SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Ziyaretçi

/ #661

2012-12-04 12:10

Birkaç gündür işlerim münasebetiyle siteye girme fırsatım olmadı. Şunu belirteyim ki bazı arkadaşları daha hassas olmaları noktasında uyarmamın adı provakötürlük olmuş. Provakötlüğün kelime anlamını iyi öğrenin ondan sonra burda konuşalım. Asıl provakötörlük ankarayı birilerinin başlarına yıkmaya onay vermekle ve daha da körükleyerek olayları büyütmekle olur. Herkezi sakin olmaya davet ediyorum. Olay mahkemeye gittiyse ki bu olayı mahkeme çözecekse herkez haddini bilecek ve sesini çıkarmadan bekleyecek. Türmob ve gib arasında yıllardır yönetmelik anlaşmazlığı var ve bunu ancak iki kurum karşılıklı mutabakatla aşabilirdi. Aşamadılar olay mahekemeye gitti ve iyi de oldu. bu bizler ve türmob tarihinde büyük olaylardan birisi. Türmob bir kurum olarak aşamadıysa ve mahkemeye gittiyse bizleri dikkate kim alacak. Biz ancak görüşümüzü bildiririz haklı taleplerimizi dile getiririz. Ama Ankarayı başa yıkacak olsaydık zaten burda olmazdık. Anında istediğimiz olurdu zaten. Herkez heryere mail atsın mücedelemiz devam etsin gündemden düşmesin. Ama tekrar sölüyorum nüanslara dikkkaattt.