ÇIRALI İÇİN İMZA
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
ÇIRALI İÇİN İMZA isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#5012012-02-25 10:42Ne denirki böyle bir akılsızlığa.Bir grup sermayeli asalak güzel olan ne varsa rant alnanına çevirmek istiyor.Bu ülke bir avuç rantiyeci asalağın değil,üzerinde yaşayan tüm canlıların.. |
Ziyaretçi |
#5022012-02-25 20:12Binlerce yılda oluşan dünyamızın güzelliklerinin içine her şeyi yapıyoruz. Hem de sadece onlarca senede. Kendini bilenler için ne kadar iç yakıcı. Daha olgun, daha doygun yöneticilerimiz olsun diliyoruz. Doğaya saygı duyana sonsuz saygılar. tb.. |
Ziyaretçi |
#5032012-02-25 21:09Bu güzel tabiat varlığımızı koruyabilmek için çaba gösteren herkesi kutlarım.Elimden geleni yapmak isterim ben de.Tahribetmek çok kolay, ama geri döndürebilir miyiz?Ne olur anlasalar artık,bu telafisi imkansız hataların sonu gelse. |
Ziyaretçi |
#5042012-02-26 01:22Şu anda Londra'dayım.Bu kenti yaşanabilir kılan en önemli şey parkları.Her yerde parklar var.Çocukların özgürce oynayabilecekleri,yetişkinlerin kentin kaosundan uzaklaşıp nefes alabilecekleri alanlar buralar.Bugüne kadar gittiğim tum yurt dışı gezilerimde tüm şehirlerde harika parklar gördüm.Ve yaşadığım kent İstanbul için her seferinde çok üzüldüm.3.köprü de yapıldığında İstanbul'umda artık yaşanabileceğine inanmıyorum.Özellikle çocuklar için betondan bir hapishaneye dönüştürüldü harikulade bir kent.İstanbul'u kaybettik.Şimdi sıra Çıralı'da öyle mi? Ormana,denize,tarihe karşı nasıl bu kadar nefret edebilir bir ülkenin yöneticileri? Doğaya karşı olan bu tutum nasıl açıklanabilir bilemiyorum.Gelecek nesillere çirkin beton binalardan oluşan,nefes bile alamayacakları bir ülke mi bırakmak istiyoruz? Tüm bu güzelliklerin tadını çıkarmış bunca nesil hiç mi utanmayacak çocuklarımıza böyle korkunç bir miras bırakmaktan? Ülkemi,İstanbul'u,denizi,ormanı,hayvanları ve en önemlisi çocukları çok seviyor ve önemsiyorum.Bu dilekçeyi bu nedenle imzalıyorum.Çocuklarımız,torunlarımız için. |
Ziyaretçi |
#5052012-02-26 12:30Doğal ortamlarımızı korumak ,sağlıklı yaşam alanlarımıza sahip çıkmak,geleceğe çocuklarımıza bol oksijenli hayat alanları bırakmak bizim çabalarımızla olacak.Aklı yerinde olan ,erdemli insanların desteklerini eksik etmiyeceklerini biliyorum..:) |
Ziyaretçi |
#5062012-02-26 13:262011'de dunyanin obur ucundan avustralyadan arastirip Cirali'da 7 gunumu gecirdim. dunyanin bu cok guzel ve ozel dogalliklarina sahip olan Cirali koruma altina alinmali. Turkiyemizde yeterince 5 yildiz all you can eat tarzi mekanlar dolu...burayi ne olur o hale getirmeyin! |
Ziyaretçi |
#5102012-02-28 13:14Yaşam tüm canlı varlıkların hakkıdır, bu hak onlardan alındığı an bizim de elimizden alınmış demektir. |
Ziyaretçi |
#5112012-02-28 15:07Salt ekolojik açıdan değil, halkın en temel ihitiyacı olan dinlenme ve rekreasyon alanı olarak bu plajın kamuya açık tutulması gereklidir. Sermayenin doymak bilmeyen iştahı hepimizi, ülkemiz ile birlikte yutacak bu gidişle... Olympos Adrasan arasındaki Sazak koyu da doğal güzelliğiyle korunması gereken bir bölgedir. Gözden uzak olduğu için dikkati çekmese de dünya harikası bir güzel koyda da yapılaşmaya izin verimemelidir. |
Ziyaretçi |
#5122012-02-28 18:30Antalya-Tekirova-Çıralı sahili, dünyanın en güzel coğrafyalarından biridir. Doğal bitki örtüsüyle, eşsiz benzersiz nar, hortakal, limon ve mandalina bahçeleriyle, zengin bitki örtüsüyle, pırıl pırıl denizi ve caretta carettaların yuvası, anne kucağı gibi kumsallarıyla, aydınlık yüzlü sevgi dolu halkıyla birlikte hemen hepimizin mutlaka gidip gezip görüp, mutlaka korumak için mücadele vermesi gereken, bu ülkenin cennetten bir köşesidir. Lütfen tanrının lütfu bu güzellikleri korumak için, Çıralı halkına mücadelesine destek verelim. Son edindiğim bilgilere göre, hem Kültür bakanımız hem Çevre ve şehircilikten sorumlu bakanımız, Çıralı halkının mücadelesini ve sesini duymuş, bu mücadeleşi destekleyen çok güzel açıklamalarda bulunmuşlardı. Siyasetçilerin sözünü her zaman tutmadıklarını görürüz. Bu sözlerin mutlaka tutulması için bizler de yurttaş olarak, siyasetçilerin görevlerini yapmalarını ve sözlerini tutmalarını sağlamak için, Çıralı halkının son derece haklı mücadelesini hem imza vererek hem onları bizzat gidip destekleyerek, üstümüze düşeni yapalım. BU BİR YURTTAŞLIK GÖREVİDİR DOSTLARIM ! |
doğacı |
#5152012-02-29 19:52ben cıralıda doğdum burda okudum burdayaşıyorum veburanın negibibaskılardan galipcıktını biliyorum rahmetli babam cokbakanları mahkemeyeverdi ama hepsinideyendi birlik oldumuzzaman kimse üstemizdengelemezler odazor hüseyin gedin şahısın cıralıda acanlarıvar onugeç AKP hükümetivar arkasında başta ormanbakanı söylencek söz yok ben arif cıralıdan duyarlı oldunuz için teşekür ederim cıralı halkı için |
alpinist Ziyaretçi |
#5192012-03-01 19:13Ben turizmci ve bir rehber olarak,Çıralının sonsuza dek korunmasını bu güzel yöremizin kişlere değil herkesin paylaşımına korunarak kalmasını istiyorum.....Lise yıllarımdan beri en çok sevdğim en güzel vakit geçirdiğim cennet yerlerden biri.........sonsuza kadar desteğe devam edeceğime söz veriyorum...Yüreğim Çıralı halkı ile birlikte .Yörük Ramazana ve Çıralı halkına selamlar....... |
Ziyaretçi |
#5202012-03-01 20:24Umarım bu dilekçenin faydası olur.....Okadar çok şeye susa susa bu güne (ve de bu hale) geldik ki....Oralara da binaları dikerlerse kaçacak yerimiz kalmayacak.Ben 66 yaşındayım geldik gidiyoruz da gençler ve çocuklar n'olacak çok üzülüyorum. |
ÇIRALI SEVENLER. |
#5212012-03-01 23:14ÇIRALI DÜNYANIN EN GÜZEL KOYLARINDAN DENİZİ CARETTALARI ,ÇAKIL TAŞLARI VE ORAYA SAHİP ÇIKAN AYRICA DÜNYAYA TANITAN KÜÇÜK İŞLETMELERİ İLE HUZUR MEKANI....ÇIRALIMIZA DOKUNMAYIN... |
Ziyaretçi |
#5222012-03-02 00:51Gezdiğim ,gördüğüm yerlerin en harikası,,Çıralı ve Olimpos katliamına hayır |
Ziyaretçi |
#5232012-03-02 01:13Sessizlik ve sakinlik sevenler için ,dinlenmek için harika yerler,,,lütfen katledilmesine izin vermeyin.... |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
814 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
421 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17