SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

BATMAZ

/ #790 Re:

2013-01-21 10:50

#787: -

Siteminizde haklı olabilirsiniz belki ama şunu belirteyim ne belgemi aldım ne de sınavlara hazırlanıyorum.Şu anda sınavlara girme niyetimde pek yok ama mücadele derseniz ben kendi adıma konuşuyorum yine eskisi gibi bireysel mücadeleme devam ediyorum,dün ne yaptıysam bu günde aynısını yapıyorum,bu platformu yine takip ediyorum ama buraya yazı yazmak içimden gelmiyor eskisi gibi.Bu platformu hazırlayanlara yinede çok teşekkür ediyorum onlar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ama hakkını savunacak,teslim olmayacak birkaç kişiden başka kimse yok burada.Platforma yazılan yazıları okursanız ne dediğimi anlarsınız.Ne isim yazan var ne iletişim bilgilerini veren var ne de ortaya yeni fikirler atan var.3-5 kişi haricinde mücadele eden yok,ben bizim meslek mensuplarınıda smmm adaylarınıda çok pasif görüyorum.Bu pasiflik bu korkaklık bu hak aramaktan acizlik bizleri nereye getirdi görebilirsiniz.Bürokrasi canımıza okudu adımız angaryacıya çıktı  itibarımız yerlerde sürünüyor, bizlere uygulanan bu zulüm  hangi meslek grubuna uygulanıyor,Dünyanın neresinde bu uygulama var,7 dersin 6 sını ver tek ders için 27 ay bekle sonra yine bu sınavlara gir ve verdiğin tüm derslerden tekrar sınava gir,bu kısır döngüye hakaret mi dersiniz,zulüm mü dersiniz,dalga geçme mi dersiniz,ne derseniz deyin ama bizler hak ediyoruz,çünkü ağlamayana ya da hakkını aramayana ne meme verilir ne de hak verilir.Daha ne yazayım bilmiyorum,hep aynı şeyleri yazmaktan da usandım,bilmem anlatabiliyor muyum?Sizin yazdığınız gibi değil olaylar..sizden ricam platforma yazı yazan profillere bakın benim ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.Saygılarımla..