SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
BATMAZ |
/ #515 YÜCEL AKDEMİR'E FAKS2012-11-09 13:19Sayın Başkanım YÜCEL AKDEMİR'e, Bende SMMM adayı olarak tek dersten kalmış ve 2 yıldır bekleyen adaylardan sadece bir tanesiyim. Kamuoyu, Sizin SMMM mağdurlarının mağduriyetini kaldıracağınızı ve bu hak talebini hak sahiplerine vereceğinizi bilerek size güven ve saygı duyuyor. Yani kısaca bizim Haklı mücadelemizin arkasında olduğunuzu biliyor ve sizi samimiyetle tebrik ediyor. Yalnız akıllarda sorular var,bu sadece benim sorum değil tüm mağdur edilmiş SMMM adaylarının sorusu. Soru şu, Acaba Türmob Gelir İdaresi Başkanlığına bu güne kadar ne sundu da kabul edilmedi,yani örnek olarak en son ki başvurunuzun içeriğini herkes merak ediyor. Gelir İdaresi başkanlığını defalarca aradım ve bu konuda bana verilen bilgi her seferinde aynıydı. Bana söylenenler hep şu şekildeydi; Gelir İdaresi Başkanlığı Bu konuda samimidir ve sizin mağduriyetinizi biliyoruz bu konuda gerekli çalışmalar yapılıyor daha fazla bilgi veremeyiz,siz Türmobla görüşmeye devam edin yinede yeni gelişmeler olursa hem Gelir İdaresi Başkanlığını Hem de Türmobu arayabilirsiniz,deniliyordu bana. Sayın Başkanım,bizlerin sizden öğrenmek istediği husus şu; Gelir İdaresi Başkanlığına sunmuş olduğunuz ve çözümünü istemiş olduğunuz/olduğumuz Konular nelerdir?Bunu da kamuoyuyla paylaşırsanız seviniriz. Çünkü etrafta dolaşan dedikodular var be biz bu dedikodulara inanmak istemiyoruz,deniliyor ki Türmob Gelir İdaresi Başkanlığından öyle şeyler istiyor ki bunu kabul etmeleri şu anda mümkün değil. Sayın başkanım, Bu meslekle ilgili o kadar sorun var ki,sorunları buraya yazsam bir haftada bitmez. Bizim öncelikli ve acil olan sorunlarımız var,elbette herkesin sorunu önceliklidir kendine göre,ama hiç bir öncelik SMMM Adaylarının Tek dersten kalanların 2 yıl bekleyip 2 yıldan sonra tekrar 7 dersten sorumlu tutulmasının önünde değildir. Gerek maddi olarak gerekse de psikolojik olarak kimse bu yükü kaldıramaz ve kaldıramıyoruz da.Onlarca sorun varken biz hangi sorunların üstesinden geleceğiz. Sayın Başkanım, Sizlerden ricamız Bizim önceliğimizi hatırlamanız ve sorunumuzun çözümüne katkıda bulunmanızdır. Tüm SMMM adayları Sizlerden,büyük bir sabırsızlıkla Müjdeli haber beklemektedir. Saygılarımla… AZ ÖNCE BU FAKSI TÜRMOB'A FAKSLADIM.YÜCEL AKDEMİRİN EMAİL ADRESİNDE PROBLEM VAR GÖNDERDİĞİM İLETİ BANA TEKRAR GERİ GELİYOR. DEĞERLİ ARKADAŞLAR BU KONUNUN ARKASINDA DURMAMIZ GEREKİYOR,GÖZ GÖRE GÖRE HAKKIMIZ GASP EDİLİYOR LÜTFEN SİZLERDE GAYRET EDİN VE BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM.SMMM ADAYLARINA YAPILAN BU VEBALİN ALTINDA HERKES KALACAK YOKSA. TÜRMOBUN FAKSI 0312 232 50 73 HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMLA. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17