SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Ziyaretçi

/ #705

2012-12-11 12:38

Bana göre birkaç odanın haricinde türkiyedeki odalarımız bizlerin bu durumuyla ilgili hiçbişey yapmadılar arkadaşlar. Yaptı diyen varsa buyursun söylesin. Tek yaptıkları senede birkaç kez bazı günlerde GÖSTERİŞ olsun diye üyelerine pasta börek yedirmek. Hangi bir oda özellikle dosya yakan bizlere ne haldesiniz ne durumdasınız diye sordumu? Yönetmelikle ilgili birkaç satır yazı yazıp bizleri bilgilendirdilermi? Bizleri bir araya getirip bir toplantı yaptılarmı? Bize bu konuda bir görüş ve öneride bulundularmı? vs. vs... Hayır. Bunların hiç birini yapmadılar. Bunları yapmış olsalardı eğer türkiyedeki bizler çoktan bir arada, birbirimizi birebir görmüş, tanımış sesimiz çoktan duyulmuş olurdu. Çoğu kez yüzümüze bile bakmadılar, yeri geldi tek dersten kaldık diye bıyık altı gülüp eleştirdiler. Arkamızdan önümüzden lafta bulundular. Bunları birebir yaşadım ben arkadaşlar. Ezbere konuşmuyorum. Haksızsam eğer lütfen söyleyin bana. Bırakın bunları sesimizi duyurup birşeyler yapacağız diye adamların engel bile olmak istedikleri yönünde şüphem var açık konuşuyorum. Ama biz mücadeleyi bırakmayacağız. Emin olun ki az kaldı. Karanlığın en fazla olduğu an Şafağa yakın andır unutmayın. O şafak yakında bizim için atacak arkadaşlar. Sabırlı olun ben inanıyorum.