SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç

SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.

Ziyaretçi

2014-07-04 20:55

olmaz öyle şey 4 sene üniversite oku - sonra sınavlarla birlikte 5-6 yılda bu işle uğraş en sonunda tek dersten kal - olmazz olaamazzz....sonra da tek dersten bekle 2 yıl sonra gene sınavlara gir ; 8-10 yılda muhasebeci olcam diye uğraş- yönetmeliğin değişmesi lazım

Ziyaretçi

2014-07-04 21:09

arkadaşlar son edindiğim bilgiye göre ; türmob davayı kazanmış , yasa büyük ihtimalle maliye bakanlığında ... ama temyize gönderebilirmiş danıştaya yada yargıtaya ... maliye bakanlığı onaylasa hemen resmi gazetede yürürlüğe girecekmiş - yada bizleri oyalıyorlar bilemiyorum...eğer oyalıyolarsa yazıklar olsun söylenecek bi şey yok...

Ziyaretçi

2014-07-05 12:20

inşallah olumlu sonuçlanır

Ziyaretçi

2014-07-05 16:41

olumlu sonuçlanması lazım kesinlikle - çünkü bir stajer başlama sınavına hazırlanıyo 1 yıl sonra 3 yıl staj ...sonrada bitirme sınavları da o da aşağı yukarı 1 yıl sürüyo etti mi 5 yıl belki de 6 yıl ...e şimdi sen bu insana diyosun ki,5 yıl sonra olmadı tek dersten kaldın sen ; iki yıl bekle sonra 7 sınava gir - 5 yıl stajla gitti 2 yılda beklemeyle oldu 7 yıl , tabi daha bitirme sınavları da var , eder sana 8 yıl...e arkada 4 yıl da fakülte var , 12 yıl sonra mı muhasebeci olup defter tutacak - olmaz öyle şey , cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra çıkar gibime geliyo bi aksilik olmazsa tabi-bakalım görücez...olacak yada olmayacak bütün mesele bu . . .

Ziyaretçi

2014-07-06 11:14

Değişen hiç bir şey yok ara sıra umut dışında

Ziyaretçi

2014-07-06 16:22

iyi de bu işler umutla , ümitle olmaz ki - sınavsa sınav arkadaş benim sürem doldu ben girerim tekrardan -...herkese başarılar...

Ziyaretçi

2014-07-07 15:24

alooo , yok mu duyan sesimizi - yıllarımızı verdik bu mesleğe kardeşim , 3 yıl staj yaptık bi fakülteden fazlasını okuduk - . . tek dersten mesleğimizi yapamıyoruz - doktor bile bizden az okuyo ama önünde bu kadar engel yok - ...biz bütün engelleri aşıyoz sonra da tek dersten mesleğimizi yapamıyoz - görün stajerlerin halini görün , duyun sesimizi....

Ziyaretçi

2014-07-08 21:42

yok ya çıkmaz bu yasa , gene yatırcaz sınav paralarını kuzu kuzu ; 7 derse tekrardan girecez - yapçak bi şey yok ...:-((

Ziyaretçi

2014-07-10 08:39

Dava kazanılması hikaye miydi acaba.

Ziyaretçi

2014-07-10 10:05

HİKAYE DEĞİLDİR HERHALDE - BENİM DE TEK DERSİM KALDI , DERS ÇALIŞIYORUM...TÜRMOB GENEL SEKRETERİ YÜCEL AKDEMİR YÖNETMELİK DEĞİŞECEK DİYE - GÜVENİLİR BİR KAYNAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM...BEKLE SÜRESİ 6 AYA DÜŞECEKMİŞ,GEÇTİĞİN SINAVLARDAN DA MUAF OLACAKMIŞSIN...YOKSA BU STAJ 3 YIL GİBİ GÖRÜNÜYO AMA SINAVLARLA FALAN 6 YILI BULUYO BİTİRMEK-E TEK DERSİN DE KALINCA BU SEFER 2 YIL DAHA BEKLİYOSUN SONRA SINAVLARA GİRMEK FALAN GENE Bİ 3 YILIN DAHA GİDİYO...OLUYO BU İŞ 9-10 YIL...AZ DAHA BEKLEYELİM BAKALIM MALİ TATİLDEN SONRA NELER OLACAK !!!

Ziyaretçi

2014-07-10 10:57

- şu an mali tatil var - mali tatilden sonra cumhurbaşkanlığı seçimleri var - bence ağustosun sonu eylül gibi çıktı çıktı çıkmazsa 7 ders mecbur :-(( - - - yapacak bi şey yok bekleyip göreceğiz...

Ziyaretçi

2014-07-15 10:44

Bizleri ara sıra sevindirerek gazımızı alıyorlar herhalde umutla yaşatıyorlar sadece

Ziyaretçi

2014-07-15 12:19

aynen bencede...bizi oyalıyolar gibime geliyo - benim bekleme sürem doldu arkadaşlar , tekrar 7 derse hazırlanmaya başladım...yapacak bi şey yokk...:-(((

Ziyaretçi

#1664 Re:

2014-07-15 14:48

#1663: -  

dosya açma yönetmenlik çıkacak  turmobu aradım  maliye bakanlığı olumlu sonuc vermiş  resmi gazteye gönderilmiş bekle resmi gazetete yayınlanacak

Ziyaretçi

2014-07-15 15:44

teşekkür ederim bu haber moralimi yükseltti - sabırla bekliycem o zaman...

Ziyaretçi

2014-07-16 09:54

Gerçekten var mı böyle bir yönetmelik,kasım sınavına hazırlanmaya başladım,lütfen gerçek olsun...

Ziyaretçi

2014-07-16 10:30

Valla söylediklerine göre türmob davayı kazanmış - genel sekreter yücel akdemir bütün stajerler aranıp bilgilendirilecek ve bu sene sonuna kadar haklarınız teslim edilecek demiş- bekliyoruz işte-bu iş olmaz ki böyle , tek dersten 2 sene bekle sonra tekrardan 7 sınava gir...benimde bekleme sürem doldu,söylediklerine göre yasa çıkacakmış...bekleyip görecez bakalım gerçek mi yoksa oyalıyolar mı ???

Ziyaretçi

2014-07-16 10:44

2 senedir hep aynı şeyler söyleniyor,artık umudu kesmiş sınava hazırlanmaya başlamışken şimdi tekrar heveslendim,inşllh bu sefer doğruluk payı vardır...

Ziyaretçi

#1669 SÜPERRRRRRRRRR

2014-07-16 11:20

Az önce yazmıştım hep aynı şeyler diye...dayanamadım odayı aradım az önce arkadaşlar,daha önceleri de çok aradım ve oda sekreterimiz hep bunlar oyalamaca yok öyle birşey dedi...inanın bu sefer de aynı şeyleri duyucam diyerek alo dedim ve bana bekle bu dönemi,çıkacak biz de duyum aldık bekliyoruz dediii,yemin ederim asla yalan değil,isim veremiyorum ama yıllardır tek dersten bekleyen biri olarak yemin ederim doğruyu söylüyorum,zaman veremem ama çıkacakmış dedi,ALLAHIM umarım hayırlısıyla biran önce çıkar...

Ziyaretçi

2014-07-16 12:58

hadi bakalım hayırlısı- bir an önce ne olacaksa olsun da bitsin artık bu belirsizlik...iki senemiz doldu zaten--daha fazla beklemeyelim artık ya bi an önce çıksın şu yasa da herkes kurtulsun baksın işine gücüne...

Ziyaretçi

2014-07-16 13:48

hayırlısı olur

Ziyaretçi

2014-07-17 08:05

Acaba ne zaman olur bu sınavlar,kesin bilgi verecek birisi yok dedi odada görüştüğüm kişi,ne kadar daha beklicez??

Ziyaretçi

2014-07-17 08:11

bilmiyoz abicim bilmiyoz ne kadar daha beklicez...bekle bekle nereye kadar yav - durun bakalım 20 temmuzda 3 gün sonra mali tatil bitiyo - gerçi sonrasında da ramazan bayramı onun sonunda da cumhurbaşkanlığı seçimleri derken 10 ağustostan sonraya kalır gibime geliyor - ağustos sonu eylül başını bulur bana göre...zaten eylül ekim gibi oldu oldu olmadı mı ben tekrar 7 derse girerim arkadaşlar...benim sürem doldu - herkes kendi başının çaresine baksın yapacak bi şey yok...biraz daha bekliycem sonra yatırırım sınav paralarını girerim sınavlarıma , beklicek takatim kalmadı artık...
adana

#1674 müjdemi isterim...

2014-07-17 13:06

İstenilen Bilgi ve Belgeler : SMMM SINAV YÖNETMELİGİ HAKKINDA AÇILMIŞ HERHANGİ BİR DAVA VAR MI? VARSA HANGİ AŞAMADA OLDUGU VE KAPSAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLMEK İSTİYORUM. TEŞEKKÜRLER,İYİ ÇALIŞMALAR.
Cevap Şekli : E mail ile cevapla
Verilen Cevap :

Sayın .....

İlgi 18.06.2014 tarih ve 15108 referans no&rsquolu bilgi edinme başvurunuz.

Birliğimiz tarafından Maliye Bakanlığı aleyhine sınav haklarının artırılması yönünde hükümler de içeren Yönetmelik değişikliğinin uygun görülmemesine ilişkin işlemin iptali talebiyle açılan davada, Ankara 8. İdare Mahkemesi tarafından işlemin iptaline karar verilmiş ve bu karar Bakanlık tarafından temyiz edilmiştir. İptal kararı uyarınca Yönetmelik değişikliği yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla,

Yücel AKDEMİR

Genel Sekreter
(bir ay once turmoba boyle bir dava var mı yok mu diye dilekçe yazmıştım cevap az once geldi sizlerle paylasmaktn mutluluk duyuyorum cunku haber mutluluk verici,soylenenler dogruymus elimizdeki en somut bilgi bu...dava kazanılmıs ve temyizden gecmiş yayımlanmak uzere ilgili bakanlıga gonderilmiş,şukurler olsun...demiştim Ramazan ayı hurmetine dualarımızı eksik etmeyelim kabul olur insallah...umutla bekleyen herkezi tebrik ederim ,içerigini bilmiyoruz,yine herseyin hayırlısı....

Ziyaretçi

#1675 Re: müjdemi isterim...

2014-07-17 13:47