SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

BATMAZ

/ #490 EMAİL ATTIM

2012-11-06 17:49

AZ ÖNCE SÜLEYMAN YAŞARA İKİ DEFA MAİL ATTIM YAZIM ŞÖYLE;
Sayın Süleyman Bey;
Bu benim size ikinci emailim elinize geçip geçmediğini bilmediği için ikinci emailimi yazıyorum.
Bizim gerçekten derdimiz büyük ama kimsenin bizi aldırdığı yok.
SMMM adaylarına uygulanan Sınavlar konusunda TÜRMOB Gerçekten adil değil.
Biz Meslek mensubu adayları,4 yıllık üniversite bitirdikten sonra staj başlatma sınavına giriyoruz.Bu sınavı kazanmak gerçekten çok zor ama hadi kazandınız diyelim,sonra sizi bekleyen 3 uzun staj yılı var hadi onuda bitirdiniz.Sonra klasik yazılı usulde 7 dersten sınava giriyoruz,2 yıl içinde 5 defa bu sınava girip bütün dersleri vermeniz gerekiyor.Diyelim ki 6 dersi verdiniz 1 tek ders kaldı.Bu defa da 2 yıl bekleyeceksiniz daha sonra tekrar vermiş olduğunuz derslerden yinede sorumlu tutuluyorsunuz.Yani kaldığınız dersten giremiyorsunuz.
Benim gibi 2000 den fazla SMMM adayı mağdur.
Bizler diyoruz ki geçtiğimiz derslerden sorumlu tutmayın sadece kaldığımız derslerden sorumlu tutun ama TÜRMOB ve GELİRLER İdaresi bunu kabul etmiyor.Peki diyoruz bize bir kereye mahsus AF sınavı açın bari ona girelim diyoruz onada yok diyorlar.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir durum yok,insanın şunu diyesi geliyor Yahu PKK ya bile af çıkaran bu devlet biz vadandaşları neden görmez.
Ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluş,üniversiteler dahil bunlara her dönem af geliyor ama bizi gören yok,feryatlarımızı duyan yok.
Lütfen bu konuyu Gazatenizde yazın ve biz SMMM mağdurlarına yardım edin.
Saygılarımla.

YENİ GELİŞMELER OLURSA BİRBİRİMİZE YAZALIM ARKADAŞLAR HERKES BİRBİRİNE TWETLE BİLGİ VERSİN LÜTFEN... BENİM TWİT ADRESİM @SMALBATMAZ UMARIM SESİMİZİ DUYARLAR.