SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Quoted post

BATMAZ

#653 Re: Re: BU MADDELER NE ANLAMA GELİYOR?

2012-12-03 15:52

#652: Malimüşavir Adayları - Re: BU MADDELER NE ANLAMA GELİYOR?

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPMIŞ OLDUĞUNUZ AÇIKLAMADAN DOLAYI.NE KADAR ENTERESAN AMA 2010 DA 5 YÖNETMELİK ONAYLANIYOR.YIL OLMUŞ 2013 DAHA YENİ RESMİ GAZETEYE ÇIKIYOR,BÜROKRASİ DEDİKLERİ BU OLSA GEREK.ONAYLANMAYAN İKİ YÖNETMELİĞE GELİNCE;BUNU REDDEDEN ZİHNİYETE ŞUNU SORMAK İSTERİM,SINAV YÖNETMELİĞİNİ HANGİ MANTIĞA DAYANDIRARAK REDDEDEBİLİYORSUNUZ?7 DERSİN 6 SINI VERMİŞ BİR İNSANI 27 AY BEKLETECEKSİNİZ VE SONRA TÜM DERSLERDEN SORUMLU TUTACAKSINIZ.GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞINI BU SINAVA SOKSALAR ACABA TEK BİR DERS BİLE VEREBİLİR Mİ?YA DA AVUKATLIK MESLEĞİNİ İCRA EDENLER KENDİ DERSLERİNE GİRSELER BUNCA YILDAN SONRA ACABA KAÇ DERS VEREBİLİRLER.60-70 BİN ARASINDAKİ SMMM LER ŞİMDİ BU SINAVA GİRSE BİRTEK DERS VEREBİLİRLER Mİ?BUNU DİĞER MESLEK GURUPLARINA DA SORABİLİRİZ.BENİM MANTIKTAN KASTIMDA BUYDU.BUNLARIN MANTIKLARI OLMADIĞI GİBİ VİCDANLARIDA YOK MAALESEF...SEVGİ VE SAYGILARIMLA..

Yanıtlar

GÜNEŞ

#655 Re: Re: Re: BU MADDELER NE ANLAMA GELİYOR?

2012-12-03 16:47:46

#653: BATMAZ - Re: Re: BU MADDELER NE ANLAMA GELİYOR? 

Bende merak ediyorum gerçekten kaç tane Meslek mensubu 2 sene sonra o sınavlarda başarılı olabilir, hemde daha önce geçmiş olduğu sınavlardan.benim yanında staj yaptığım Mali Müşavirim bile 2010 3. Dönem Finansal muhasebe sınavını cevaplayamamıştı. . SM den SMMM' ye geçiş sınavları bile bizim girdiğimiz kadar zor değil. Ve ayrıca 2010 Temmuz ayında yapılan mazeret sınavı da çoookkkkk kolaydı, kimler girebildi bilmiyorum ki o sınava girmek için raporun yeterli olmadığını duydum. Nasıl bir mazeret sunuldu ve kimler girebildi. 2 senedir neden tekrar yapılmadı? bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.