SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

Ziyaretçi

#648 Re: Re: Herkese Selam

2012-12-03 08:18

#647: BATMAZ - Re: Herkese Selam 

sizlere katılıyorum sayın batmaz.bir tarihte 3-5 kişi Ankara da toplanalım Yücel bey bizleri bekliyor.dediğimiz zaman 3-5 kişiyi bir araya toplayamadık.yine toplanılmıyor fakat içimizden sizler gibi öncülük edenler çıktıda sesimiz bir yerlere ulaştı.sizin çalışmalarınız taktire şayandır.tabi sinem hanımı unutmamak gerek liderlik herkesin yapacağı bir iş deği sen ve sinem hanımın bunu başarmış olduğunu görüyor ve sizlerle gurur duyuyoruz

Yanıtlar

BATMAZ

#649 Re: Re: Re: Herkese Selam

2012-12-03 11:05:10

#648: - Re: Re: Herkese Selam

Sayın ziyaretçi,isminizle hitap etmek isterdim ama buraya yazanların çoğu isim kullanmıyor.Çok teşekkür ederim iltifatlarınız için ama ben çok küçük bir katkıyım bu mücadele içinde.Burada EVRİM hanım,smmm_stajerleri adresli arkadaşımız ve diğer YİĞİT-SİNEM-KOÇYİĞİT-M.S-BİLGEHAN TAMYÜREK arkadaşlarımız var onların emekleri çok büyük.Sizin katkınızdan ötürüde ayrıca teşekkür ediyorum.EVRİM hanım olmasaydı ANKARAYA ve ANTALYAYA gidilemeyecekti.smmm_stajerleri adresli arkadaşımız olmasaydı bu dilekçe başlatılamayacaktı.Sizin gibi duyarlı 5-10 meslek mensubu olmasaydı belkide bu hareket devam etmeyecekti.Lütfen herkesi bu mücadeleye ortak edelim,ve yılmadan usanmadan haklı olan talebimizi gündemden düşürmemek için çaba gösterelim.Saygılarımla..