SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI isimli dilekçe hakkındaki bu tartışma konusu otomatik olarak oluşturuldu.
Ziyaretçi |
#1676 tesmerdeki açıklama2014-07-17 13:52Nail SANLI'nın açıklamalarını insafsızca ve yalan! neymiş; verilen cevapların her aşamasında puan veriliyormuş! Külliyen yalan Ben şahsen sorulan iki sorunun da cevabını az hatalarla yaptım ve 70-80 beklediğim dersten Ki; benim en iyi geçen sınavımdı ama bana 20 verdiler. alakasız cevap yazanlarda geçti. ben bir kere okunduğunu bile kabul etmiyorum. kim bilir neler dönüyor! |
Ziyaretçi |
#16782014-07-18 12:39mali tatil bi bitsin bakalım - bakalım bizleri oyalıyolar mı yoksa oyalamıyorlar mı ? yaşayıp görücez yapacak bi şey yok benim de bekleme ssürem doldu . . . bir an önce ne olacaksa olsun artık beklemekten bıktım - yedi derse dosya açtırıp giricem yoksa . . ne çıkacaksa çıksın artık... |
Ziyaretçi |
#1679 adana2014-07-18 15:33dilekceni baslıgında:sınav haklarının artırılması yönünde hükümler de içeren yonetmelik degiikligi,diyor.buyuk ihtimalle ek sınav hakkı verecekler... |
Ziyaretçi |
#16802014-07-18 15:58VALLA TÜRMOB SEKRETERİ YÜCEL AKDEMİR DE BİZİ OYALIYOSA BEN BAŞKA Bİ ŞEY DEMİYORUM ARTIK - ŞU İŞ BAYRAMDAN ÖNCE OLSA DA BAYRAMA BİRAZ OLSUN RAHAT GİRSEK - TAA EYLÜLÜ EKİMİ BULURSA DAHA BEKLE ALLAH BEKLE . . . 1-2 KASIMDA 2014 DE BİTİRMELER VAR , O SINAVLARA BİZİ DE ALSINLAR İŞTE - NASIL OLACAK DAHA İYİ BİR ŞEY BEKLERKEN DAHA KÖTÜ BİR ŞEY GELMESİN SAKIN . . . VALLA YETTİ ARTIK BEKLE BEKLE NEREYE KADAR ! ! . . HADİ ARTIK DAVADA KAZANILMIŞ DAHA NE BEKLENİYO . . . . . . . . . . . |
Ziyaretçi |
#16812014-07-18 16:12Yeni sınav yönetmeliği Başbakanlığa gönderilmişse, neden TÜRMOB bunu ilan etmiyor? Devlet sırrı mı bu! TÜRMOB'un kendi sitesinde gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunması çok mu zor yahu? Üyelerini ve aday üyelerini bu denli hor gören başka bir BIRLIK var mıdır? Yazıklar olsun ! |
Ziyaretçi |
#16822014-07-18 20:54Bir aydır Resmi Gazeteye gönderildi diyorlar ne oldu orada turşu sunumu kuruyorlar bizleri mi oyalıyorlar. |
Ziyaretçi |
#16832014-07-18 20:57aynen katılıyorum sana arkadaşım...bu işlerin sır perdesi aralanıyor bence ... türmob başkanı nail sanlı dahil , türmob yöneticileri bizlerin ruhsatı almasını istemiyo gibi sanki - onların nasılsa tuzları kuru , benden arkası nuh tufan mı diye düşünüyorlar acaba !! . . eğitim üzerinden dönen rantlar var , bu kesin ; eğer bu yeni yasa bizim lehimize çıkmazsa türmob denilen kurum güvenililirliğini yitirmiş demektir hemen derhal kendini fes etsin-... |
Ziyaretçi |
#16842014-07-18 21:03SANKİ DEVLET SIRRI GİBİ - SADECE SAVAŞ ANLARINDA KULLANILAN DEVLET SIRRI GİBİ - HAYIR EN AZINDAN TASLAĞI AÇIKLAYIN NE OLUR YANİ.....BU İNSANLAR BU MEMLEKETİN PIRIL PIRIL GENÇLERİ , İNSANLARI . . . OKUMUŞ , İYİ EĞİTİM GÖRMÜŞLER AMA BUNLARI DÜŞÜNEN YOK TABİ . . . VARSA YOKSA ALAVERE DALAVERE... |
Ziyaretçi |
#16852014-07-19 06:53arkadaşlar bugün türkiyede eğitim ve sınav sisteminin geldiği nokta şudur : kpss dahil hiçbir sınavın güvenilirliği kalmamıştır... |
Ziyaretçi |
#16862014-07-20 12:37mali tatil bugün itibarı ile bitti- hadi bakalım yarından itibaren ne olacak ? yasayı 4 gözle bekliyoruz- yeni yasa umarım bizi tekrar geçtiğimiz derslerden bir daha sınava sokmaz...kaldığımız şu tek dersten 2 hak versin bizlere de mesleğimizi yapalım-saygılarımla. . . |
Ziyaretçi |
#16882014-07-20 17:06yayınlansın artık ya - inşallah inşallah - şu bayrama moralli girelim - hadi bakalım |
Ziyaretçi |
#1689 Re:2014-07-21 05:18Nail SANLI mesleğin itibarına gölge düşürmeyin diyor! eğer mesleğin itibarını düşünüyorsanız. kakkı yenilen insanlardan mesleğin itibarını korumasın istemek kadar basitlik olamaz. Eğer ''itibar'' bu kadar önemlise; sizin için o zaman gölge düşmüş bu itibarı kurtarmak sizin elinizde! neden hiçbir derste değilde sadece bu maliyetten insanların canı yanıyor? insanların hayatları karartılıyor. sizin tuzunuz kuru nede olsa... bunun için yıllarını vermiş artık meslekten başka çaresi kalmamış insanların hayatını karartmak hiç mi umurunuzda değil? Ordaki yazı çok basit politik bir yazıdır onu lütfen derhal düzeltiniz! insanların hakkını iade etmekle ancak gölgeyi kaldırabilirsiniz! |
Ziyaretçi |
#16902014-07-21 08:50eğer meslek yasamız değişmeyip bizlere mesleki itibarımız iade edilmezse TÜRMOB denilen kurumun hiç bir inandırıcılığı kalmamıştır ... kendini feshetmesi gerekir ... olmaz öyle şey - bizleri tekrar 7 derse girmeye zorlayamazlar . . . bu yasanın bir an önce çıkması lazım...yoksa gerisi hikaye , bize maval okumayın , oyalamayın ... |
Ziyaretçi |
#16912014-07-21 11:25Yaklaşık 4 yıldır bekliyorum,ama artık sabır kalmadı...nereden,kimden öğrenebiliriz detayları,bekliyoruz ama acaba çıkacak olan yasa tek dersten kalanlar için sınav getireck mi onu bile bilmiyoruz,kimi arıyacağımı bilmiyorum gerçekten... |
Ziyaretçi |
#16922014-07-21 12:02aynen 1691 aynen - - ne olacak böyle bu ya - böyle bi rezillik olmaz olamaz...mahallede tanıdığım bi yeni mezun genç var abi ben bu stajı yapayım mı diyo soruyo bana çocuğa cevap veremiyorum . . . bu nasıl iştir ya - çocuğun yaşı 25 ... stajı bitirse 30-31 yaşında olacak bi de tek dersten kalırsa bizim gibi daha da zor - hiç bi şey demedim sen bilirsin dedim ve geçtim...bizleri bu durumlara düşürenleri yazıklar olsun yazıklar - . . |
Ziyaretçi |
#16932014-07-21 12:50Arkadaşlar resmi gazeteden öğrenme şansı olan var mı TÜRMOB resmi gazeteye gönderdik diyor yalan mı gerçek mi ortaya çıksın bu kadar resmi gazetede bekler mi. |
Ziyaretçi |
#16942014-07-21 19:04söylediklerine göre başbakanlığa gönderilmiş - başbakanlıkta imzalandıktan sonra resmi gazetede yayınlanacakmış - şu anda torba yasada çıkabilir belkide - dediğin doğru arkadaşım , bu kadar beklemez yav - bekle bekle nereye kadar - süremiz doldu zaten , çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa önümüzdeki kasım sınavlarına girecem ben ... |
Ziyaretçi |
#16952014-07-21 19:45hadi artık hadiiii---2 yıldan beri bekliyoruz - resmen ömrümüzden iki yılımızı yediniz.....tek dersten bu kadar insan yıllarca bekletilemez.....çıkarın şu yasayı bir an önce de bayrama moralli girelim - - BİR DE ARKADAŞLAR YASA ÇIKTIĞINDA HEMEN BURADA PAYLAŞALIMMM....BİR AN ÖNCE HABERİ OLSUN HERKESİN.... |
Ziyaretçi |
#16962014-07-22 06:43Türmob Genel Başkanı Sayın Nail SANLI'nın yapmış olduğu açıklamalar bence bu meslekte şu andaki standardı yansıtmıyor.Sayın Nail SANLI'nın bu açıklamalarının gerçekçi olabilmesi için yüzlerce ilkokul,Ortaokul ve Lise Mezununun bu mesleği icra ettiğini bilmediğini ve SM'den SMMM'ye geçişlerde SM'lerin nasıl bir sınava tutulduğu hangi derslerden muaf tutulduğu konusunda açıklama yapmasını istiyorum. Bu formdaki arkadaşların istediği ço basit başarılı olunan derslerden tekrar sınava tabi tutulmaması ve 2 yıllık bekleme süresinin mekul bir süreye indirilmesi. Saygılarımla... |
Ziyaretçi |
#16972014-07-22 12:25evet arkadaşım doğruyu söylüyosun...böyle olmalı , hadi artık çıkarın şu yasayı çıkarın - yayınlansın resmi gazetede görelim şunu... |
Ziyaretçi |
#16982014-07-22 12:49Arkadaşlar TÜRMOB üzerine düşeni yapmaya çalışıyor hatta davayı kazanmasına rağmen Maliye Bakanlığının bürokratları yayınlanmasını ve her türlü engellemeyi yapıyor. Dava kazanılmış Resmi gazeteye gönderiliyor ama bir türlü yayınlanmıyor bundan ne anlaşılır. |
Ziyaretçi |
#16992014-07-22 13:13Sayın 1698, Biz Yönetmeliğin yayımlanmasını engelleyeni, imzalamayanı TÜRMOB dövsün demiyoruz ki, yayınlama yetkisinin TÜRMOB'da olmadığının da bilincindeyiz. Sadece BİRLİK olarak güçlü durması gerektiği ve sürecin şeffaf olarak WEB sitesinde üyelere yansıtılmasını talep ediyoruz. Kısaca şunu demeleri çok mu zor; Yönetmelik 22 Temmuz 2014 tarihi itibariyle şuradadır, tahminen şu tarihte imzalanabilir veya reddedilebilir. Yönetmeliğin içeriği şu şekilde değiştirilmiş veya ilaveler yapılmıştır gibi. Resmi bir açıklama ciddiyeti tesis edecek olup, saçma sapan spekülasyonların, söylentilerin de önünü almış olacaktır. Sn. Nail SANLI Birliği temsil etmektedir, bu açıklamayı kendisinden beklemek sanırım en demokratik hakkımızdır.Saygılarımla. |
|
Değiştirmek istediğiniz bir şey mi var?
Sessiz kaldığınız sürece bir değişiklik yaratamazsınız. Bu imza kampanyasının sahibi ayağa kalktı ve hareketi geçti. Siz de aynısını yapacak mısınız? İmza kampanyası oluşturarak, sosyal bir hareket yaratın.
Kendi imza kampanyanızı başlatınİlgilenebileceğiniz diğer dilekçeler
Popovo'da "Güzel Popovo" Gazetesinin Dağıtımına Karşı Dilekçe
815 Oluşturulma tarihi: 2024-12-05
no to the death penalty
422 Oluşturulma tarihi: 2024-11-08
Tatvan Belediye Başkanı olarak inşaat mühendisi Cengiz Şahin'i görmek istiyoruz
247 Oluşturulma tarihi: 2024-01-20
Proje okulumuza dokunmayın
181 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
ENTAKSİ İLE DEVAM
135 Oluşturulma tarihi: 2024-09-20
Derince Lisesi'ni Eski Yerine Geri İstiyoruz
43 Oluşturulma tarihi: 2024-07-08
Besremi adlı ilacımız hastalar ölmeden Türkiye’de satışa sunulsun
66 Oluşturulma tarihi: 2023-03-10
Mahalle ve köy muhtarlıkları kaldırılsın
24 Oluşturulma tarihi: 2024-04-05
HEREKE NUH ÇİMENTO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİTSİN
24 Oluşturulma tarihi: 2024-02-23
KARAMAN’da ESKİ SOKAK İSİMLERİNİ GERİ İSTİYORUZ
13 Oluşturulma tarihi: 2024-10-01
Toki Müstakil arsa Gaziantep
12 Oluşturulma tarihi: 2024-01-01
NURİYE GÜLMEN'E ÖZGÜRLÜK!
15 Oluşturulma tarihi: 2023-12-02
Yeni bir okul
9 Oluşturulma tarihi: 2024-09-14
Emir ereni ghostlamasın
9 Oluşturulma tarihi: 2024-06-11
Kütahya Evliya Çelebi Hastahanesi jinekolog onkolog prof.dr.NADİ KESKİN hocamız bizi bırakma
6 Oluşturulma tarihi: 2024-07-03
ADAM KADMON İTALYAN KONSEYI BAŞKANI!
2833 Oluşturulma tarihi: 2022-01-11
CHARLIE HEBDO DEPREM KARIKATÜRÜ HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN
314 Oluşturulma tarihi: 2023-05-12
Filistin'deki Vahşete Dur De!
14 Oluşturulma tarihi: 2023-10-18
Yangından dolayı küle dönen evim için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım.Desteklerinizi bekliyorum
10 Oluşturulma tarihi: 2023-09-25
Hayvan barınaklarındaki görevliler gerçek sevenler olmalı
7 Oluşturulma tarihi: 2023-08-17