMIZ KEREKEN SONUÇ ŞUMU MALİYE BAKANLIĞI YETKİLİLERİ BİZİ ÖNEMSİYORLAR ÖNCEDEN BUNU REDDETMİŞLERDİ AMA ŞİMDİ KABUL ETMEK İSTİYORLAR BİRAZ SABREDİN YETKİLİLER GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYORLAR ANLAŞMAYA VARDIKLARI ANDA BU EK SINAV HAKKINI VERECEKLER DEMEK Mİ İSTİYORSUNUZ NE OLUR YAKIN GÖZLEMLERİNİZİ BİRAZ AÇARMISINIZ SAYGILARIMLA |
Ziyaretçi |
#6832012-12-07 19:47SAYIN ARKADAŞLAR AŞAĞIDA YAZACAĞIM KONUYA BİR BAKIN BİLGİSİ OLAN VARSA AÇIKLASIN BEN DUNU STAJYER SORUNLARI SİTESİNDEN ALDIM VE 5 EYLÜLDE ONAYA GÖNDERİLEN YÖNETMELİĞİN İÇİNDE OLDUĞU SÖYLENİYOR SİZ NE DERSİNİZ OLABİLİRMİ BÖYLE BİRŞEY doneri Nickli Üyeden Alıntı Madde 15 - Sınavlar; Meslek gruplarına göre değişen sınav konularında yapılır. Buna göre; a) Serbest muhasebeci mali müşavirlik; 1) Muhasebe ve İstatistik, (Ticari Muhasebe ve Bilanço, Banka ve Sigorta Muhasebesi, Maliyet Muhasebesi, Şirketler Muhasebesi, Mali Tablolar Analizi, Genel İstatistik) 2) Genel Hukuk, (Borçlar Kanunu, Ticaret Kanunu, İcra-İflas Kanunu, Bankalar Kanunu) 3) Vergi Hukuku, (Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi, Vergi Usul Kanunu, Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun) 4) Dış Ticaret ve Kambiyo Mevzuatı, 5) Sosyal Güvenlik Hukuku, (Sosyal Sigortalar Kanunu, Bağ-Kur Kanunu, Emekli Sandığı Kanunu) 6) Denetim ve Raporlama yeni yönetmelikte sınavla ilgili olan kısım mı bu ? Ben maliyet muhasebesinden kaldım, önceden maliyet muhasebesi tek ders iken şimdi muhasebe ve istatistik ile birleşmiş, yönetmelik kabul edilirse ben daha önce geçmiş olduğum finansal muhasebe, finansal tablo analiz konuları ile birlikte maliyet muhasebesinde de mi sorum olacağım Paylaş |
Malimüşavir Adayları Dilekçe sahibi |
#684 Re:2012-12-07 21:26o forum sitesine ben de üyeyim.paylaştıgınız şeyi orda da görmüştüm. doneri adlı üyeye de yazdım o siteden.yayınladıgı bu yönetmelik zaten cok cok eski yönetmelik. kendisi de zaten yaptıgı hatanın farkına vardı ve sonraki forum mesajlarında bunu dikkate almayın diye yazdı.yukarıda yazan sınav konularına bir bakarsanız ne kadar eski oldugu zaten anlaşılıyor. onaylanan yönetmelikler arasında bizim sınav yönetmeliğimiz yok arkadaşlar.. kafanız karışmasın.. |
2012-12-07 21:46- Date of removal: 2012-12-07
- Kaldırma nedeni:
BATMAZ |
#688 NET BİR HABER YOK2012-12-10 11:31AZ ÖNCE GELİRLER İDARESİNDEN İLYAS BEYLE GÖRÜŞTÜM,KONUNUN TÜRBOB VE BAKANLIKTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.BEN,DİLEKÇE VERMİŞTİK ONUN SONUCU NE OLDU DİYE SORDUM,ONADA YAZILI BİR CEVAP VERİLECEĞİNİ AMA HENÜZ CEVAP YAZILMADIĞINI VE SONUCUNUN NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.KISACASI GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞI BU KONUNUN TÜRMOB VE MALİYE BAKANLIĞI ARASINDA OLDUĞUNU KENDİLERİNİN BU KONUDA BİR TASARRUFLARININ OLMADIĞINI BELİRTTİ.BEN İLYAS BEYDEN DÜŞÜNCELERİNİ DE SORDUM,BU AF KONUSU NE OLUR TAHMİNLERİNİ SORDUM AMA DİREK BİR CEVAP VERMEDİ,BİLMİYORUM BU KONUYU TÜRMOBLA GÖRÜŞÜN DEMEKLE YETİNDİ.BENİM ANLADIĞIM ŞU,GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞI VE MALİYE BAKANLIĞI BU AF SINAVLARI KONUSUNA HALA SICAK BAKMIYOR,DEMEKKİ ŞU ANDA BİZLER GEREKLİ BASKIYI UYGULAYAMADIK,YETERİNCE KAMUOYU YARATAMADIK.BUNDAN SONRA NE YAPABİLİRİZ'İ BİRLİKTE TARTIŞIP BİR KARAR VERMELİYİZ.BU KONUDA DÜŞÜNCESİ VE EYLEM PLANI OLAN VARSA BU PLATFORMDA TARTIŞALIM.SAYGILARIMLA.. |
Ziyaretçi |
#6892012-12-10 16:45arkadaşlar imza için biraz daha gayret 1000 e çok az kaldı. lütfen duyarlılığımızı yitirmeyelim. |
BİLGEHAN TAMYÜREK İSTANBUL |
#690 Re: NET BİR HABER YOK2012-12-10 16:50#688: BATMAZ - NET BİR HABER YOK BATMAZ ARKADAŞIMA KATILIYORUM, İLGİLİ KURUMLAR KONUNUN ÇÖZÜMÜNDEN İSRARLA KAÇINMAKTALAR... ARTIK DAHA ETKİN BİR EYLEM PLANI HAZIRLAMAK ZORUNDAYIZ ..... ALLAH AŞKINA YETKİLİ VE ETKİN KİŞİLER ARTIK ŞU KONUYU HALLETSELER DE DERİN BİR NEFES ALSAK.... |
Ziyaretçi |
#691 Konu2012-12-10 17:23Arkadaşlar Bedelli askerlik için yeni bir af geliyor ama bizim sorunumuzla ilgilenen yok. |
BATMAZ |
#692 1.000 DEĞİL 10.000 OLSA NE FARK EDER.2012-12-10 17:53BENİ BAZI KİŞİLER YANLIŞ ANLIYOR YA DA BİLEREK YAZDIKLARIMI ÇARPITMAYA ÇALIŞIYOR.BU YAZIMIN SİZİNLE İLGİSİ KESİNLİKLE YOK,ELEŞTİRİM DE SİZE DEĞİL,SADECE ELEŞTİRİMİN SİZİN YAZINIZIN ALTINDA YAYINLANMASINI İSTEDİĞİM İÇİN YAZIYORUM.AŞAĞI YUKARI 5-6 AYDIR BU PLATFORMA YORUM YAZIYORUM,DEDİĞİM GİBİ YAZILARIMI ÇARPITANLARDA OLDU DESTEKLEYENLERDE.SİZEDE ASLINDA ŞUNU SORMAK İSTİYORUM BU İMZA KAMPANYASI 10.000 KİŞİYE ULAŞSA NE OLUR?BENCE ÇOK İYİ OLUR AMA 1.000 KİŞİNİN ÇIKARDIĞI SESE BAKINCA TENEKE TINGIRTISINDAN BAŞKA BİRŞEY OLMAYACAK GİBİME GELİYOR.BAKIN YİNE SÖYLÜYORUM,BU PLATFORMU HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA VE BİZLERE DESTEK OLANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA SESİMİZ O KADAR CILIZ KALIYOR Kİ,BEN BİLE BENİM ÇIKARDIĞIM SESİ DUYAMIYORUM.550 MİLLETVEKİLİNE EN AZ 3 ER DEFA EMAİL ATTIM-EN AZ 200 MİLLETVEKİLİNE FAKS ÇEKTİM-TWİTTER ADRESLERİM 1,5 AY İÇİNDE 2 ŞER DEFA ASKIYA ALINDI,TWİTER ADRESLERİM DİYORUM ÇÜNKÜ 3-5 FARKLI ADRES AÇMAK ZORUNDA KALIYORUM,HANGİ KENDİNİ BİLMEZ KİŞİ BENİ ŞİKAYET EDİYOR BİLMİYORUM.BİMER E ONLARCA KEZ YAZDIM...HALA BIKMADAN USANMADAN ELİMDEN GELDİĞİNCE YAZIYORUM..BUNU DAHA NE KADAR BÖYLE SÜRDÜRECEĞİZ BİLMİYORUM...SÜRDÜRECEĞİZ DİYORUM AMA BURADA BU ETKİNLİĞİ YAPAN ARKADAŞ SAYISI İKİ ELİN PARMAK SAYISINDAN AZ.İŞTE O YÜZDENDİR Kİ SESİMİZ CILIZ KALDI..ŞİMDİ BEN DİYORUM Kİ BU YAZIŞMALAR YİNE DEVAM ETSİN,GÜNDEMDE KALMAYA DEVAM EDELİM AMA BAŞKA BİR PLAN BULMAMIZ GEREKİYOR..HERKES ORTAYA BİR FİKİR ATSIN TARTIŞALIM BUNU..TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİREBİLMEMİZ İÇİN NE YAPABİLİRİZ İ KONUŞMAMIZ LAZIM..BUNU YAPARKENDE GERÇEKTEN MAĞDUR OLAN ARKADAŞLARLA İLETİŞİME GİRMEMİZ GEREKİYOR...KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ YOK...HER KONUDA ÇOK EMEK VERDİK,EĞER BU EMEKLERİN BOŞA GİTMESİNİ İSTEMİYORSAK..KENDİMİZİ BİRAZ SİLKELEMEMİZ GEREKİYOR.SAYGILARIMLA.. |
BATMAZ |
#693 Re: Konu2012-12-10 18:21VATANA İHANET EDENLERE AF VAR-YÜZ KIZARTICI SUÇ İŞLEYENLERE AF VAR-HIRSIZA-DOLANDIRICIYA AF VAR-KATİLLERE AF VAR-ÜNİVERSİTELİ OLUP DERSLERDEN KALANLARA AF VAR-BİZİM HARİCİMİZDE KİM VARSA HERKESE AF VAR AMA BİZE YOK..BİZİM ÇEKTİĞİMİZ BU SIKINTILARI ANLAMAYANLARDA YÜREK YERİNE TAŞ VAR..BAŞKA BİRŞEY SÖYLEMEYE GEREK VAR MI? |
yiğit |
#6942012-12-10 18:36BATMAZ KARDEŞ BEN DÜN MALİYEDEN İSTİFA ETMİŞ BİR YMM LE KONUŞTUM MAHMEMEYE GİDEN KONUNUN TEKNİK BİR MESELE OLDUĞUNU VE MAHKEME KARARININ ERKEN ÇIKABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA YİNEDE BEKLEMEMEK LAZIM SAYIN BAŞBAKANDAN RANDEVU ALALIM VE GÖRÜŞMEYE GİDELİM BUNDAN BAŞKA ÇARE YOK GİBİ . TÜRMOB BU GÜNLERDE MİTİNG YAPMA HAZIRLIĞI İÇİNDE BİZİM BİR ŞEKİLDE SAYIN BAŞBAKANLA GÖRŞMEMİZ LAZIM BU RANDEVUYU ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN BURADA YAZSIN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM BEN GELİRİM.SAYGILARIMLA SAYGILARIMLA |
Ziyaretçi |
#695 BAŞBAKANDAN RANDEVU MU?2012-12-10 20:32OBAMADAN RANDEVU ALABİLİRSİNİZ AMA BAŞBAKANDAN RANDEVUYU ANCAK RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ... |
Ziyaretçi |
#6962012-12-10 22:04rüyanızda görürsünüz diyen kişinin sanırım bizimle alakası yok... rüyamızda görürüz demiyor da "görürsünüz" diyor ki gene ortalığı bulandırmaya çalışanlar var dikkat edin. |
YÜKSEL |
#6972012-12-11 09:58Yiğit arkadaşın önerisine katılıyorum. Bir şekilde başbakana ulaşıp sesimizi duyurmamız gerekiyor. Gerisi corap söküğü gibi gelecektir tahminim. |
Ziyaretçi |
#698 Konu2012-12-11 10:44Arkadaşlar dün İlyas Beyle görüştüm bana başka bir numara verdi orayı arayın dedi bugün aradım daha cevap çıknmadı dedi arkadaşlar sürekli arayalım işimizin arkasında olduğumuzu ve kararlı olduğumuzu anlasınlar. |
Ziyaretçi |
#6992012-12-11 11:18lütfen ilyas beyin verdiği numarayı yazın arayalım. herkez arasın. |
2012-12-11 11:20- Date of removal: 2012-12-11
- Kaldırma nedeni:
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
İvet Staykova İçin Adalet
618 Oluşturulma tarihi: 2025-01-12
Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışları 2025 yılı katılım ücretini protesto
492 Oluşturulma tarihi: 2025-01-06
no to the death penalty
439 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
YARAŞLI MAHALLEMİZE DOĞAL GAZ TALEBİ
309 Oluşturulma tarihi: 2025-01-10
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
74 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25