bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
bimer e dilekçe isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#7012016-05-08 17:41Ankara seyranbaglari 100 yıl Mahallesi Billur sokak aralarina mobese takilmasini geceleri yarış yapılıyor hiç bir önlem alınmadı bayanlarimiz kızlarımız disari çıkamiyor böyle olaylar yüzünden dışarı çıkamıyoruz. Esrar uyuşturucu kullananlar kızlarımız rahatsız oluyor mahalle sakinleri olarak gereğini yapılması arz ederim saglilarimla |
yildiz |
#702 Ankara seyranbaglari2016-05-08 18:10Sayin Başbakanim ankara seyranbağları 100 yıl Mahallesi Billur sokak aralarina mobese takilmasini geceleri yarış yapılıyor hiç bir şekilde önlem alınmıyor akşam 7ile gece 12 arasında uyuşturucu Esrar içen tiner çeken ve icneler yüzünden sokakta caddede rahat dışarı çıkamıyoruz kızımızi dışarı cikaramiyoruz GEREĞİNİN YAPİLMASİNI ARZ EDERİM SAYGİLARİMLA YAKUP YILDIZ 0538 394 09 84 |
Ziyaretçi |
#7032016-05-12 14:02KOCAELİ CAYİROVA MÜFTÜLÜĞÜNE Bagli kuran kursunda geçici öğretici olarak görev yapmaktayım 4.dönem kayıtlarında oluşan hatadan dolayı 2 ay ücretim yatırılmamistir.şu an göreve devam etmekteyim mağduriyetimin giderilmesinin.GEREĞİNİ ARZ EDERİM. |
Ziyaretçi |
#7042016-05-12 17:35Sayin basbakanim biz adana kozan ilcesinden seher sahin bnm annem ile babam ayri annem bel fitigindan bel kaymasindan amaliyatli calisamiyor sadece adana il valiliginden yardim aliyoruz evimiz kira Kirayi odemekte zorlaniyoruz herhangibi baska gelirimiz yok bize yardim edermisiniz sayin basbakanim valilikten aldigimiz aylik bu ay kesilio biz aylik kesildiginden dolayi ortada kalioruz sayin basbakanm bize mumkunse bi ev yardimi yapin bizim kimsemiz yok sizden baska annem ikinci amaliyatini gecirecek yardimlarinizi beklioruz 539 709 1304 lutfen bize bi yardim eli uzatin tesekkurler sayin basbakanim |
Ziyaretçi |
#7052016-05-24 15:45benim 170 engelliyim aylığımı kestiler aylığımın yeniden başlamasını istiyorum teşekkürler numaram 05425158568 |
Ziyaretçi |
#7062016-05-25 19:02Sayin baskanim evimiz kira ev sahibi kirayı az bulduğu için evden çıkarmak istiyor yardım istiyoruz kiracılık çok zor en kisa zamanda bize dönmenizi istiyorum doğru düzgün okuyamiyorum bende 05378500166 |
Ziyaretçi |
#7072016-05-27 09:13Ya ben 2011de ehliyet sınavına girdim ve kazandım Madi imkansizliktan alamadim sim di iptal olmuş diyorlar sertifikam elimde kaldı lütfen birileri sesimizi duyurun ve şimdi sınav ücretleri daha fazla olmuş ben şimdi daha fazlasını nasıl verecem |
Ziyaretçi |
#7082016-05-30 14:28Benim adım Kübranur Beyaz. Samsun/Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde 9.cu sınıfta okuyorum. Ordu/Ünye'de oturuyorum. Okuluma servisle gidip geliyorum. Coğrafya öğretmenimizden sınıfça çok şikayetçiyiz. Uygunsuz hareketleri, bakışları var kız öğrencilere karşı. Suçumuz olmadığı halde bize lakap takıyor. Bana psikopat veyaz rahatsız diyor tek banada değil Ünyelilere karşı garezi var heralde arkadaşımı ve beni geçirmemiş dersten. Ve ben tek bu dersten kalıyorum. Ve öğretmenimin beni bu dersten geçirmesini istiyorum. Öğretmenimlede konuştum bugün öğretmenim beni dersten geçirirmisiniz dedim. Performans puanımı çok düşük vermişsiniz dedim. Sana fazla bile o puan dedi arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürdü. Dediğim gibi öğretmenimin beni bu dersten geçirmesini istiyorum. Dersinde uyuyan öğrencisine ders içi performanlarını 70 80 verip geçirmesi hiç olumlu birşey değil. Ben yine dersinde parmak kaldırdım. Uyumadım. Öğretmenime karşı bir hatamda olmadı şu ana kadar. Hak yemesi normal değil. Taraf tutmasına da gerek yok. Gereğinin yapılmasını arz ederim. |
Ziyaretçi |
#7092016-06-01 13:05malatya/pütürge ilçesinde ikamet etmekteyim. Pütürge orman işletme şefliği ne işkur üzerinden başwurdum listede olduğum halde imza attığım halde işe giremedim. Belirli kişiler alındı listede olunan kişiler alındı buranın ak parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanı bütün kendi elamanları işe alındığı halde gelekçe gösterilmeden işe almadılar imza atığım halde sizin ve teşkilatınızı siyasi ve idareci mülkü amir de dahil olmak üzere gerekli mercilere başvurduğum halde işe alınmadım .Bu işe ihtiyacım olduğu halde işkur başvurularına bulunduğum halde ilkokul mezunu olarak beni kaydettiler.Halbukü diyarbakır ziya gökalp mezunu oldum halde ilkokul kayıtı altında kayıtlara geçmiştir.Gerekçe gösterilmeden işe almadılarbu ilçe teşkilatı ve belediye başkanı kendi adamlarını işe almış bulunmaktadır.Benim refaransım olduğu halde nedendir bilmem benii işe almıyolar gerekenin yapılmasını bilgilerinize arz ederim. Kenan Orhan Tel:05312130332 |
Ziyaretçi |
#7102016-06-02 08:31Gaziantep islahiye kız teknik ve meslek lisesinde okudum ve son sene 12. Sınıfta staj yaptım.staj bedeli asgari ücretin %30 unun verileceği bir sözleşme imzaladım ama staj yaptığım süre boyunca bir lira bile verilmedi gereğinin yapılmasını istiyorum ve hakkım olan paranın hesabıma yatırılmasını istiyorum. |
Ziyaretçi |
#7122016-06-14 11:31mehmet kosasen denilen şahıs mahelenin park olaraktan ayrılan bizim tabirimizle köy boşluna sahip çıkmaya çalısıyor onun için her mahelede park var belediyenin park olarak ayırdıgı mekan bahsettimiz yerdir onun için mehmet kocasen denilen şahıs buyarayı gasp etmiştir belediye bile cocuk parkı ayırdıgı halde şu anda şahıs kendisine göre sahiplemeye çalısıyo .+ her mahelelnin çocuk parkı var + bizim mahelelnin çocuk parkı ayrılmsı gerilirken beledie baskanıın muhapte bulunmasına nazara bizim çocuk parkımız yok gördümüz mehmet kocaesenin sahiplenipte bize park anını burakmıyo incelenmesine arz ederim |
Ziyaretçi |
#7132016-06-28 07:30adım abdil çakmak türk silahlı kuvvetlerinde sözleşmeli er personel olmaya başladım ama biliyorsunuz ki ortadaki teror olaylarından dolayı taşımalı silah istiyorum |
Bu gönderi yazan kişi tarafından kaldırıldı (Ayrıntıları göster)
2016-07-10 21:02- Date of removal: 2016-07-10
- Kaldırma nedeni:
Ziyaretçi |
#7162016-07-10 21:11Şanlıurfa ceylanpınar 2 hudut bölüğü Yıldıran hudut k.r.k'lu suriye sınırında da askerlik yapmaktayım 5 gündür aynı yemeği yiyiyoruz kokmuş et çıkıyor aşçı yemek yapmayı bilmiyor ekmekler taş gibi sabah kahvaltı'da ,soğuk çay, kuru kayısı ,zeytin reçel, başkada birşey çıkmıyor (kiler'de) herşey mevcut ama çıkartmıyorlar bildiğiniz gibi aç yatıp aç nöbete gidiyoruz artık dayanacak gücümüz kalmadı GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERIM. |
Ziyaretçi |
#7172016-07-14 08:46TARIM VE KOYISLERI BAKANLIĞI bütçesine konan ödenekten ortakların mülkiyetinde uygulanmak üzere ORT.MILK.30 AILE 6 BAŞ 184 BAŞ. DAM .SAĞ. YET.PROJESI Projeden yararlanmak üzere ortamlar olarak ve tarafımıza tarafımıza aittir tahsis edilen krediyi PAZARYERI ZİRAAT BANKASI ŞUBESIMDEN 2 YIL ÖDEMESİZ Kulanmis bulunmaktayız 2013 yılındaki yapilandirmalar üyelerimiz yaralanmamis bulunmaktayız (kaynaklanan sebeplerden) ötürü bulunmamaktayiz |
Ziyaretçi |
#7182016-07-14 09:13TARIM VE KOYISLERI BAKANLIĞI bütçesine konan ödenekten ortakların mülkiyetinde uygulanmak üzere ORT.MILK.30 AILE 6 BAŞ 184 BAŞ. DAM .SAĞ. YET.PROJESI Projeden yararlanmak üzere ortamlar olarak ve tarafımıza tarafımıza aittir tahsis edilen krediyi PAZARYERI ZİRAAT BANKASI ŞUBESIMDEN 2 YIL ÖDEMESİZ Kulanmis bulunmaktayız 2013 yılındaki yapilandirmalar üyelerimiz yaralanmamis bulunmaktayız (kaynaklanan sebeplerden) ötürü ödeyememis bulunmaktayiz Asia alacağı işletilen faizin yüksek olduğunu ve ödeme gücumuzun olmadığını hayvanların hastalıklı olduğundan ötürü zarara uğradığimizi belirttiğimiz halde beyanımızi kabul etmeyerek yasal işlemleri durdurmamislar ve bu konuda bize yardımcı olmamislardir. Yeni bir ödeme kolaylığı sağlandığı taktirde borclarimizi ödemeye çalışacağız uygulanan faiz oranları neredeyse asıl alacak miktarı kadar olduğundan tarafımızca belirlenen faiz oranlarının silinmesini silindiği taktirde veya yapılandırma yapıldığı taktirde borclarimizi odeyebilecegimizi bu konu hakkında bizlere yardımcı olmanızı ve net bir görüş bildirerek ben bizleri mudur etmeyeceğini bildiğimden ötürü muracatim hasıl olmuştur. Konu hakkinda sikayetimin değerlendirmeye alınarak tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.Hayvanlar bize sözleşmede söylendiği gibi temiz gelmedi hayvanların geldiği sene gelen hayvanlardan birisine broselo hastalığı çıktı bu sebeple işletmem karantinaya alındı ve 6 ay süre ile ne süt satabildim nede hayvan satabildim bu yüzden yem borclarımı odeyemedim çok zarar ettim gelen hayvanların buzağı atimi döl tutmamasi ve ilerleyen senelerde verem hastalığının da çıkması ve bu süre zarfında isletmeminde tekrar karantinaya girmesi ve 2 hissesinin bir arda olup hayvanların hepsinin karantinaya alınması ve bu sebepten çok zarar etmemiz göz önünde bulundurularak icra takibinin durdurularak borcunun faizlerinin düşürulerek ödeme bilecek bir şekilde yapilandirilmasini saygılarımla arz ve talep ederim |
Ziyaretçi |
#7192016-07-16 14:40Kütahya ahmet yakupoglu güzel sanatlar lisesinde 11.07.2016 saat 09.00 yapılan yetenek sınavında yine okulun öğretmenlerinden ahmet altindaş vakıf adı altında açmış olduğu kursta öğrencilere ücretli kurs verip ve bu öğrencileri sınava yerleştirip ahmet altindaş hiç bir görevi olmaksızın hiç kurul ve komisyonda olmadığı halde okulun sınav yapılan Dersliklere girip kendi öğrencilerine komut verip ve yine kendi öğrencilerine sınav esnasında yanlışlarını düzeltmeleri için uyarmistir bu durup okulun kameralarında görülmektedir ayrıca oğlum ali guneyin sınıfına girerek hiç bir yetkisi olmaksızın oğlumun kimliğine bakmistir bu sınavın tekrardan gözden gecirilip kağıtların tekrardan bakilmasini ayrıca sınavın tekrarlanmasini talep arz ederim saygilarimla |
Ziyaretçi |
#7212016-07-21 05:10Sayin cumhurbaşkanım selamünaleyküm.annem olmadigindan çeyiz param vardı evlendiğini zaman alacaktım fakat biz o parayı alamadık bize bu konu hakkında ne yardım ettiler nede bilgi verdiler ben malatya CMC çağrı merkezinden çalışıyordum işten ayrılmak zorunda kaldım evlwneceqimden dolayı ve bize malatya sgk il müdürlüğüne gitmesini söylediler bizde gittik bize orada fatih diye bi bey vvardi bize sadece kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisini istediler bizde qetirdik verdik meğerse yanlış bilgi vermiş bize bizimde suan durumumuz yok bize bu konuda yardımcı olmanızı arz ve rica ederiz bu arada bu darbe olayı hepimiz çok etkiledi siz merak etmeyin cumhurbaşkanım biz malatya lılar olarak dimdik sizlerle nöbette iz rabbim başımızdan eksik etmesin sizi rabbim sizlerin yarın ve yardımcınız olsun allaha emanet olun herseyin üstesinden qeldiniz sorununun eri oldunuz ve bizler eminim ki bunlarda düzelecek allahin izniyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun |
Ziyaretçi |
#7222016-07-22 10:44Ben 2013'ün 5. ayının ortalarında izmir 2. Bölge KGM yol iş asfalt şantiyesinde role tank şöför operatörü olarak tunacan inşaat taşaron firmaya ait KGM' de çalıştım. Kendi isteğimle ayrılmadım çünkü asfalt sezonu kapandığı için işten çikardılar tekrar 2014 sezonunda iş başvurusu yaptım bu yıl resmi araçlarda mütait taşaron elemanı çalıştırmayacaz dediler. Bende 5 ay süre aralıksız İZMİR ALİAĞADAN KGM şantiyelerine asfalt taşıdım ben de TC vatandaş olarak 2.bölgeye kadro için müracat ettim dilekçemi kabul etmediler 4 çocuk babasıyım evim kira bu mağduriyetimin giderilmesini saygılarımla arz ederim. |
Ziyaretçi |
#7232016-07-22 10:50Ben Bayram Azdir az önce atığım mesajda telefon numaramı unuttum telefon numaram: 05378968621. |
Ziyaretçi |
#7242016-07-27 15:41ıyı gunler benım kardesım kurkçuler etıpı kapalı cezaevınde yatmakta sızden bır rıcam olacak acık gorusler de klıma katılmasını ıstıyoruz lutfen yaedımcı olurmusunuz aşırı kalabalık nefes alamıyoruz |
Ziyaretçi |
#7252016-08-06 16:39Sayin buyuklerim ben orhan yavuz borclarim nedeniyle cok zor durumdayim yardimlarinizibekliyorum saygilarimla. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17