SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#7012012-12-11 11:43ben aylar öncesinde sayın başbakanla görüşelim dedim ama tınlayan olmadı eğer gelen olursa bir milletvekili aracılığı ile randevu alabilirim bu günlerde mecliste plan bütce konuşuluyor sayın başbakanda orda olacak tam zamanı meclise gidelim yerinde meseleyi halledelim |
Ziyaretçi |
#7022012-12-11 11:52arkadaşlar bende şimdi ilyas beyle görüştüm. yönetmelikle ilgili daha önceki görüşlerini türmoba ilettiklerini belirtti. Bu konuda hergün yüzlerce mail geldiğini, şahsi görüşüne göre konunun çözümü için etkili kanalın Türmob ve siyasiler olduğunu dile getirdi. Yazılı bir dilekçeye mutlaka cevap verileceğini, yüzlerce insanın sorunu için bir çözüm bulunması gerektiğinin altını çizdi ve böyle bir konunun özellikle gündemlerinde olmadığını bildirdi. Gündemi takip etmek ve devam ettirmek adına benim anladığım şu ki: Elektronik postaların yanında, klasik taahhütlü posta yoluyla herkezin mutlaka bir talep dilekçesi ile öncelikle mağduriyetlerini, görüşlerini, isteklerini bildirmeleri daha da etkili olacaktır kanaatindeyim. Bunun yanında diğer siyasilere de ulaşmamız gerekiyor. Anti parantez özellikle bu konuda odalara ve birliğe büyük görev düşüyor. çünkü tüm mağdurların bilgisi odalarda ve türmobda mevcut. Odalar ve türmobun bizleri bir araya getirip durumu toplu ve somut bir şekilde ilgili kurumlara aktarması en önemli yöntem olacağı kanaatindeyim. Sevgi ve saygılarımla... |
Ziyaretçi |
#7032012-12-11 12:00Yukarıdaki görüşe tamamen katılıyorum. Arkadaşlar randevu alınsın ve o randevu gün ve saatinde türmob bizleri bir araya getirip toplu bir şekilde başbakana göndersin. Sorunlarımızı yüzlerce kişi olarak ordan talep edelim bence. Mutlaka sesimiz duyalacaktır. |
BATMAZ |
#704 RANDEVU2012-12-11 12:31EĞER DEDİĞİNİZ GİBİ BAŞBAKANDAN RANDEVU ALABİLİRSENİZ EMİNİM Kİ HERKES KATILIR.SİZ RANDEVU ALDIĞINIZDA BİZDE GEREKLİ EVRAKLARLA BAŞBAKAN'A DERDİMİZİ ANLATABİLİRİZ.SİZ RANDEVU ÇALIŞMALARINA BU GÜNDEN BAŞLAYIN,BİZLEREDE GELİŞMELER KONUSUNDA BİLGİ VERİN,BİZDE GEREKLİ DÖKÜMANLARLA ANKARAYA GELİP DERDİMİZİ ANLATALIM.HERKES GİBİ BENDE SİZDEN OLUMLU BİR HABER BEKLİYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA... |
Ziyaretçi |
#7052012-12-11 12:38Bana göre birkaç odanın haricinde türkiyedeki odalarımız bizlerin bu durumuyla ilgili hiçbişey yapmadılar arkadaşlar. Yaptı diyen varsa buyursun söylesin. Tek yaptıkları senede birkaç kez bazı günlerde GÖSTERİŞ olsun diye üyelerine pasta börek yedirmek. Hangi bir oda özellikle dosya yakan bizlere ne haldesiniz ne durumdasınız diye sordumu? Yönetmelikle ilgili birkaç satır yazı yazıp bizleri bilgilendirdilermi? Bizleri bir araya getirip bir toplantı yaptılarmı? Bize bu konuda bir görüş ve öneride bulundularmı? vs. vs... Hayır. Bunların hiç birini yapmadılar. Bunları yapmış olsalardı eğer türkiyedeki bizler çoktan bir arada, birbirimizi birebir görmüş, tanımış sesimiz çoktan duyulmuş olurdu. Çoğu kez yüzümüze bile bakmadılar, yeri geldi tek dersten kaldık diye bıyık altı gülüp eleştirdiler. Arkamızdan önümüzden lafta bulundular. Bunları birebir yaşadım ben arkadaşlar. Ezbere konuşmuyorum. Haksızsam eğer lütfen söyleyin bana. Bırakın bunları sesimizi duyurup birşeyler yapacağız diye adamların engel bile olmak istedikleri yönünde şüphem var açık konuşuyorum. Ama biz mücadeleyi bırakmayacağız. Emin olun ki az kaldı. Karanlığın en fazla olduğu an Şafağa yakın andır unutmayın. O şafak yakında bizim için atacak arkadaşlar. Sabırlı olun ben inanıyorum. |
BATMAZ |
#706 ÇÖZÜM ÖNERİLERİ BEKLİYORUZ2012-12-11 13:26GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNİZ ELİNİZE SAĞLIK,BENDE YAZINIZIN ALTINA İMZAMI ATIYORUM.YALNIZ MÜCADELE YÖNTEMİNİ BELİRTMEMİŞSİNİZ,BİZİM BU GÜNLERDE ÇÖZÜM ARAYIŞINA GİRMEMİZ LAZIM.SABIRLI OLUN DERKEN BEKLEMEMİZİ Mİ ÖNERİYORSUNUZ?BİZİM BU SAATTEN SONRA BEKLEYECEK ZAMANIMIZ YOK...ONUN İÇİN HER GÜN BURADAN HERKESE SESLENİYORUM,PLANI OLAN ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN VE BUNU HAYATA GEÇİREBİLECEK OLANLAR BURAYA YAZSIN...TAMAM SİZİN YAZDIKLARINIZ DOĞRU AMA ARTIK BUNLARI KONUŞARAK NEREYE VARABİLİRİZ ONU KESTİREMİYORUM.BAZILARI BAŞBAKANDAN RANDEVU ALIN GELİRİZ DİYORLAR..RANDEVU ALALIMDA NASIL ALALIM'I KONUŞMAMIZ GEREKİYOR...BURASI O KADAR DAĞINIK Kİ DAHA KENDİMİZİ TOPARLAYAMADIK..BU YAZILARI YAZAN 1 KİŞİ Mİ YOKSA 10 KİŞİ Mİ ONU BİLE DAHA BİLMİYORUZ..İSİM YAZIN DEDİK OLMADI..İLETİŞİM ADRESLERİNİZİ YAZIN DEDİK OLMADI..3-5 KİŞİ HARİCİNDE VARMI KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ..BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN ELEŞTİRİM HERKESE,KENDİMEDE..AYAĞI YERE BASAN,HAYATA GEÇİREBİLİCEĞİMİZ YENİ FİKİRLERİ İVEDİLİKLE DÜŞÜNMELİYİZ. |
Ziyaretçi |
#7072012-12-11 14:10Sabırlı olun derken mahkeme sonucunu beklemenin yanında, yücel beye durumu iletmek ve bizlerin bir araya gelmesi yönünde çalışma yapmasını sağlamalıyız. Evrim hanımın da bu yönde istanbul odasıyla çalışmaları devam ediyor zaten ki bu çalışmanın türmobun öncülüğünde tüm türkiyeye yayılmasını sağlamak yönünde çabalıyoruz. Bu çaba ve gayretlerimize tüm herkezin katılmasını istiyorum. "Ne oldu ne oldu" sorusunun yerine "ne yapabiliz" i tartışmamız lazım. |
Ziyaretçi |
#7082012-12-11 16:28kedinin fareyle oynadığı gibi adamın cevabına bak topu türmoba atıyor türmob gelir idaresine atıyor bu kadar basiretsiz kurumlar olurmu ya adamlar çözüm bulmakta aciz secim dönemlerinde gelir el avuç üfeler durursunuz elinizi o zaman ne yapacağımı çok iyi biliyorum hepinizi allaha havale ediyorum ha birde bizim smmm odaları varya onlara ayrı bir parentez açıyorum nerde embesiller var hepsini bir araya toplamışlar bir tane çözüm üretecek kadar beyin yokmuş ancak midesini düşünüyorlar midenize indirdikleriniz haram olsun |
Ziyaretçi |
#709 Konu2012-12-11 16:34Arkadaşlar bu konuda Yücel Bey dışında kimse gerçek anlamda ilgilenmiyor. Kendisine teşekür ederim Bugün telefonla görüştüm davanın danıştaya gitiğini söyledi, Maliye bakanlığı ile sürekli görüştüklerini fakat çözüm konusunda ilerlemre sağlanamadığını söyledi. Bu işin broklatlara kalırsa çözülmez fakat siyasetçilerin mutlaka devreye girmesi gerek.Gelir idaresi brokratları sürekli engelliyor. |
Ziyaretçi |
#7102012-12-11 17:32Başbakan'dan mutlaka randevu almalıyız. Danıştay tahminen ne kadar sürede cevap verir araştıran soran var mı arkadaşlar? |
Ziyaretçi |
#711 Konu2012-12-11 17:53Arkadaşlar bu ay içinde bu işi çözebiliriz biraz daha çaba gösterelim 2013 yılı sınav takvimi açıklanmadan iyi olur gibime geliyor. |
yiğit |
#7122012-12-11 17:59TEKNİK KONU OLDUĞU İÇİN 6 AYI GEÇMEZ ARKADAŞLAR BİR DE DANIŞTAN BU TÜR DAVALARDA MAĞDURUN TARAFINDA KARAR VERİR BEN BUNU MALİYEDEN İSTİFA EDEN BİR HESAP UZMANINA CU GÜNÜ SORMUŞTUM ODA BÖYLE DEDİ VE EKLEDİ BU KADAR SAÇMA BİR ŞEY DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE YOK YANİ KENDİ KURUMUNU ELEŞTİRDİ MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR ZULUM BAKİ KALMAZ BİZ MÜCADELEYE DEVAM EDERSEK TABİ |
Ziyaretçi |
#7132012-12-12 12:28Arkadaşlar şunu iyi bilmeliyiz. Üstüne basa basa söylüyorum. Demokrasilerde olsun, türkiye de olsun herşey ve özellikle bu işler kanunla olur. Kanunu TBMM çıkartır. Türkiye de koalisyon hükümeti de yok biliyorsunuz. Tek başına bir hükümet için bu tür konular denizde kum tanesi bile değildir. Hükümet istese herşeyi yapar. Demek ki istenmeyen bişey var ortada. Engellemeler var. Çekememezlik var. Onun için türmoba falan atmak kadar saçma bişey olamaz. İşin içinde çookkk büyük bir inatlaşma var. 90 bin meslek mensubunun olduğu ülkemizde bu mesleğe birkaç yüz kişinin daha girmesi hiç bir şekilde mesleği kötüye götürmez. Engelleyen türmob olsaydı eğer bence işi hukuka taşımazdı. Türmob değil engelleyen. Devletin içinde bulunan, para için bukalemun gibi kılık değiştiren, dışardan görünüşte adam, ama ciğeri beş para etmeyen, kan emen sülükler var. |
EVRİM |
#714 ARKADAŞLAR2012-12-12 13:05GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM..BİLDİĞİNİZ GİBİ ANKARA VE ANTALYA GİRİŞİMLERİMİZ İLE KONU İLE İLGİLİ BİR GÜNDEM VAR OLDU.GELİR İDARESİNE VERİLEN DİLEKÇE İLE İLGİLİ OLARAK BİR İNCELEME YAPILMIŞ VE ANTALYA ÖRNEK İL OLARAK SEÇİLİP DİLEKÇEYİ İMZALAYANLARIN KAÇININ STAJER VE MESLEKLE İLGİLİ MAĞDUR DURUMDA OLDUĞUNUN LİSTEDEN TESPİTİ YAPILMIŞ VE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ ANTALYA İÇİN SADECE 9 KİŞİ OLMUŞ YANİ DİLEKÇEYİ İMZALAYIP DA BU KONUDAN MAĞDUR OLMUŞ KİŞİ SAYISI ASLINDA MEVCUT SAYININ ÇOK ALTINDA..BU DURUMDA GERÇEK BİZİM GİBİ OLANLARIN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ.PEKİ NE YAPABİLİRİZ?SAYININ VE GERÇEK İMZA SAHİPLERİNE ULAŞABİLMEK İÇİN BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK.YAKLAŞIK OLARAK İSTANBUL'DA BU KONU İLE ULAŞILMASI GEREKEN KİŞİLERLE İRTİBAT KURMAYA BAŞLANDI.SİZLERDEN RİCAM HER İLDEN BİRER TEMSİLCİMİZİN OLMASI.GEREKİRSE İSTANBUL, ANKARA, İZMİR GİBİ İLLERDEN BİRKAÇ KİŞİ TEMSİLCİ OLARAK OLUŞTURARAK BİZİM DURUMUMUZDA OLUP DA ULAŞAMADIĞIMIZ YA DA KONUDAN BİHABER OLAN DİĞER ARKADAŞLARA DA ULAŞIP DİLEKÇEMİZİ GÜÇLENDİRMEMİZ VE GERÇEK ANLAMDA MAĞDUR OLANLARIN ŞAHIS OLARAK SAYIMIZI ARTIRMAMIZ GEREKİYOR.ÇÜNKÜ DİLEKÇEDEKİ İSİMLER İRDELENİP KAÇININ BİZİM DURUMUMUZDA OLDUĞUNUN TESPİTİ YAPILIYOR.BU NEDENLE BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPMAMIZ DİLEKÇEMİZİN GÜÇLENMESİ VE BAHANE OLUŞTURULAMAMASI NOKTASINDA ÖNEMLİ. |
Ziyaretçi |
#715 Konu2012-12-12 13:34Arkadaşlar yanlış değerlendirmeyelim yasaya gerek yok TÜRMOB un 2010 yılı Genel Kurulunda kabul edilen yönetmelik var ve dava açılan yönetmelik Gelir idaresi buna onay verirse her şey çözlüyor fakat onay vermedğinden türmob dava açtı olay bu kadar net ve kısa bu yönetmeliğin onayı için gelir idaresine siyasilerein baskı yapılmalı gerek. İmza konusuda TÜRMOB da bu konudan madur olan kişi sayısı bellidir oradan bakarlarsa sonucu daha net görürler zaten böyle bir maduriyet olmasa TÜRMOB genel kurulunda bu yönetmelik geçmezdi. Bunu engeleyen bir kaç bürokrat var gibi görünüyor. Bana göre hatırı sayılır bir siyasi bunu bir telefonla bile çözer. |
Malimüşavir Adayları Dilekçe sahibi |
#7162012-12-12 13:42dilekçeyi imzaya sunarken tek amaç; dosyası yanan adaylar degildi.Şu an stajı devam eden yada bitirme sınavlarına giren adayların da 2 yıl beklememesi ve geçilen derslerden tekrar sınava girmemesi idi.Hiç bir mesleğe girişte böyle saçma sınav sistemi yok.dilekçeye imza verenlerin bu sacma sınav yönetmeliğine itiraz ettiklerini niye gözardı ediyolar.neden sadece dosyası yanan adayların imzalarını araştıryorlar ki. aklı başında olan her vatandaş böyle bir sisteme itirazını dile getirebilir. zaten dilekçenin altına özellikle de destek veren herkes imzalayabilir diye belirttim bu yüzden. |
EVRİM |
#717 ARKADAŞLAR2012-12-12 14:13HAKLISINIZ YAZIMDA İLGİLİ DÜZELTMEYİ YAPTIM BU UYGUN MU SİZCE.. SAYGILAR |
Malimüşavir Adayları Dilekçe sahibi |
#7182012-12-12 15:04EVRİM Hanım, ben siz yazdıgınız yazıyı düzeltin diye dememiştim.sizin yazdıgınız hiçbirşeye uygun degil deme lüksü yok hiçkimsenin..birçok şey sizin sayenizde gercekleşti. ben sadece gelir idaresinin aldıgı tavırdan yana şikayet ettim.buraya imza verenler başta bu sınav sisteminin ne kadar yanlış oldugunu gözler önüne sermek için, sonrasında da dosyası yanan adaylara ek sınav verilmesi için imza verdi. ek sınav ya da af sınavı yıllardır üniversite ve liselerde uygulanan bir durum. bunun bizler için de yapılmasında bir sakınca yok.bu insanlar hak arayan ya da hak arayanlara destek olan insanlar. imza atanların mağdur olup olmaması önemli degil bence.ama gelir iadresi diyor ki illa biz bu işi yokuşa süreceğiz..bunun başka bir açıklaması yok. ama yinede vazgecmeyecegiz bunu bilsinler.. |
Ziyaretçi |
#719 EK SINAV2012-12-12 15:56Arkadaşlar Gelir idaresinden Evrim hanımın dilekçessine cevap vermeleri çok uzadı inşalah sonuç hayırlı olur. |
Ziyaretçi |
#7202012-12-12 16:04türmob şöyle bir karar alsa tüm meslek mensuplarına bu yönetmelik gecene kadar hiç bir meslek mensubu mükelleflerin beyannamelerini vermesinler diye bir uyarı yayınlasa inanınki gelir idaresi aynı gün yayınlar bu yönetmeliği türmob bastırması lazım kaldıki bu sınavları gelir idaresi hazırlamıyorki türmobun insiyatifinde olan bir durum |
EVRİM |
#722 ARKADAŞLAR2012-12-13 14:31FARKLI İLLERDEN ARKADAŞLARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM.SİZLER DE ETRAFINIZI MÜMKÜN OLDUĞUNCA UYARIN. |
Ziyaretçi |
#7232012-12-13 15:04Arkadaşlar mümkün olduğunca bulunduğumuz illerdeki bizim durumumuzdaki arkadaşlar ile irtibata geçelim ve haberdar edelim.Bu konuda ilimizdeki TURMOB odalarından bilgi alıp ulaşabiliriz.Oda yetkilileri yardımcı olacaktır. |
EVRİM |
#724 ARKADAŞLAR2012-12-13 15:26ADIYAMAN YUSUF ZİYA KIZIL İLE BOLU ADNAN DEMİR İLE BU İLLERDE OLAN ARKADAŞLAR YUKARIDA İSMİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZLA HABERLEŞEBİLİR.. İSTENDİĞİNDE İLETİŞİM BİLGİLERİ VERİLEBİLİR. |
Ziyaretçi |
#7252012-12-13 15:56Yurtdışındaki arkadaşlarıma da mail attım.Dilekçede onlar da destek verecekler bize. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
İvet Staykova İçin Adalet
618 Oluşturulma tarihi: 2025-01-12
Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışları 2025 yılı katılım ücretini protesto
492 Oluşturulma tarihi: 2025-01-06
no to the death penalty
439 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
YARAŞLI MAHALLEMİZE DOĞAL GAZ TALEBİ
309 Oluşturulma tarihi: 2025-01-10
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
74 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25